Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

dać zaświadczenie od laryngologa?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

😎🔨🔨🔨🔨🔨

Ja pierdyle

2 tymbarki, 6 lody i 50 kg pszenicy nie starczyło

na twoje socjale PiS ze sprzedawcy musiał ściągnąć 

Edytowane przez konteno
Opublikowano

może kiedyś zrozumie że sam za to płaci i jeszcze dokłada...

Opublikowano

Trzy opryskiwacze naszykowane. A tu jeszcze wieje.

Może jest dwóch chętnych na już? Do wyboru na dziś 5,5 ha psiego żyta, 2,5 porzeczki lub 2 wiśni😜

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał:

Może jest dwóch chętnych na już?

🙋‍♂️... już tylko jednego szukasz...

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Się robi się 

znowuuu? nie nudzi Ci się to?

Opublikowano
28 minut temu, Agrest napisał:

Może jest dwóch chętnych na już? Do wyboru na dziś 5,5 ha psiego żyta, 2,5 porzeczki lub 2 wiśni😜

Za godzinę możesz być. Zostanie ci na 1.5 ha psiezyta. Ja zatankowany czekam jeszcze chwilę i na groch jadę 

Opublikowano
34 minuty temu, Agrest napisał:

Ja bym to wszystko sam ale podpiszesz mi praktyki?

Opublikowano
3 godziny temu, Łolek napisał:

@kontenozerknij 

Resized_20230522_143539.jpeg

Resized_20230522_144353.jpeg

Total stop fajna rzecz bo się wyłączy i nie burczy.  Która droższa ? Ta niżej wygląda na bardziej sfatygowaną ale najlepiej wziąć mocniejszą. 

Przejrzalem co nie co o nich w necie , solidna duńska firma i chyba dawna clena bo moja z grzaniem wygląda podobnie jak ich , pompy włoskie interpump wsadzają więc części do naprawy powinny się raczej znaleźć choć nie wiadomo jak stare to .

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Dziś ja 100 km zrobiłem jawą

jak to? Jawa ochwatu nie dostała?

nie uwierzysz, ale ja traktuję motor jak normalny środek transportu. jutro ma zrobić jakieś 150kilometrów...

a co do kawasaki... więcej wziąłem jak dałem. oczywiście nie licząc tego co sobie dokupiłem. więc tak bardzo się nie martw przy następnym ogłoszeniu. bo piniędze to nie fszyzdko...

Opublikowano
19 godzin temu, Qwazi napisał:

Mój od dzików, przy akumulatorze 80ah wytrzymuje 12 godzin

Akumulator padnięty, zwarcie na linii albo "wyjątkowo" prądożerny elektryzator, przy prawidłowym układzie te 12 godzin to jest jakaś wielka porażka.

Akumulator 80Ah, elektryzator 6J, 10kV, po dwóch tygodniach napięcie na akumulatorze spadło do 11,9 V

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

jak to? Jawa ochwatu nie dostała?

nie uwierzysz, ale ja traktuję motor jak normalny środek transportu. jutro ma zrobić jakieś 150kilometrów...

a co do kawasaki... więcej wziąłem jak dałem. oczywiście nie licząc tego co sobie dokupiłem. więc tak bardzo się nie martw przy następnym ogłoszeniu. bo piniędze to nie fszyzdko...

Ale wszystko bez pieniędzy to chòj

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał:

zwarcie na linii

trawy gałęzie albo trefne izolatory , niektóre badziewia mają cienko plastiku między oczkiem a wkrętem

11 minut temu, Rolnik1973 napisał:

aż tak daleko do lasu na zarobek ? 🙆‍♂️

1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

6 lodów podrząd? to albo u Was pszenica droga albo lodziarki tanie

albo po prostu spotkał swoje fanki i to wykorzystał 🤭

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

oho... widzę zdrowiejesz, bo materialista znowu Ty...

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

to chòj

@Rolnik1973, a można wiedzieć czemu tyle kilometrów nakręciłeś? bo raczej to zwykłe nie jest... tylko z ciekawości...

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ale wszystko bez pieniędzy to chòj

bo bez pieniędzy to zdecydowanie wiele rzeczy nie jest osiągalnych 

Edytowane przez konteno
Opublikowano

no tak to jest... cywilizacja...

2 minuty temu, konteno napisał:

bo bez pieniędzy to zdecydowanie wiele rzeczy nie jest osiągalnych 

Opublikowano
8 minut temu, jacor73 napisał:

Akumulator padnięty, zwarcie na linii albo "wyjątkowo" prądożerny elektryzator, przy prawidłowym układzie te 12 godzin to jest jakaś wielka porażka.

Akumulator 80Ah, elektryzator 6J, 10kV, po dwóch tygodniach napięcie na akumulatorze spadło do 11,9 V

Tutaj się zaczynało od 10,5V. U mnie krowy pasą akumulatory, które ludzie wyrzucają. Na zwykłym elektryzatorze ładowanie raz w tygodniu. Na wzmocnionym przeznaczonym na dziki, po nocy. Raz zostawiłem na kolejną noc, to rano już elektryzatory nie chodził

20 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Kamien z serca spadł

Ryszard na profesjonalnym torze byłeś🤔...zaszalałeś😎

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v