Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurnik do tej pory był zarejestrwany na żonę ,i ona ze sprawami formalnymi ,,walczyla'' . Teraz musi być numer gospodarstwa właściciela ,czytaj przypisany na mnie ,i to ja mam obowiązek spraw formalnych dopelniac ,a ona może jedynie sprzedaać po spelnieniu wymogów i wydaniu przeze mnie pelnomocnictwa do sprzedaży jaj . Można rownież aktualnie chować kilka kurek bez zgody arimr  ,ale tylko do użytku własnego ,ale nie daj panie podarować synowi mieszkającemu po sąsiedzku . Może jedynie się nawpierda... przy kurniku . Tak samo wszelkie kuny poinstruować by z terenu wybiegu nie wynosiły gdyż gospodarz będzie miał przesrane . O ptakach typu sroczka nie wspominam ,gdyż jest zakaz karmienia i pojenia wszelkiego skrzydlactwa poza kurnikiem .

• Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

a co to ma wspólnego? Sołtys mi powiedział jak. Ty twierdziłeś że i tak mi wyświetli błędy...

Bo Wiesz co sołtys to sołtys 😉

No kawalerowie bez drugich połówek, któren chętny?

IMG20230326145830.jpg

• Haha 4
Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Bo Wiesz co sołtys to sołtys 😉

No kawalerowie bez drugich połówek, któren chętny?

IMG20230326145830.jpg

Sprzedam Świnie.Na Gwałt

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Sprzedam Świnie.Na Gwałt

Nic nie sprzedam. Miała dziś być przerobiona na szpek dla jednego kolegi spod Łęczycy co mu obiecałem ale sie jej zachciało i tydzień dłużej pożyje

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Zdzwonimy się, zapytam się kierownika czy nadal zainteresowany. Cena coś się zmieniła?

Do świąt nie ma szans

• Thanks 2
Opublikowano

🙋Ale się fajnie po spało. A plan był o świcie jechać pole orać 🤦

13 minut temu, soltys48 napisał:

Nic nie sprzedam. Miała dziś być przerobiona na szpek dla jednego kolegi spod Łęczycy co mu obiecałem ale sie jej zachciało i tydzień dłużej pożyje

To może bym podrzucił do niego kasę dla Ciebie i tą część co gadaliśmy. Ogarnął byś mi to?

Opublikowano
19 minut temu, 6465 napisał:

🙋Ale się fajnie po spało. A plan był o świcie jechać pole orać 🤦

To może bym podrzucił do niego kasę dla Ciebie i tą część co gadaliśmy. Ogarnął byś mi to?

Ogarnę. Ale teraz nie będę u niego 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

@Qwazi, jak to mówią: zło doblem zwyciężaj . (czy jakoś tak)

No, ale adwersarz się nie ujawnił🤷.

A mój pomarańczowy Tir dał radę...jak zawsze🤗

55 minut temu, marcin19071980 napisał:

Gratulacje.W lutym za 4czke Classa takiego w twoje strony sprzedałem.

Nie dziękuję😉...wiesz do jakiej miejscowości dokładnie? 

Opublikowano
6 minut temu, soltys48 napisał:

Ogarnę. Ale teraz nie będę u niego 

A jak bym to paczka na palecie wysłał?

Muszę zmierzyć czy się na paletę zmieści.

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, stempos1980 napisał:

Dzień dobry.

+4 🌧️🌧️🌧️🌧️ 

@Qwazi

Mariusz ale teraz to będziesz popierdzielal w Zielonkach a nie jezdził🤭

Siuntka będzie w nim latać. Synusia się zaprosi do pomocy to jeden będzie kosił, drugi zgrabiał...powinno być szybciej🤔

@Aktywnyrolnik7245 a Ty jak z zakupami? 🤔Bo ja trzy wyjazdy, trzy nabytki w tym roku

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Rsm o świcie rano rozlany  na mokre rośliny. Zapowiadane 18mm deszczu, w trakcie lania już tylko 8, teraz 5mm.

