Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Tomasz Ty wiesz czego teraz mi brakuje , i nie kartofle mi w głowie

No wiem. Nigdy nie miałem takiego problemu tak że się nie wypowiem. Uderz w robotę. Rób to co lubisz szybciej cię przejdzie.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

O Maryjo 🙆 toż to sajgon.

Gdzie 4kl po dołku to rwie kawały, a pierdka nosi jak chce 🤭 

Z czystym sumieniem mogę teraz stwierdzić, że takiej suszy jeszcze nie było. Totalnie zero wilgoci. 

IMG_20230921_145317_6.jpg

🙆 

Tak dla porównania 

Trochę moich piachów 

Orka pod jęczmień 

IMG20230921165155.jpg

IMG20230921165234.jpg

IMG20230921172825.jpg

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
19 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie masz jakiej przyjaciółki?

Ja jestem porządny facet , i wierny 

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Przeciez jeszcze nie przysięgałeś, to co ty tu z wiernością wyskakujesz

A ta twoja to w stylu "i że cię nie dopuszczę aż do śmierci"

Znajdź sobie jakąś normalniejszą dziewczynę, stary chłop, a jakbys miał ze 13 lat

Opublikowano
11 godzin temu, wojtal24 napisał:

no chyba ziemniaków surowych na polu nie będą jeść no chyba że po kieszeniach pochowają

tu o tej okolicy co pisze jest zupełnie inaczej sąsiad ma 1000szt świni ja musze mieć 1500szt

paczta jaki Warszawiak 😆😆😆😆 WL to Wilanów czy Legionowo?

np mała czarna 😆

Co znowu?

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

Przeciez jeszcze nie przysięgałeś, to co ty tu z wiernością wyskakujesz

A ta twoja to w stylu "i że cię nie dopuszczę aż do śmierci"

Znajdź sobie jakąś normalniejszą dziewczynę, stary chłop, a jakbys miał ze 13 lat

Jemu serce krwawi a nie w jajach się przepełnia.

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Jemu serce krwawi a nie w jajach się przepełnia.

serce krwawi - jak se znajdzie normalną babę i torba przestanie cisnąć na mózg, to się wszystko unormuje

Opublikowano
13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Teraz to najwyżej możesz być wierny celibatowi. Jak odeszła to chyba normalne, że szukasz nowej..... człowieku.... 

• Like 1
Opublikowano
32 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Komu? 

Toż wolny jesteś.

Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Już koniec tematu.0,10gr.

Sam tak chciał.Sprawa zakończona nigdy więcej

Z

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Odbierałem kiedyś od gościa takie odpadowe to płaciłem za skrzynie 40zl. Ile może być kilo w takiej czubatej drewnianej skrzyniopalecie?

W skrzyniopalecie 80cm wysokości wchodzi 500kg ziemniaka paszowego  tyle samo buraka a marchewki  340-400kg zależy  od marchwi

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Za zboża ma niebyć,niby ma być ale trzeba będzie od nowa wniosek złożyć bo kasa się skończyła a ma być kasa z unni i trzeba jeszcze raz wniosek złożyć,wczoraj czytałem bo inna kasa z innej skarbony 

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
35 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Komu? 

Toż wolny jesteś.

No w ciągu dwóch tygodni miałem znaleźć kochankę 🤔

18 minut temu, gregor1284 napisał:

Komu Ty teraz masz być wierny?

Przyjaciółkę jak napisałeś to się ma na boku , a ja nie z tych co to z kwiatka na kwiatek co chwila

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No w ciągu dwóch tygodni miałem znaleźć kochankę 🤔

Przyjaciółkę jak napisałeś to się ma na boku , a ja nie z tych co to z kwiatka na kwiatek co chwila

I co ci z tego przyszło dobrego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v