Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Pjoter Ty go namawiasz żeby na urwy poszedł? 

a co w tym złego ? płacisz i dostajesz to czego m.in. oczekujesz od swojej kobiety ale bez randek podchodów , poswięceń , remontów i innych inwestycji w siebie i swoje otoczenie , ceremonii (ceregieli) itp

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

albo jakaś kobita na tym nogę postawiła.

Tam nogę, a jak szpagat zrobi bez gaci, to wiesz co postawi na Twojej ziemi?  :P

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, konteno napisał:

a co w tym złego ? płacisz i dostajesz to czego m.in. oczekujesz od swojej kobiety ale bez randek podchodów , poswięceń , remontów i innych inwestycji w siebie i swoje otoczenie , ceremonii (ceregieli) itp

No tak. Ale to Pjoter 

Opublikowano
19 minut temu, soltys48 napisał:

Jak cię złapie to nawet wysrać się nie będziesz mógł 

na zatwardzenie to kawa i po problemie 

1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

zdrowie, kręgosłup masz tylko jeden ale co Ci będą tu mówić przecież Ty wiesz lepiej

żeby se ulżyc trzeba mieć $ a jak nie ma to nie podskoczysz tym bardziej jak się więcej czasu w polu robi niż ma na dom 

24 minuty temu, Leszy napisał:

To tym bardziej powinieneś rozumieć o czym jest mowa. 

co złego że nie chce fundować takiego losu następnemu pokoleniu?

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jeszcze czego, żebyś komuś sprzedał albo jakaś kobita na tym nogę postawiła.

Ta. Ja zara taki do sprzedawania...

4 minuty temu, Desperado napisał:

Tam nogę, a jak szpagat zrobi bez gaci, to wiesz co postawi na Twojej ziemi?  :P

Ślady jak slimak

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

No to co o nich zaczynasz że nogę postawi? ja Ci mówię że nie tylko nogę.   :D

U mnie baba nie ma prawa wstępu, chyba, że przyjeżdża i płaci za towar, dopóki żyję. A jak umrę to nie uniknę tego, kto wie kto tu będzie łaził, a może się zawali wcześniej. 

Opublikowano
12 minut temu, konteno napisał:

traktor z kabiną nie wejdzie a za małą  ładowarkę przegubową to 2 siuntki trzeba pogonić

Wejdzie...sam pisał, że do obory wchodzi...mało tego, on ma oborę gotową na wypychanie gnoju ciągnikiem...korytarz obniżony. Było to widać na zdjęciu, które kiedyś wstawił...

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie mylisz się. Takie też wstawiał. Tam to by pewnie kombajnem wjechał...

Czyli dobrze pamiętam... Ja muszę swoje chlewki pobielić w lecie bo już syfu trochę... Choć widziałem już różnie pomieszczenia, rekord był u tego znajomego co kury chodzą po całym podwórku i nawet na dachu trzydziestki siedzą. Ściany tak czarne, że ciężko było odróżnić w pierwszym kroku co ścianą a co bokiem byka.

Opublikowano
25 minut temu, Desperado napisał:

Tylko jak coś źle to spier*alają do Polski ino się kurzy, nawet samoloty trzeba po takie coś wysyłać za państwowe pieniądze.

ale ona pojechała do roboty a nie wypoczywać i w razie problemów wystarczy Odrę przekroczyć z zachodu na wschód by znów czuć się bezpiecznie bez potrzeby wysyłania samolotów  bo chyba coś ci się pomyliło z tymi legatami co za granice pojechali balować i biuro padło lub samolot sie zepsuł 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, konteno napisał:

chyba coś ci się pomyliło z tymi legatami co za granice pojechali balować i biuro padło lub samolot sie zepsuł 

Taaaa wszyscy pojechali balować.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)

Na liście dużego koryta postawiłem X

Na liście zadumanego koryta też X 

Na cztery niby łatwe pytania nie znałem odpowiedzi i nie pobrałem listy 

Kolejek brak

Oprócz mnie była jedna osoba 

Edytowane przez Karol6130
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Qwazi napisał:

A ja myślę, że to syndrom maminej kiecki

Czasem w życiu trzeba pierdlnąć pięścią w stół i  mieć swoje zdanie, a Marcin pewnie nie chciał urazić rodziców ani narazić się kobiecie, a stojąc w rozkroku można dostać kopa w worek i to się stało 

Mojemu starszemu dziewczyna zaczęła wyliczać czas jaki powinien poświęcać na pomoc mi w gospodarstwie czy na  wyjście do  kolegów, przytyki że powinien więcej zarabiać i decyzję podjął w kilka minut, czasem trzeba podejmować szybko trudne decyzję, a Marcinowi się schodziło 

Edytowane przez Łolek
  • Like 5
Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

... przytyki że powinien więcej zarabiać i decyzję podjął w kilka minut,

z podobnego powodu nie szukam nikogo , słuchając niektórych koleżanek z pracy doszedłem do wniosku że nie mam nic do zaoferowania 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v