Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Myślisz że to pozwoli mi zapomnieć o odejściu Sławka? 

zaczekaj. wieńca jeszcze nie kupuj.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Qwazi napisał:

@bratrolnika do Łodzi, Salve na Szparagowej. Te soczewki ma mieć jakieś podbierane do swojej wady. A to, czy jutro będzie jechał spowrotem na kontrolę to podobno zależy od decyzji lekarza. Nie pytajcie ile to wszystko ma kosztować, bo nie wiem. Wiem tylko, że brat finansuje, a jakie to pieniądze, to go zapytam jak się będę z nim widział.

@Bananek u nas nawet nikt nie pomyśli o takiej sytuacji jak na tym obrazku. To jest rzecz nie do przyjęcia w mojej rodzinie. Gdyby dzisiaj miał być jakiś poślizg albo coś by komuś wypadło, to w rezerwie mamy jeszcze trzech wnuków mojego ojca, czyli mojego syna oraz synów jeszcze dwóch moich braci, którzy też mogą wsiąść za kółko i po dziadka pojechać

Podróż po takim zabiegu z kierowcą co ma "ciężką" nogę, raczej niewskazana

9 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Rysiu nasi tworzą więcej absurdow jak UE ...😋

Jedni drugich warci, tylko prześcigają kto większą durnotę wymyśli

8 godzin temu, galan99 napisał:

Do 3 tyś na miesiąc i widzę nie jednego nie pokornego kierowcę jak łamie przepisy , prędkość i brawura zgubą nie jednego kierowcy i pewność siebie .

No i powiedz, że Ty nie łamiesz przepisów i te 3 tyś robisz zgodnie z obowiązującymi ograniczeniami.

Edytowane przez jacor73
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

@bratrolnika wywlekłeś motur już?

Przygotowany, oleje wymienione, filtry, akumulator wsadzony. Ale pogody nie ma, może za tydzień wg prognozy się powoli zacznie wyjeżdżać 

29 minut temu, gregor1284 napisał:

Szybko ma "ty"przeszliscie. Przed chwilą pan teraz już Ty a za chwilę?

Niech się cieszy że nie od razu Tato

Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie. Człowieka bez nazwiska beż pozycji, skryty który nie ma się czym poszczycić. który dostawał psychiczny wycisk od koleżków którzy mają dzianych rodziców którzy się starają jak ich w mieście postrzegają za klasę wyższą. Wywyższających się przez dorobek ojciec ich nosił sztywno kark i uniesione głowę i twarz kamienną i szyderczy uśmiech świni przy korycie od niego nie odróżnię 

Coś odstawił za numer?

Myślisz że to pozwoli mi zapomnieć o odejściu Sławka? 

Maniek wesprę Cię. Jeśli żona Ci tak mówi to powiedz jej że słabo rucha 

Noc.

Poprostu odpaliłem duży piec w tunelu i chce żeby się woda w mauserze grzała a niechce ruszyć .Nawet pompka ma problem go przepchać

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Ale pogody nie ma,

11 było u nas na plusie. tyle że trochę mokro... cza będzie na myjnię...

Opublikowano

ech jak ciężko chorować bez zusa. 

@gregor1284 nie masz tam jakiejś wolnej spółki skarbu państwa?

tak żeby nie za daleko, albo żeby na tyle kumaci by mailem zaświadczenie wprowadzali. 

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

zaczekaj. wieńca jeszcze nie kupuj.

Toć nie kupię bo i za co? Z tym chłopakiem do Agresta będziemy jechać dogadywać szczegóły z ziemią związane to może pozwoli mi tych krokusów trochę zebrać 🤔

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Przygotowany, oleje wymienione, filtry, akumulator wsadzony. Ale pogody nie ma, może za tydzień wg prognozy się powoli zacznie wyjeżdżać 

Niech się cieszy że nie od razu Tato

Tobie też się wydaje że tu o alimenta się rozchodzi?

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Noc.

Poprostu odpaliłem duży piec w tunelu i chce żeby się woda w mauserze grzała a niechce ruszyć .Nawet pompka ma problem go przepchać

Może złapiło gdzieś?

