Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jacor73 napisał:

Cygan i rolnik?😱 To tak samo jak żyd i rolnik, dwa pojęcia, które wzajemnie się wykluczają.

Żydom nawet wychodzi w rolnictwo. Zobacz jakie mają wydajności od mamutów 

Opublikowano

Tu była gadka że na wiosnę zacząć budowę . Jak od chwili decyzji zrobisz wszelką papierologię w 5 miesięcy to jestes wielki  [ ktoś ci podpowiedział skróty] ,czyli znasz ruchy następne bez popelniania błędów i poprawek .  A tak nima 🤷‍♀️ . Każdy błąd urzędnika  lub twój ,to następny miesiąc  ,pod warunkiem że od razu zobaczysz .

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, radekz200 napisał:

dlaczego nie chcesz się pogodzić z tym że masz słabą cenę? 😂

Dobrze, żeś tu przeniósł tę głupawą, z Twojej strony, dyskusję...więc pozwól, że Ci coś wyjaśnię...w d..ie mam czy to jest 1,5 czy 3...interesuje mnie ile z tego zostanie mi w portfelu...nie mam zamiaru się licytować z nikim na wysokość ceny. Już kiedyś pisałem, że każda mleczarnia płaci na miarę swoich możliwości. Jeśli ma mniejszy dochód, to mniej zapłaci. Gdy dochód wzrośnie, to i cenę podniesie. Moja mleczarnia, póki co, w moim odczuciu gra fair i mi odpowiada. Argumentów na to mam kilka. Natomiast Ty się kreujesz na arystokratę, któremu, przy ilości i wydajności zbliżonej do mojej, Polmlek płaci cenę niemal z Piątnicy, bo się zapewne obawia, żeby hrabia Radosław do tej Piątnicy nie przeszedł. A te Twoje zaczepki, że masz więcej to powodują jedynie to, że mi się Twój nick zaczyna kojarzyć z zapłakanym i zasmarkanym chłopcem z przedszkola...

Edytowane przez Qwazi
  • Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Dobrze, żeś tu przeniósł tę głupawą, z Twojej strony, dyskusję...więc pozwól, że Ci coś wyjaśnię...w d..ie mam czy to jest 1,5 czy 3...interesuje mnie ile z tego zostanie mi w portfelu...nie mam zamiaru się licytować z nikim na wysokość ceny. Już kiedyś pisałem, że każda mleczarnia płaci na miarę swoich możliwości. Jeśli ma mniejszy dochód, to mniej zapłaci. Gdy dochód wzrośnie, to i cenę podniesie. Moja mleczarnia, póki co, w moim odczuciu gra fair i mi odpowiada. Argumentów na to mam kilka. Natomiast Ty się kreujesz na arystokratę, któremu, przy ilości i wydajności zbliżonej do mojej, Polmlek płaci cenę niemal z Piątnicy, bo się zapewne obawia, żeby hrabia Radosław do tej Piątnicy nie przeszedł. A te Twoje zaczepki, że masz więcej to powodują jedynie to, że mi się Twój nick zaczyna kojarzyć z zapłakanym i zasmarkanym chłopcem z przedszkola...

Szach i Mat....

• Haha 3
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

lubię Cię zaczepiać po zamiast to olać to zaraz piszesz swoje wywody 😂 no z ilością to sobie schlebiasz 😂

3 minuty temu, Baks00 napisał:

Szach i Mat....

a gdzie tam 🤑

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Żydom nawet wychodzi w rolnictwo. Zobacz jakie mają wydajności od mamutów 

ale w kołchozach jakiś. Nie wiadomo czy to rzetelne dane.  

Opublikowano (edytowane)

Co wam powiem to wam powiem ale ludzie którzy mają duże pieniądze to raczej o nich nie gadają ani o swoich zarobkach , to odnośnie obecnej gadki w tym temacie 

Edytowane przez Łolek
  • Like 7
  • Thanks 1
Opublikowano
radekz200 napisał:

3 minuty temu, Qwazi napisał:

🤦ta piaskownica naprawdę do Ciebie pasuje. I przedszkole też

dlaczego nie chcesz się pogodzić z tym że masz słabą cenę? 😂

a ty żeś kiepski rolnik 😆😆😆😆😛

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Co wam powiem to wam powiem ale ludzie którzy mają duże pieniądze to raczej o nich nie gadają, to odnośnie obecnej gadki w tym temacie 

dokładnie 😛

Przed chwilą, slawek74 napisał:

a ty żeś kiepski rolnik 😆😆😆😆😛

nie każdy musi być dobry 😂

Opublikowano
35 minut temu, 6465 napisał:

Pafnucego mima i nie ma kto Radosława pochwalić. 🤷 A to było lekarstwo na jego bóle.

Radek. Masz zajebistą hodowlę i do świetnej mleczarni oddajesz ;) 😜 

Opublikowano

kiedyś woziłem chłopu dziadka do pszczół a dziadek na powrocie nabąmblowany 🙆‍♂️ i mówi ,,listonosz ,, chłop był listonoszem... listonosz ty masz dobre pszczoły... ale ty miodu od nich mieć nie będziesz ... 😁 fik do auta w poprzek i zasną nawet nie musiał mocno podkulać taki olbrzym 😃😉 Tat więc radziu... 🙋‍♂️ uważaj na żyrandol i nie pij wody sodowej... ps idę do pieca 😉

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, radekz200 napisał:

przecież też już masz kostkę pod chałupa 😂 jakieś jasne skory w aucie 😂😂😂 lansujesz się 

To wszystko własność banku 🤷

A jeszcze nie mam żyrandola z kryształu 😁

Edytowane przez 6465
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v