Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

okolica jak okolica ale zapach bezcenny

u nas jest wies ktora nawet na tablicach miala dopisane-pachnace..zjezdzalo sie z gory i zapach dusil juz na wejsciu

swin juz prawie nie ma ,brojlery sie koncza a domy stawiaja na potege..

Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

Kartofli chyba nie podjadają. 

Na usługę kopaliśmy i byłem na kombajnie żeby dopilnować to za rękę nikogo nie złapałem ale.nieraz coś z taśmy chowali do kieszeni, wątpię że kamienie 

• Haha 3
Opublikowano
9 godzin temu, gregor1284 napisał:

Patrzta wczoraj chłop dodał na spotted ogłoszenie że szuka ludzi do zbierania ziemniaków, ze 20 osób mu się odezwało 

Trzeci świat.Wracamy do korzeni.

Opublikowano

13* bez wiatru słońce wschodzi znaczy pogoda elegancka

9 godzin temu, Qwazi napisał:

I Ty przeciwko mnie Brutusie🤔🤭...

O tam zaraz przeciwko, tobie też coś młodszego znajdziemy 😉

• Haha 1
Opublikowano

Siemanko🤝 14°

7 godzin temu, Karol6130 napisał:

Natomiast szkoda mi tego zetora 

Więc cywilny wchodził by grę 

Słowo się rzekło, to teraz...masz nie być zainteresowany🤷🤭...

9 minut temu, Łolek napisał:

W tym przypadku, to ja bym...nie był zainteresowany...na co mnie zmieniać wroga, kiedy obecny już dobrze znany🤷😉...

• Haha 2
Opublikowano
brodziak81 napisał:

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Patrzta wczoraj chłop dodał na spotted ogłoszenie że szuka ludzi do zbierania ziemniaków, ze 20 osób mu się odezwało 

Jak w truskawce co zeżre

na polu to jego.

no chyba ziemniaków surowych na polu nie będą jeść no chyba że po kieszeniach pochowają

jacus napisał:

okolica jak okolica ale zapach bezcenny

u nas jest wies ktora nawet na tablicach miala dopisane-pachnace..zjezdzalo sie z gory i zapach dusil juz na wejsciu

swin juz prawie nie ma ,brojlery sie koncza a domy stawiaja na potege..

tu o tej okolicy co pisze jest zupełnie inaczej sąsiad ma 1000szt świni ja musze mieć 1500szt

6465 napisał:

WL 11⁰

paczta jaki Warszawiak 😆😆😆😆 WL to Wilanów czy Legionowo?

Łolek napisał:

13* bez wiatru słońce wschodzi znaczy pogoda elegancka

9 godzin temu, Qwazi napisał:

I Ty przeciwko mnie Brutusie🤔🤭...

np mała czarna 😆

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, Strongman napisał:

Ona ma teraz duże szansze na dotacje te 120tyś bo kobieta na roli wygrywa z mężczyzna większe punkty a pula pieniędzy mała.

Ciekawe co zrobi.

Nooo,a z jej mężem co zrobicie?Qwazi ma filozoficzne podejście do egzystencji więc cienko widzę aby wiązał się dla pieniędzy.Aktywny z kolei będzie marudzić że za mała za wysoka za gruba za chuda za czarna za jasna.

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

I tak dumam ze chyba bida się robi że ludzie tacy pracowici się robią 

Robi się robi U nas Ukraińców już pognali w piz....bo im się 30zl zaczynało marzyć.Nasi za 22 do kapusty przychodzą bez problemu.

Opublikowano

no chyba ziemniaków surowych na polu nie będą jeść no chyba że po kieszeniach pochowają

tu o tej okolicy co pisze jest zupełnie inaczej sąsiad ma 1000szt świni ja musze mieć 1500szt

np mała czarna 😆

Legionowo. Na Wilanowie kręcę się w poniedziałek 😁

Opublikowano
41 minut temu, marcin19071980 napisał:

Nooo,a z jej mężem co zrobicie?Qwazi ma filozoficzne podejście do egzystencji więc cienko widzę aby wiązał się dla pieniędzy.Aktywny z kolei będzie marudzić że za mała za wysoka za gruba za chuda za czarna za jasna.

Zbyt sucha zbyt mokra zbyt płytka zbyt głęboka 

• Haha 2
Opublikowano

np mała czarna 😆

48 minut temu, marcin19071980 napisał:

Eeeee...Zara Zara...ja już mom...taką, co...pod stół mię wsadza🤷😉🤭...

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v