Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie byłem nigdy w żadnym związku, nawet w radzieckim... 

A Pan Jarosław był w radzieckim

3 minuty temu, Qwazi napisał:

Dawno nie było kącika promocji, reklamy i pomocy w trudnych czasach, czyli...Karol sera nie pokazywał🤭...to ja dzisiaj coś ten no...😉

IMG_20230810_145153_257.jpg

A idźże. Z miesiąc cukru nie zarzucam 

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Ja dziś burgera z wołowiną pokazywałem 🤭🤭

A zez czyjej krowy?

Opublikowano
43 minuty temu, Bercik92 napisał:

O na tym skrzyzowaniu (po lewej stronie) mam swoje 14ha 😀😁 z brzega rosnie qq i na samym skrzyzowaniu jest reklama stacji paliw 😉dodam że to jest bardzo niebezpieczny odcinek. Prawie co rok zdarza się wypadek śmiertelny 

Zauroczyłem 

A poważnie widać suszę 

Minąć sokołów i coraz gorzej 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale na pewno byłeś w urzędzie w związku z załatwieniem określonej sprawy. Zawsze to w związku😁

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Dawno nie było kącika promocji, reklamy i pomocy w trudnych czasach, czyli...Karol sera nie pokazywał🤭...to ja dzisiaj coś ten no...😉

IMG_20230810_145153_257.jpg

E tam lody lepsze

8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ino na jakąś zwróciłeś uwagę ale cię z błotem zmieszała i dlatego taki anty jestes

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

O krówki... Lubię... Tak jak i inne słodycze...

A dobre są...ani nie suche, ani się nie ciągną...no i pewno trochę mojego mleka w nich też jest🤷...

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał:

lody lepsze

No yyyy...ten...no...🤔....nie wiem, jak się m odnieść🤷...

4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Dziś mlekpol reklamowałem

Zdrada🤔...

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

tam lody lepsze

O to to...

Dziś gałki, włoskie dwa razy i sklepowych też dwa... A raz się żyje...

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

nie wiem, jak się m odnieść

Już się ...rozkojarzasz?😄

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Radkowej🤔...

Czyli drogo?

Opublikowano
szymon09875 napisał:

1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Tak.Do kartuszy.

Również polecam, czysta robota, chociaż trochę drożej. Przy moich maszynach karton na rok starcza bez problemu.

mam nożna i kilka takich ręcznych przywiezionych z Niemiec i pchałem tam tawot jakąś łopatka a teraz ta jedna lekko zmodyfikowałem i przerobiłem na te kartusze i zeczywiscie jest dużo lepiej bo się tak człowiek nie upierdoli tym smarem

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Lepiej hajs zainwestować w coś co naprawdę go zamrozi albo nawet I delikatnie zarobisz. Zlote kangury np. Zobacz zydostwo jak miało polokowane, on mógłbyć nagi a jeszcze z sobą gromadę pieniędzy niósł 

To koczownicy ze stepów, więc może mają to we krwi ;) 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

W moim nie ma tyle otworów. 

Przez otwór idzie śruba 12 twardości 8,8. 

Kilka już zerwałem, ale tak funkcja tego zabezpieczenia...no a i dwie redlice też już złamałem..

A to dziwne bo u mnie 10tki otwory

I mam obawy czy pierdek poradzi bo nie są sercówki tylko takie szerokie. Ale oryginał jedna strona nowa i szkoda by było wyrzucić. Nawet śruby ze znaczkiem lemkena, znaczy za długo w kraju nie pracował 

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Działkę kupiłem trzy lata temu za kwotę X, dziś do wzięcia jest za tą samą działkę 3razy X, wiem że inflacja i te pieniądze nie są tyle warte co wtedy, ale gdybym je trzymał na koncie to wtedy dopiero bym stracił 

ty to wiesz , masz kasę i jest okazja w coś ja ulokować to możesz kombinować , tu tego nie ma 

ani kasy ani okazji

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Jakbyś miał gdzieś po drodze drugą klasę to na tą czwartą czy piątą byś wracał?

Jeszcze bym się tam utopił.... Poza tym jak tu żyć bez żyta? W głowie się nie mieści XD:ph34r:

Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał:

No yyyy...ten...no...🤔....nie wiem, jak się m odnieść🤷...

Zdrada🤔...

Nie ma nic lepszego w taki upal

19 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jedną to ja z błotem zmieszałem 😁

Zginiesz marnie

17 minut temu, Pafnucy12 napisał:

O to to...

Dziś gałki, włoskie dwa razy i sklepowych też dwa... A raz się żyje...

Na tym motorze w kombinezonie to gorąco się robi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v