Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Karol weź no już zabierz tą kamerę ukrytą w jej pokoju. Dziewczyna mężatka już...szwagier się może... krępować 🤷...

Dyskretnie machała do mnie

Prosto ze stolicy na żywo 

Opublikowano

Właśnie przeglądam jakie samochody bedą mogły zatankowac E10 i większość będzie mogla ale najśmieszniejsze jest to że audi a4 b6 wszystkie silniki nie bedą mogły. A4 B5 i a4b7 bedą mogły tankować a b6 po środku nie 

Opublikowano
27 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No bawta się same.

Cza jechać trochę pieniędza zarobić....

nawet ja o 17 robote zaczynam ..az boje sie zapytac  w jakim charakterze.

46 minut temu, Karol6130 napisał:

Siostrę w tv oglądam 

powtarzaja o tej porze kryminalna 7 ??

Opublikowano
19 minut temu, Belaruss820 napisał:

Właśnie przeglądam jakie samochody bedą mogły zatankowac E10 i większość będzie mogla ale najśmieszniejsze jest to że audi a4 b6 wszystkie silniki nie bedą mogły. A4 B5 i a4b7 bedą mogły tankować a b6 po środku nie 

Czyli 98 zostaje. Nie wiem jak Fiesta by zniosła e10.

Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał:

Marcin chyba usunął zdjecie

On dorosły chłop a zachowuje się czasami jak dziecko. Dość że wstawia pod jakąś krowa to usuwa i liczy że będą go znów prosili żeby wstawił. 🤦

• Like 4
Opublikowano
5 minut temu, wojtal24 napisał:

ale myslałem że chociaż napiszesz to co i tam czego nie zdążyłem przeczytać , tak jak i @superfarmer02

bo na jakieś archiwum i zrzutu ekranu od nietuzinkowych użytkowników chyba nie mam co liczyć 

Opublikowano
37 minut temu, Karol6130 napisał:

Dyskretnie machała do mnie

Prosto ze stolicy na żywo 

Coś Ty zrobił z dziewczyną i gdzie jest...ta kamera🙆🤭...

3 minuty temu, konteno napisał:

ale myslałem że chociaż napiszesz to co i tam czego nie zdążyłem przeczytać , tak jak i @superfarmer02

bo na jakieś archiwum i zrzutu ekranu od nietuzinkowych użytkowników chyba nie mam co liczyć 

@Aktywnyrolnik7245 Marcin pokaż no koledze ten ciągnik. Jak zobaczy i potwierdzi, to se usuniesz

Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Są dodatki do tej benzyny i można lać 

Czyli przy każdym tankowaniu lać dodatek?

3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Połowa perełek z Niemiec na takim jeździła i jakoś żyją 🤷

Może i tak , nie wiem. Benzyniaka raczej nie kupie

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Coś Ty zrobił z dziewczyną i gdzie jest...ta kamera🙆🤭...

@Aktywnyrolnik7245 Marcin pokaż no koledze ten ciągnik. Jak zobaczy i potwierdzi, to se usuniesz

widziałem , fajny , o tuz pytałem 

tylko chodzi mi o komentarze które dodali wyżej wymienieni w których mnie cytowali bo jak usunięte to nie przeczytam i nie wiem o co chodzi 

sory za gównoburze ale Marcin sam bałagan robi , zamiast usunąć zdjęcie ciągnika z komentarza to zdjęcie krowy usunął 

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Czyli 98 zostaje. Nie wiem jak Fiesta by zniosła e10.

A czemu ma nie znieść ? 

Moim zdaniem to tylko hałas zrobiony żeby starsze samochody ludzie sprzedawali bo nowe słabo idą. 

Ewentualnie będą ganiać za jakiś czas za emisję spalin, bo możliwe że będą dymić mocniej 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano (edytowane)

Było takie powiedzenie na obgadywanie u nas, "ale mi ktoś d*pę wymalował" nadeszły czasy że to jest na fakcie, tylko co będzie na starość jak ten kwiatek owiędnie.   xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
18 minut temu, konteno napisał:

widziałem , fajny , o tuz pytałem 

tylko chodzi mi o komentarze które dodali wyżej wymienieni w których mnie cytowali bo jak usunięte to nie przeczytam i nie wiem o co chodzi 

sory za gównoburze ale Marcin sam bałagan robi , zamiast usunąć zdjęcie ciągnika z komentarza to zdjęcie krowy usunął 

A to sorry. Myślałem, że nie widziałeś. A co chłopaki pisali, to albo nie widziałem, albo nie pamiętam 

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Tam jest dużo kamer 

Bardzo dużo mężczyzn, sporo kobiet i kamery 

Karol...zaczynam się niepokoić...o Ciebie... jakieś podglądactwo tam gdzie kobiety i mężczyźni...i to kobiety w mniejszości 🙆🤭

Opublikowano
konteno napisał:

5 minut temu, wojtal24 napisał:

zapytałem się tylko czy silnik perkinsa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v