Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

wiem kto ma ,z oryginalnym lakierem na gardzieli prościutka bez ryski z siatką ale pewnie coś koło 30 będą chcieć

Gdzie to?

Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

wiem kto ma ,z oryginalnym lakierem na gardzieli prościutka bez ryski z siatką ale pewnie coś koło 30 będą chcieć

Do wiosny jest czas, teraz już tak tylko sianokiszonka została to przyczepa się zbierze.

Opublikowano
10 minut temu, szymon09875 napisał:

A może i simpe kupię jak coś ładnego trafie.... 

Bardzo dobry wybór ,mam ładną czerwoną na sprzedaż ,w dobrych sporych pieniądzach 😛

Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Z tego co patrzyłem to około 500 kg mniej, a to już dużo. 

A może i simpe kupię jak coś ładnego trafie.... W tym roku +-600 balotów zrobione, więc cudów też nie potrzeba 

Krone na łańcuchach fajne prasy są 

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Bardzo dobry wybór ,mam ładną czerwoną na sprzedaż ,w dobrych sporych pieniądzach 😛

Taaa ze skracanym łańcuchem 🤣

Przed chwilą, Łolek napisał:

Krone na łańcuchach fajne prasy są 

Miałem 130 2009 rok

Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

A to widzisz pokazało mi 1901 z rotorem i nożami a 1601 golasa. A miałem 1901 golasa

Tylko ten aparat siatki w sipmie... To delikatnie mówiąc lekka lipa...

Rv157 waży na sucho 2070 aparat do siatki 250kg 

5 minut temu, DANDYS napisał:

Moja też ma farbę na gardzieli 🤭 a sąsiada z teoretycznym przebiegiem 6 razy mniejszym każda blacha w innym kolorze 

Opublikowano
54 minuty temu, slawek74 napisał:

z tym przecierem to trzeba uważać nawet w sprawie dla reportera było 🙆‍♂️🤭

No i w szopce dla reportera też😂😂

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Rv157 waży na sucho 2070 aparat do siatki 250kg 

Moja też ma farbę na gardzieli 🤭 a sąsiada z teoretycznym przebiegiem 6 razy mniejszym każda blacha w innym kolorze 

Jak ta 157 ci się sprawuje ? Dość tanio idzie to kupić 🤔 tak samo jak starsze nh jeszcze czerwone

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Taaa ze skracanym łańcuchem 🤣

Miałem 130 2009 rok

Dobrze zapłacisz to będziesz miał z nowym Waryńskiego 😊 , a teraz też chodzi lux , zawory podciągnąłem to nic cię gubi

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dobrze zapłacisz to będziesz miał z nowym Waryńskiego 😊 , a teraz też chodzi lux , zawory podciągnąłem to nic cię gubi

U ciebie ceny jak w agromie, a ja się nie potrafię handlować i się będziesz cieszył że mnie w uja zrobiłeś. Lepiej podziękuję 😉

Opublikowano
10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Taka regulacje to znam 

Jaki Rysiek polecasz?

Dlaczego nie 4x30 🤔 bruzda taka szeroka po 40

Dziś kolega dzwonił ,możliwe że będzie do sprzedania akpil k180hp.

Opublikowano
12 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Taka regulacje to znam 

Jaki Rysiek polecasz?

Dlaczego nie 4x30 🤔 bruzda taka szeroka po 40

Czym mniej korpusów tym mniejsze opory . Ale znów do orki siewnej ciężko doprawić takie taflę 40-45 cm na Skibę 

Opublikowano
12 minut temu, szymon09875 napisał:

Do wiosny jest czas, teraz już tak tylko sianokiszonka została to przyczepa się zbierze.

No spoko , i tak im szkoda jeszcze sprzedać 😄

14 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Gdzie to?

No u szwagra w stodole 

IMG_20221231_141000.jpg

IMG_20221231_140952.jpg

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

No spoko , i tak im szkoda jeszcze sprzedać 😄

No u szwagra w stodole 

IMG_20221231_141000.jpg

IMG_20221231_140952.jpg

Legancka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v