Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
malaczarna napisał:

1 godzinę temu, konteno napisał:

u mnie nie miałabyś szans takich jak te bez przeszłości 

Może zacznijmy od tego że ty nie miałbyś u mnie szans

no to sobie wyjaśniliście wszystko 👏🤝👍

Opublikowano
gregor1284 napisał:

1 minutę temu, MyDoom napisał:

Ja jedyny raz widziałem cycka w teleexpresie półtora roki temu  jak zachęcali kobiety do mammografii.

A nie u Babki?

ten to jest od zaklejonej d.py

Opublikowano
16 minut temu, wojtal24 napisał:

no to sobie wyjaśniliście wszystko 👏🤝👍

3 minuty temu, wojtal24 napisał:

ten to jest od zaklejonej d.py

Jeden i drugi oderwany od rzeczywistości 🤭

11 minut temu, Qwazi napisał:

Który Rybnik? W powiecie łęczyckim, czy sieradzkim?

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/wiadomosci-rolnicze/wypadki-w-rolnictwie/wielki-pozar-gospodarstwa-w-rybniku-w-akcji-ponad-100-strazakow-2499750

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

tutaj zadzwoń, jakiś czas temu pod płotem leżało u niego kilkadziesiąt tylnych felg od T25

Wszystko dla rolnictwa - Stary Dębsk - sprawdź kategorię Rolnictwo (olx.pl)

jak nie będzie chciał wysłać to mogę podjechać, odebrać i ci wysłać

i już Konteno złowiony jak rybka na haczyk

a to wy go od chałupy do chałupy wozicie???

u nas to ktoś rano przywozi, zostawia na początku wsi, i potem na fajrant ktoś go odwozi na bazę

No się wozi księdza od chałupy do chałupy bo domy porozrzucane wiesz ksiądz by odcisków się narobił

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, gregor1284 napisał:

Gdzieś tam chłopu gospo z dymem poszło 

To w ESI...Marcin się skasował, a to blisko niego

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
49 minut temu, MyDoom napisał:

Ja jedyny raz widziałem cycka w teleexpresie półtora roki temu  jak zachęcali kobiety do mammografii.

Ta mammografia to kampania 50 plus też jeszcze takich nie widzialam

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Pani Dżanetko tak jak ostatnio rozmawialiśmy, niektórych to by cipką z domu wygonił 😁

To już wyższy level. Miałam takiego kolegę na studiach który dekolt jak zobaczył czerwony cały i ewakuacja. Do tej pory wolny egzemplarz

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Czysta.

Yyyyy a jak to się zmieściło do koperty?

image.png

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Tera trzeba do kościoła iść. 

Antychryst?😱😥

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, malaczarna napisał:

To już wyższy level. Miałam takiego kolegę na studiach który dekolt jak zobaczył czerwony cały i ewakuacja. Do tej pory wolny egzemplarz

Teraz pytanie z tą ewakuacją czy? :P  taki czuł się skrępowany, zawstydzony? czy taki  nadpobudliwy i się ewakuował zanim pojawi się plama na spodniach w okolicy rozporka?  xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Nawet jak cena netto to myślę że długo nie będzie stał🤔

Zastanawiające że dokupił tura i sprzedaje, a cena bardzo atrakcyjna 

1 godzinę temu, Bananek napisał:

Kornik taki świetny? w sumie mój znajomy też kormika niezbyt chwali. a dokładniej obu.

No weź, jak przy 200h sprzęgło robione to już zaufania brak

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

Nie wiedziałem że jonder robi sadowniki. Czy to tylko farba jondera a produkuje jakiś chinol?

Od dziesiątek lat

14 minut temu, PRIMO napisał:

Yyyyy a jak to się zmieściło do koperty?

image.png

Nie daję koperty, zbędny koszt🤭

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Słyszeliście co tusk zrobił 

0Płatę paliwową P0dniósł o 13%

Zbiera na podwyżkę dla nauczycieli

Opublikowano
Leszy napisał:

7 minut temu, Bananek napisał:

zakopcie go pod płotem

Jemu to i tak chyba wszystko jedno ;) 

a Rysiek mógłby go codziennie odwiedzić otwierając i zamykając bramę.same plusy

• Haha 1
Opublikowano

A jakieś zdziwienie, mówił że się nigdzie nie wybiera, a po tygodniu już siedział w fotelu w Brukseli, mówił że wieku emerytalnego nie podniesie, a po wyborach podniósł i tak można długo o prawdomówności  twojego Schwaba pisać. Ostatnio przecież były krzyki że nie dawać 2 mld na TVP tylko na onkologię, a tymczasem kilka dni temu już 3 mld zapisał na neoTVP. Pakt migracyjny już przeszedł, podpisze co niemcy będą chcieli, zgodzi się na zniesienie veta i w zamian za to dostanie kolejny fotelik w UE.

• Like 2
Opublikowano
MonteChristo napisał:

Rolnik1973 napisał:

Słyszeliście co tusk zrobił 

0Płatę paliwową P0dniósł o 13%

Zbiera na podwyżkę dla nauczycieli

ekhm, i pracowników oświaty.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v