Jak nie lunie to będzie brzydko w polu😕

Edytowane przez Agrest
ebana korekta
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Siuntka będzie w nim latać. Synuś się zaprosi do pomocy to jeden będzie kosił, drugi zgrabiał...powinno być szybciej🤔

@Aktywnyrolnik7245 a Ty jak z zakupami? 🤔Bo ja trzy wyjazdy, trzy nabytki w tym roku

Marcin jest osobą  szukajcie dalej a może znajdziecie🤭😁

• Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Rsm o świcie ro,lang na mokrd rośliny. Zapowiadane 18mm deszczu, w trakcie linia już tylko 8, teraz 5mm.

Jak nie lubię to będzie brzydko w polu😕

W czasie deszczu to strach bo może zawsze przestać padać.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Qwazi napisał:

No, ale adwersarz się nie ujawnił🤷.

A mój pomarańczowy Tir dał radę...jak zawsze🤗

Nie dziękuję😉...wiesz do jakiej miejscowości dokładnie? 

Srebrny Passat B5.25krow mają tyle wiem.Nie pytałem o miejscowość tylko mówili że z okolic panowania ogoniastego uzbrojonego w widły Biesa

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
10 minut temu, stempos1980 napisał:

Marcin jest osobą  szukajcie dalej a może znajdziecie🤭😁

No to może, żeby trochę było mi bliżej do Marcina to można powiedzieć, że cztery wyjazdy a trzy nabytki...bo po rozrzutnik byłem dwa razy. Najpierw osobówką...ugadanie i zadatek, a następnego dnia lawetą... odbiór. Z tym, że ten zakup od telefonu do zadatku trwał...jakąś godzinę 😉

5 minut temu, marcin19071980 napisał:

Srebrny Passat B5.25krow mają tyle wiem.Nie pytałem o miejscowość tylko mówili że z okolic panowania ogoniastego uzbrojonego w widły Biesa

To się trochę porozglądam, może obczaję. Na teraz przychodzi mi do głowy jeden, co mógłby pasować do tego. Chłopak w moim wieku, czyli ok 45, krępy, jakieś 170 wzrostu, ciemne włosy, z brzuszkiem. Ale on to chyba już taki sprzęt posiadał wcześniej 

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

No to może, żeby trochę było mi bliżej do Marcina to można powiedzieć, że cztery wyjazdy a trzy nabytki...bo po rozrzutnik byłem dwa razy. Najpierw osobówką...ugadanie i zadatek, a następnego dnia lawetą... odbiór. Z tym, że ten zakup od telefonu do zadatku trwał...jakąś godzinę 😉

To się trochę porozglądam, może obczaję. Na teraz przychodzi mi do głowy jeden, co mógłby pasować do tego. Chłopak w moim wieku, czyli ok 45, krępy, jakieś 170 wzrostu, ciemne włosy, z brzuszkiem. Ale on to chyba już taki sprzęt posiadał wcześniej 

Z ojcem był.Oboje tacy raczej kraglejsi z figurą 😁. Ale młody to tak na oko max 35 lat

Opublikowano
1 godzinę temu, kizak napisał:

kurnik do tej pory był zarejestrwany na żonę ,i ona ze sprawami formalnymi ,,walczyla'' . Teraz musi być numer gospodarstwa właściciela ,czytaj przypisany na mnie ,i to ja mam obowiązek spraw formalnych dopelniac ,a ona może jedynie sprzedaać po spelnieniu wymogów i wydaniu przeze mnie pelnomocnictwa do sprzedaży jaj . Można rownież aktualnie chować kilka kurek bez zgody arimr  ,ale tylko do użytku własnego ,ale nie daj panie podarować synowi mieszkającemu po sąsiedzku . Może jedynie się nawpierda... przy kurniku . Tak samo wszelkie kuny poinstruować by z terenu wybiegu nie wynosiły gdyż gospodarz będzie miał przesrane . O ptakach typu sroczka nie wspominam ,gdyż jest zakaz karmienia i pojenia wszelkiego skrzydlactwa poza kurnikiem .

Ile Ty tych kur masz? 

Opublikowano
34 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Z ojcem był.Oboje tacy raczej kraglejsi z figurą 😁. Ale młody to tak na oko max 35 lat

To mi nic nie przychodzi do głowy. Może trochę dalej ode mnie...

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

To mi nic nie przychodzi do głowy. Może trochę dalej ode mnie...

Może bardziej z mojej strony 

Jest do sprzedania mf3080 z turem 

90r na pionowej pompie 

Podobno zdrowy  jeszcze go nie widziałem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v