2 minuty temu, HF86 napisał:

ech jak ciężko chorować bez zusa. 

@gregor1284 nie masz tam jakiejś wolnej spółki skarbu państwa?

tak żeby nie za daleko, albo żeby na tyle kumaci by mailem zaświadczenie wprowadzali. 

Narazie przecieram szlak dla kolegi pafnucego ale w przyszłym tygodniu ma być u mnie serdeczny przyjaciel z grupy azoty to zapytam o szczegóły prezesowania. Czy jednak chcesz być ministrem rodziny?

Opublikowano
17 minut temu, gregor1284 napisał:

Maniek wesprę Cię. Jeśli żona Ci tak mówi to powiedz jej że słabo rucham

Nie musisz czynić takich wyznań Mieciu🤷. Ja sobie poradzę 😁

Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie. Człowieka bez nazwiska beż pozycji, skryty który nie ma się czym poszczycić. który dostawał psychiczny wycisk od koleżków którzy mają dzianych rodziców którzy się starają jak ich w mieście postrzegają za klasę wyższą. Wywyższających się przez dorobek ojciec ich nosił sztywno kark i uniesione głowę i twarz kamienną i szyderczy uśmiech świni przy korycie od niego nie odróżnię 

No to jak urzędowo załatwimy, jak on nawet nazwiska i dokumentów nie ma?

Aż tak miałeś źle?🤔

Straciłeś wątek bo z człowieka do podpisu zszedłeś na ludzi którzy mu dokuczali, a których pewno teraz zatrudniasz 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Nie musisz czynić takich wyznań Mieciu🤷. Ja sobie poradzę 😁

Nie ładnie tak dopisywać

2 minuty temu, Agrest napisał:

No to jak urzędowo załatwimy, jak on nawet nazwiska i dokumentów nie ma?

Aż tak miałeś źle?🤔

Straciłeś wątek bo z człowieka do podpisu zszedłeś na ludzi którzy mu dokuczali, a których pewno teraz zatrudniasz 🤣

Paszport czy pesel teraz nie problem uzyskać. Wystarczy uciekać przed wojną do Polski 

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wyłudzenie 🤔

Próba póki co 

Opublikowano
15 minut temu, jacor73 napisał:

Podróż po takim zabiegu z kierowcą co ma "ciężką" nogę, raczej niewskazana

Brat go przywiózł. Samochód ma duży i w automacie. Raczej nie ma też ciężkiej nogi. Jutro kontrola i jadę ja. W poniedziałek kolejna kontrola i jedzie siostra

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie ładnie tak dopisywać

Oj tam oj tam...jedna literka, a ...ile lepiej się czuję 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie ładnie tak dopisywać

Paszport czy pesel teraz nie problem uzyskać. Wystarczy uciekać przed wojną do Polski 

Próba póki co 

Z ukrem do mnie?

To się jeszcze pomęczę,  dzieciakom się rozpisze kiedy.

Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Toć nie kupię bo i za co? Z tym chłopakiem do Agresta będziemy jechać dogadywać szczegóły z ziemią związane to może pozwoli mi tych krokusów trochę zebrać 🤔

Tobie też się wydaje że tu o alimenta się rozchodzi?

Może złapiło gdzieś?

Narazie przecieram szlak dla kolegi pafnucego ale w przyszłym tygodniu ma być u mnie serdeczny przyjaciel z grupy azoty to zapytam o szczegóły prezesowania. Czy jednak chcesz być ministrem rodziny?

Woda dziś do układu była puszczana i Poprostu się zapowietrzył  j**aniec 

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Z ukrem do mnie?

To się jeszcze pomęczę,  dzieciakom się rozpisze kiedy.

Jaki ukr jak polskie dokumenty. Paczta go jaki patriota. Film ostatnio oglądałem. Cud purymowy a tu masz o czym jest 

Historia łódzkiego robotnika – Jana Kochanowskiego, zatwardziałego antysemity, który dowiaduje się, że jest Żydem.

Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Woda dziś do układu była puszczana i Poprostu się zapowietrzył  j**aniec 

Sitko masz przy piecu?

