Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Łolek napisał:

A potem siekiera i  po slomce rozwijać 👍 lux pomysł 

3 godziny temu, Qwazi napisał:

Końcówkę jakąś robisz, żeby zabrać i z głowy? A potem prosto do obory

Tak jak mówi Qwazi. Dwie bele i już jedna już rozesłana. ;) Prasa odpięta i  z tym tematem spokój. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Łolek napisał:

Pasów nie masz 

Mam ale pasy cały czas mi są potrzebne,weżnę ukręcę trochę sznurków wkrętarką aby byli grubsze,zaczepi się opony,a zamiast tego zielonego pujdzie folia po pryzmie może nawet dwie, myslałem kupić te zieloną narzutę ale niechcący zonka zobaczyła i powiedziała żebym nie kupował, jak by nie widziała i bym kupił to by była inna sprawa ale jak powiedziała nie to muszę się posłuchać już teraz.

Nie będę dla jakieś tam szmaty kłócił się.

Edytowane przez Strongman
  • Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

A mi się wydaje że 10...

Pafnuś to narzędzie do Zetora ,musi być moc 😛

IMG_20230821_140716_127.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

Mam ale pasy cały czas mi są potrzebne,weżnę ukręcę trochę sznurków wkrętarką aby byli grubsze,zaczepi się opony,a zamiast tego zielonego pujdzie folia po pryzmie może nawet dwie, myslałem kupić te zieloną narzutę ale niechcący zonka zobaczyła i powiedziała żebym nie kupował, jak by nie widziała i bym kupił to by była inna sprawa ale jak powiedziała nie to muszę się posłuchać już teraz.

Wiesiek no daj spokój folie to wiatr lubi a to sobie leży jak należy 

I ciekawi mnie jeszcze czy ty żonie pacjentów wybierasz, bo ona tobie widzę galancie dyryguje 

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:
12 minut temu, Strongman napisał:

Wiesiek no daj spokój folie to wiatr lubi a to sobie leży jak należy 

I ciekawi mnie jeszcze czy ty żonie pacjentów wybierasz, bo ona tobie widzę galancie dyryguje 

Ooo...widzę, że Wiesław pod stołem...pomieszkuje🤭...jako i ja 🤷🤭...

• Haha 5
Opublikowano
12 minut temu, Strongman napisał:

Tyle zarabia to powinna sama Ci kupić 😛 i powiedzieć "masz kochany Wiesławie, dobrze że jesteś " 

A zapomniałem u was nie ma miłości 🙆

Opublikowano
48 minut temu, Qwazi napisał:

Nie miałem Octavii (chociaz też jeździłem), ani Fabii... 

Merca w201 mam wstępnie ugadanego tyle że 2.0 ropniak i w automacie ale Kazachstan weźmie. Pojeżdżę z miesiac jak gość

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, slawek74 napisał:

to może ,,fobię,, 🤔

Ototo nie...ponad pół miliona zrobiła...ale Felicja 🤷...

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Merca w201 mam wstępnie ugadanego tyle że 2.0 ropniak i w automacie ale Kazachstan weźmie. Pojeżdżę z miesiac jak gość

Gość wśród...dziadów🤷...zapomniałeś dodać😉🤭...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

I będziesz to foliami nakrywał bo żonie się tryb sknery załączył? 

To niechodzi o to tylko oto że jak nie wydaje się kasy na takie jakby duperele to można kupić coś konkretnego 

Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

To jest właśnie coś konkretnego. Taki fliz to inwestycja na lata. 

Dla żony Wieśka to kolejne mieszkanie jest konkretem, ani szmaty na stertę, każdy ma swoje priorytety 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No mam i robotę robią nie taką złą

IMG_20230821_113858_404_HDR.jpg

Kołek 12 

IMG_20230821_113912_129.jpg

U mnie też na dwunastke. 

A dłuta mam takie, bo oryginalne wąskie do knoche to trochę z ceną poszaleli

Screenshot_2023-08-21-14-38-00-396_pl.allegro.jpg

3 minuty temu, Łolek napisał:

Dla żony Wieśka to kolejne mieszkanie jest konkretem, ani szmaty na stertę, każdy ma swoje priorytety 

Nawet moja nie żona powiedziała że jak ma przez to być mniej odpadu to mam brać tym bardziej w tym roku 😲

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

U mnie też na dwunastke. 

A dłuta mam takie, bo oryginalne wąskie do knoche to trochę z ceną poszaleli

Screenshot_2023-08-21-14-38-00-396_pl.allegro.jpg

Nawet moja nie żona powiedziała że jak ma przez to być mniej odpadu to mam brać tym bardziej w tym roku 😲

Moja też mi kazała dokupić jeszcze jeden 12,5m 

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Moja też mi kazała

🤔Marek, czy Ty też...razem ze mną i Wiesławem...w drużynie🤔🤭...bym nie podejrzewał...nawet odrobinkę🤷...😉🤭

Opublikowano

Pierdek przy 10km/h pierdzi 🤪 ale 8-8.5 też lux miesza idzie jak dzik w kukurydze. 8cm nie jest źle. 

Przy okazji na foto najlepsza działka 4kl, a suchota taka że piach się zrobił 

IMG_20230821_142257_7.jpg

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

@pedro2

@Aktywnyrolnik7245 

Jednak u mnie kołek jest też 12... Muszę se wzrok skalibrować...aż patrzyłem jaki klucz pasuje....ale skucha....

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
51 minut temu, Strongman napisał:

Kurła Strong rusz makówką trochę, bierz zużyte siatki zwiazujesz jedna z drugą i jest lux bo szerokie i mocne. Sznurek wąski to może przetrzeć okrycie a i po co się męczyć 

22 minuty temu, Leszy napisał:

To jest właśnie coś konkretnego. Taki fliz to inwestycja na lata. 

A jo jak tam żonka co miesiąc mieszkanie na Ursynowie kupuje to o czym Ty mówisz 😁

5 minut temu, Qwazi napisał:

🤔Marek, czy Ty też...razem ze mną i Wiesławem...w drużynie🤔🤭...bym nie podejrzewał...nawet odrobinkę🤷...😉🤭

Moja jeszcze zmysłów nie nabrała. 

No w sumie to jej zmysłów nie brakuje, kawał cholery, ale ja skutecznie odpieram próby podkopu mojej stabilności i suwerenności życiowej. 😎

Jeszcze.

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, pedro2 napisał:

Pierdek przy 10km/h pierdzi 🤪 ale 8-8.5 też lux miesza idzie jak dzik w kukurydze. 8cm nie jest źle. 

Przy okazji na foto najlepsza działka 4kl, a suchota taka że piach się zrobił 

IMG_20230821_142257_7.jpg

Jakbyś mógł zrobić zdjęcie jednej strony wału. Chodzi mi o to, żeby zobaczyć, jak wygląda łączenie wału z ramą łożyskiem. Będę wdzięczny 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v