Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Popier96 napisał:

Warozy jest od ch*ja i jeszcze trochę. W tym roku inną taktykę obrałem.

Odkąd jesienią izoluję matki to co rok to mniej warrozy. W zeszłym roku nie wiem czy w sumie po paskach i dwóch odymieniach spadło 100 na rodzinę. A nadmieniam, że w żadne płytki, kwasy i inne się nie bawię.

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

12 minut temu, slawek74 napisał:

nie o Ciebie chdziło ...🤦‍♂️

Aaa no chyba że tak.

nie zauważyłeś że do niektórych tematów to patologia ciągnie....

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

nie zauważyłeś że do niektórych tematów to patologia ciągnie....

No to już dawno zauważyłem.Az w oczy kole.

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Jakby Ci to wytłumaczyć, żebyś zrozumiał, a żeby Cię nie urazić 🤔...może cytatem :"nie samym chlebem człowiek żyje", ani nie samymi pieniędzmi, ani też nie...samym sobą...🤷

Jeśli Ty tak pytasz na poważnie, nie robiąc sobie przy tym jak, to ja współczuję Twojej kobiecie (niezależnie czy to żona, czy nie) i podziwiam ją, że...z Tobą wytrzymuje👏

A dlaczego , przecież moja też nie lubi tych pokazowych wystawnych imprez ,wolimy sobie sami spędzić czas 

Opublikowano

A Ty na to spędzanie czasu...nie masz czasu🤷...

A poważnie, to każda kobieta lubi i chce czasem poczuć się kobieco i pięknie, zrobić się na bóstwo i pokazać w towarzystwie. Nawet jak o tym nie mówi, albo wręcz neguje. Taka natura kobiet. Tak, że zabierz ją może czasami na jakąś imprezę🤷...

...o ile znajdziesz czas🤭...

Opublikowano (edytowane)

Wita co? 

Fajnie w tym skansenie.

Jest co zwiedzać.

Jak ktoś lubi takie klimaty to polecam.

IMG_20230716_130728.jpg

IMG_20230716_132207.jpg

IMG_20230716_133652.jpg

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A dlaczego , przecież moja też nie lubi tych pokazowych wystawnych imprez ,wolimy sobie sami spędzić czas 

czyli już ją sobie trochę wychowałeś 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, konteno napisał:

czyli już ją sobie trochę wychowałeś 🤔

Oczywiście 😛

1 minutę temu, Łolek napisał:

Cytując Karola się robi się 

16895197796153193558490090770534.jpg

Ocho nowy tur widzę 🤷

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Znaczy osobno 

za***isty sposób na udany związek 

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Cytując Karola się robi się 

16895197796153193558490090770534.jpg

16895201097568109286997767584561.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

jeszcze stoi dom po pradziadkach przeniesiony gdzies  indziej.. ale juz dachowke ma,

gdzie ? juz slonce wyszlo i cieplo jest- siostra jest w karwi.

Obok debki

Teraz faktycznie zrobiło się przyjemnie. 

Opublikowano
13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Oczywiście 😛

Ocho nowy tur widzę 🤷

No Szymon za starego dał tyle że jest nowy i jeszcze na  liter chleba zostało  😉

@szymon09875to jest kolega i pierwsza klasa kupiec 

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Augenthaler napisał:

Chad to jest ktoś taki jak robert karaś np. co rucha starą włodarczyk co ma 43 lata.

A nie jest to przypadkiem zaburzenie psychiczne🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v