Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, Bananek napisał:
27 minut temu, Łolek napisał:

Zabrać uprawnienia, albo na dodatkowe szkolenia skierować

Ewentualnie mnie do fachowca, a ją obciążyć kosztami naprawy. 😉

Jeden chce naprawić, drugi chce być naprawiany🤭...ciekawie się dzień zaczyna...a ja dzisiaj mogę nie miec czasu, żeby sytuację obserwować 🤷🙄

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Zima powróciła, a miałem w siuntce koła opony pozakładać 🙄

IMG_20230310_070059.jpg

Zostawiłeś ją tak bez butów na śniegu🙆...niedobry Ty🤭

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

ja dzisiaj mogę nie miec czasu, żeby sytuację obserwować

No jak to?

Tak nie może być ...🙆‍♂️

Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał:

Zima powróciła, a miałem w siuntce koła opony pozakładać 🙄

IMG_20230310_070059.jpg

Skąd wy tego śniegu dobieracie?to zdjęcia z Alaski?

10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale piękne słońce za oknem i już 8 stopni.

no

Opublikowano
1 minutę temu, Michał88 napisał:

Świętokrzyskie na plusie 3 st. mgła schodzi i będzie słoneczko:D

Widziales na radarach jak Polska byla podzielona? U mnie tez zima ale dzisiaj 11°C ma być o 15°°

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

No jak to?

Tak nie może być ...🙆‍♂️

Mam wyjazd. Jadę ojca zawieźć do szpitala. Będzie miał dzisiaj zabieg za zaćmę i podobno ma po tym zabiegu wrócić do domu 

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Mam wyjazd. Jadę ojca zawieźć do szpitala. Będzie miał dzisiaj zabieg za zaćmę i podobno ma po tym zabiegu wrócić do domu 

Spoko robota ,miałem na dwóch zdejmowaną . Chłop trochu od roboty odpocznie 

• Like 1
Opublikowano

Kurde, 12 na plusie na dziś nadają....cza musi owies wiać...

Rysiek kiedy siewy?

Opublikowano
Qwazi napisał:

Sąsiada woziłem dwa razy (tak się złożyło, że akurat miał oba oczy) na taki zabieg to o 13 już w domu bylim. Szybka akcja, a sąsiad zadowolony z efektów.

Będziesz miał sporo czasu żeby w telefonie posiedzieć bo nigdzie Cie nie wpuszczą. 😉

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Teraz tak robią ten zabieg 

3 lata temu wuja zawoziłem rano do Kielc na zabieg a po południu wracał do domu już.

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Belaruss820 napisał:

Widziales na radarach jak Polska byla podzielona? U mnie tez zima ale dzisiaj 11°C ma być o 15°°

Południe dziś ma być biegunem ciepła, choć yr.no widzi od 12 jakieś drobne opady. A od 18 już sporo deszczu. A do owadów koniecznie trzeba zajrzeć i gniazda zwęzić. Po niedzieli widzą nawet po 16-18 stopni, niech im się tylko 2/3 z tego sprawdzą to i tak dobrze będzie.

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

A do owadów koniecznie trzeba zajrzeć i gniazda zwęzić. Po niedzieli widzą nawet po 16-18 stopni, niech im się tylko 2/3 z tego sprawdzą to i tak dobrze będzie.

Dokarmiłeś już?

Opublikowano (edytowane)

Zabieg jest planowany na godz. 13. Ok 17 podobno powinien wyjść do domu. I zobaczymy jak to się wszystko ułoży bo ta 17 jest taka newralgiczna. Ja mam krowy, brat też, siostra i drugi brat w pracy. Trzeci brat w pracy od rana. Prawdopodobnie będzie tak, że się będziemy wymieniać. Ja zawioze, a któreś z rodzeństwa mnie podmieni. Jak to wczoraj ujął brat "jest nas sporo to damy radę". Więc z tym czasem może być różnie 

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał:

Teraz tak jest to jednodniowy pobyt.

Polecam dopłatę do soczewki.

• Like 1
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v