Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Desperado napisał:

W 1986r. miałem już nowiutką "Meduzę" z Famarol Słupsk, ciężko było jeszcze załatwić, to była maszyna, nie to co teraz robią.

Mam taką do dziś.

Opublikowano

7°, dżdżysto 🤝🙋

Zbyszek wstawaj. Mi też się nie kce🤷😉

6 godzin temu, Leszy napisał:

Panowie. Będzie coś z tego? :ph34r: 

IMG_20230320_114547.jpg

Co to? Wygląda trochę niefajnie

Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał:

7°, dżdżysto 🤝🙋

Zbyszek wstawaj. Mi też się nie kce🤷😉

Co to? Wygląda trochę niefajnie

No wstaję.

Oj kurna...🥱

Opublikowano
11 minut temu, Łolek napisał:

+7i pada na mój zdjęty dach 🤬 

Dzień dobry wszystkim,

kto dzisiaj idzie na wagary 🤔

Ja to teraz pochodził bym do szkoly-chociaz kolegów zobaczyć,z koleżankami porozmawiać....🤭😉

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, Baks00 napisał:

Ja to teraz pochodził bym do szkoly-chociaz kolegów zobaczyć,z koleżankami porozmawiać....🤭😉

Ja nie, wolę ich pamiętać jak byli młodzi, nie tak dawno jedną widziałem po latach, myślałem że na miotle przyleciała. 

• Haha 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

6 minut temu, 6465 napisał:

Co za kombajn tam wystaje?

To nie kombajn, tylko jakaś żmijka do paszy. To jest zdjęcie u sprzedającego, bo jeszcze było widno. Ale pod tą wiatą stoją też dwa kombajny JD. Facet świnarz. 100ha

przy prawym najazdzie z lawety widać rozdzielacz łanów jakiegoś JD

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, Baks00 napisał:

Bo lata szkolne to był fajny czas, ale to teraz po latach to widać 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

Ja nie, wolę ich pamiętać jak byli młodzi, nie tak dawno jedną widziałem po latach, myślałem że na miotle przyleciała. 

8 minut temu, Desperado napisał:

Ja jedną widziałem że dwa lata temu,to nie wiem na czym przyleciała ale na,, trzonku ''mogla by posiedzieć 😈

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Ja jedną widziałem że dwa lata temu,to nie wiem na czym przyleciała ale na,, trzonku ''mogla by posiedzieć 😈

I na przerwie w kibelku pyk koleżankę   :P dlatego chcesz do szkoły teraz chodzić.   :D

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

I na przerwie w kibelku pyk koleżankę   :P dlatego chcesz do szkoły teraz chodzić.   :D

Absolutnie , byliśmy tak blisko że żadne z nas nie miało odwagi tego zepsuć 

Opublikowano
34 minuty temu, Desperado napisał:

Ja jesienią miałem spotkanie klasowe z podstawówki. Dziewczyny prawie nic się nie pozmieniały oprócz jednej. Ta się zmieniła do tego stopnia, że nie poznałem. Ale zmiana na ogromny plus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v