Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Guzik prawda,się pije

IMG20230523204604.jpg

Juz to pisalem, z polskim chmielem jest dobra, a ta z czeskim to takie gorzkie ze masakra. Chyba wypije naszą lubelską perłę🍻

Opublikowano
3 godziny temu, szymon09875 napisał:

W chmurze przechowuj 

Szymku a miałem Ciebie za kogoś poważnego 

Opublikowano
6 minut temu, soltys48 napisał:

Guzik prawda,się pije

IMG20230523204604.jpg

To  też🤭🤭

13 minut temu, Karol6130 napisał:

To i będzie syn 

20230523_203701.jpg

Standardy bezpieczeństwa zachowane

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Co tam człowieki

Paczajcie mało kto był traktorem na plaży

IMG_20230523_170315.jpg

IMG_20230523_165719.jpg

nowa pompa dalej jakiś słaby ten twój traktor i jego operator ,

było jechac prosto , ludzie nie takie rzeczy potrafią

• Haha 1
Opublikowano
49 minut temu, Agrest napisał:

A mnie szwagier wziął do Szwecji. Uwielbiam przyrodę.  A tam Te fiordy, skały roślinność,  widoki

No z pampersem  trzeba chodzić tak pięknie

Chlopie jak ukraince byli na delegacji w Szwecji to im te fiordy z ręki jadły 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, PRIMO napisał:

To moje 125 kucy🐎 pociło się dzisiaj w prasie na ośmiu nożach. ⚔

Panie nie ma czym jechać siły nie ma, bez remontu się nie obejdzie 😛

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Szymku a miałem Ciebie za kogoś poważnego 

Ja wiem że Ty nie lubisz nowości to i się oburzyles na ten sposób. 

Choć jakby tak się zastanowić to te chmury były modne zanim internet wymyślili 🤔

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

nie gadam już z wami ..

długo?

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ty się zachowujesz jak mój chrzestny... Jak on żartuje z kogoś to jest git, ale spróbuj w drugą stronę to się obrazi moment ,🤦

Ale naprawdę się nie obraziłem 🤷

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ty się zachowujesz jak mój chrzestny... Jak on żartuje z kogoś to jest git, ale spróbuj w drugą stronę to się obrazi moment ,🤦

Radek to Twój chrzestny? 🤔

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

długo?

Nie wiem 🤔

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Bananek napisał:

kupiłeś?

Rezerwacja,po 18 wystawiona,mało wyswietlen i Przemek juz transport wysylasz?😀 myslalem ze te malowanie na czarno wiezyczki z jednej strony to ze polamane a jednak ona tak byla oryginalnie raczej. Ale jak nie inter-tech,za jaskrawa

Edytowane przez Belaruss820
Dodanie
Opublikowano

jakas promocja na zywiec jest ?? bo dostalem dzisiaj 2  czteropaki .

58 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a przestań.

w tłum, moim skromnym zdaniem, to tylko dla... jak by to.. no dla podbudowania ego itp.. wypoczywa się w ciszy i spokoju, a nie wśród tłumu, gwaru i rozpuszczonych małych Brajanków i Dżesjków..

ale co ja tam wiem...

a to ja dzisiaj dalej se byłem... i to motorem...

kurna ale mam frajde! z tego motora!

to nad morze jedz, bier swoja pania na siodelko i jazda.

tlum to masz w paru miejscach i to przy zejsciach, kawalek dalej to psa z kulawa noga ciezko spotkac..

52 minuty temu, Qwazi napisał:

W Darłowie mam kolegę i u niego kwaterę - całą kondygnacje domku jednorodzinnego. Byliśmy tam już trzy razy. Pierwszy, kiedy moja starsza córka była mała. Ten dystans na plażę nie jest jakoś mocno uciążliwy, tym bardziej, że jest dobra komunikacja. Ale wtedy to raz nam się zebrało na spacer. Co ja w tyłek dostałem z tym wózkiem 🙆

a w muzem byles ?? chcialem stara zostawic ale akurat mieli renament i nowych czarownic nie mogli przyjac.

ja kulawy na nogach dymalem z dworca.

42 minuty temu, Agrest napisał:

A ja w Jantarze  3x i 3x ten sam pokój. Tłum mi nie przeszkadza.

Większość jest na tyle głupia że koczuje przy głównym zejście i przy barach.

Idziemy 300m dalej luz i cisza. A łażenie po kurorciew zgielku zupełnie mnie nie interesuje.

Muszę kiedyś zimą pojechać

zima to jeszcze lepiej-10 w skali boforta,jod , snieg deszcz. -prawie jak w lecie 🤣

moj rekord- 1 lipca , w poludnie zasloniete od wiatru ,12 stopni bylo. innego roku traba powietrzna

40 minut temu, Pafnucy12 napisał:

...podobno autokarem niezapomniane wrażenia... tylko reklamówki weź.. 😄

jeszcze lepiej w zimie na motorze , sakw brak wiec torby z lidla.

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

jakas promocja na zywiec jest ?? bo dostalem dzisiaj 2  czteropaki .

to nad morze jedz, bier swoja pania na siodelko i jazda.

tlum to masz w paru miejscach i to przy zejsciach, kawalek dalej to psa z kulawa noga ciezko spotkac..

a w muzem byles ?? chcialem stara zostawic ale akurat mieli renament i nowych czarownic nie mogli przyjac.

ja kulawy na nogach dymalem z dworca.

zima to jeszcze lepiej-10 w skali boforta,jod , snieg deszcz. -prawie jak w lecie 🤣

moj rekord- 1 lipca , w poludnie zasloniete od wiatru ,12 stopni bylo. innego roku traba powietrzna

jeszcze lepiej w zimie na motorze , sakw brak wiec torby z lidla.

Nie ukrywam że w czasie sztormu bym chciał tam być. I choć to tylko zatoka to fale konkretne potrafią być i podchodzą pod sam las.

Jod akurat mi służy. Miałem ogromne problemy z anginą do czasu dojrzewania

Ja takie majstrom podrzuciłem

20230523_102332.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v