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

🤔

a czego mi na świecznik na stare lata się pchać. 

I w powiecie by się dało coś na masło do chleba dorobić trochę. 

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

jak tam ojciec? dopiero wchodzę w internety więc nie chce mi się szukać jeśli opisywałem wcześniej.

Jest w domu. Czuję się dobrze. Z tego co mówił to miał problem, żeby się rozluźnić podczas zabiegu. Był dość mocno spięty i lekarze mu zwracali na to uwagę. Jutro kontrola i w poniedziałek kolejna. Dzięki za zainteresowanie

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Brat go przywiózł. Samochód ma duży i w automacie. Raczej nie ma też ciężkiej nogi. Jutro kontrola i jadę ja. W poniedziałek kolejna kontrola i jedzie siostra

Chodziło mi o tych wnuczków.

Opublikowano
Qwazi napisał:

Jest w domu. Czuję się dobrze. Z tego co mówił to miał problem, żeby się rozluźnić podczas zabiegu. Był dość mocno spięty i lekarze mu zwracali na to uwagę. Jutro kontrola i w poniedziałek kolejna. Dzięki za zainteresowanie

no i dzięki Bogu,niech zdrowieje.

• Thanks 1
Opublikowano

Małgorzata Wołosz

Rolnicy mają tyle dopłat ,do wszystkiego i nie stać ich na leczenie kotka .Wstyd telewizja przyzwyczaiła ich do żebraniny . komentarz jest ludzi .

Pilna prośba o pomoc. "Rolnicy. Podlasie" przekazali, do czego doszło. "Coś z jej zdrowiem jest nie tak"

“Rolnicy. Podlasie” to program bijący rekordy popularności. Produkowany jest przez Fokus TV, ale można go oglądać także w serwisie Polsat Box Go. Losami Gienka z Plutycz, czy Emilii Korolczuk ekscytuje się wiele osób.

Bohaterowie programu wykorzystują swoje 5 minut nie tylko w telewizji, ale i internecie. Prężnie działają na Youtubie i mediach społecznościowych. I to właśnie za ich pośrednictwem zaangażowali się w zbiórkę pieniędzy dla chorego kota.

https://rozrywka.lelum.pl/pilna-prosba-o-pomoc-rolnicy-podlasie-przekazali-do-czego-doszlo-cos-z-jej-zdrowiem-jest-nie-tak-mg-wd-100323?fbclid=IwAR3eqbZPQG7UplR6rpaE-BirEORhW3ApYtBdcQAen2F1kw45HW-PO1vRdiI

Opublikowano
14 minut temu, Qwazi napisał:

Jak po niecałych pięciu minutach?

2 minuty temu, galan99 napisał:

Małgorzata Wołosz

Rolnicy mają tyle dopłat ,do wszystkiego i nie stać ich na leczenie kotka .Wstyd telewizja przyzwyczaiła ich do żebraniny . komentarz jest ludzi .

Pilna prośba o pomoc. "Rolnicy. Podlasie" przekazali, do czego doszło. "Coś z jej zdrowiem jest nie tak"

“Rolnicy. Podlasie” to program bijący rekordy popularności. Produkowany jest przez Fokus TV, ale można go oglądać także w serwisie Polsat Box Go. Losami Gienka z Plutycz, czy Emilii Korolczuk ekscytuje się wiele osób.

Bohaterowie programu wykorzystują swoje 5 minut nie tylko w telewizji, ale i internecie. Prężnie działają na Youtubie i mediach społecznościowych. I to właśnie za ich pośrednictwem zaangażowali się w zbiórkę pieniędzy dla chorego kota.

https://rozrywka.lelum.pl/pilna-prosba-o-pomoc-rolnicy-podlasie-przekazali-do-czego-doszlo-cos-z-jej-zdrowiem-jest-nie-tak-mg-wd-100323?fbclid=IwAR3eqbZPQG7UplR6rpaE-BirEORhW3ApYtBdcQAen2F1kw45HW-PO1vRdiI

Wytłumacz o co chodzi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v