Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, marcin19071980 napisał:

Dokręcałem przewód zasilający.To ta czerwona nakrętka.No ale po co wyłączyć?Tak będzie lepiej i szybciej.BHP-Bezpieczenstwo Hamuje Prace

Znane doznania. Też mi się zdarzyło 🤦...prawie mu oddałem🤬

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, gregor1284 napisał:

No ale długość ogrodzenia to ma jebitną. Masz na poprawę humoru zdjecie szaraka 

received_790171512431182.jpeg

Zawsze wychodziłem z założenia że jak coś kupować to porządne.Ładny Bagsiu.Na paszteciki będzie w sam raz.

5 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie zadawaj się z balociarzami. To ludzie upośledzeni

A jak się przyznam to nie będzie?

Za 23 litr spirolu takiego swojego

Też będzie ale tylko z liścia oberwiesz bez użycia tępego narzędzia.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Jak skąd, z katalogu 

Nowy prow będzie ich

20230521_124901.jpg

5 lat gwarancji na ramę tzn , zajechać oryginały , kupić zamienniki i na wypadek W trzymać zajechane części i założyć przed oględzinami 

ciekawe czy producent będzie tego pilnował rozpatrując zgłoszenie 

1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

ale kur....za co?

za to że nowe , gwarancję i połowiczny "spokój"

1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Ja pier...Dammana 5tys litrów w pełnym bajerze 22metry na aluminiowej belce za 75 sprzedałem.Skad oni te ceny biorą.

ciekawe jaki tu komputer , ceny biorą sie z inflacji i pewnie wyliczeń do jakich doszli po zakupie tych komponentów po wyższych cenach

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

5 lat gwarancji na ramę tzn , zajechać oryginały , kupić zamienniki i na wypadek W trzymać zajechane części i założyć przed oględzinami 

ciekawe czy producent będzie tego pilnował rozpatrując zgłoszenie 

za to że nowe , gwarancję i połowiczny "spokój"

ciekawe jaki tu komputer , ceny biorą sie z inflacji i pewnie wyliczeń do jakich doszli po zakupie tych komponentów po wyższych cenach

Uwierz mi że te ich wynalazki do pięt nie dorastaja 10 letnim zachodnim używką.

Opublikowano
12 minut temu, marcin19071980 napisał:

Zawsze wychodziłem z założenia że jak coś kupować to porządne.Ładny Bagsiu.Na paszteciki będzie w sam raz.

Też będzie ale tylko z liścia oberwiesz bez użycia tępego narzędzia.

Ni to się nie przyznaje 

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Łolek napisał:

nie wiem czy zrobiłeś dobry interes, ale niech Ci służy ten niby DF

to ma mniej sie psuć niż poprzednia a nie robić bele jak zachodnie 

6 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

Bosza / dużą szlifierkę ,jaką warto kupić? Stary Bułgar chyba wydał łabędzi śpiew.

jeśli chodzi o 230mm to makita , hikoki , bosch niebieski też w ostateczności może być ale jeśli ma być coś z niższej półki  (chińszczyzna lepszej jakości)  to też szukać mocniejszych modeli niż 2kW , ze 2,4 wzwyż co najmniej 

co z bułgarem?  tryby poszły czy silnik? dużo za nią chcesz ? dołożenie łagodnego rozruchu zdecydowanie wydłuża trwałość tych wiekowych sprzętów 

u mnie w obu kostki poupychanie w rękojeściach i startują bez szarpnięć 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
2 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Zawsze się zastanawiam czy tym którzy wstawiają tu zdjęcia nowych nabytków tego typu zazdrościć czy współczuć rozumu.Mowisz że z katalogu no dobrze ale kur....za co?

No za złom 

Opublikowano
Qwazi napisał:

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Helenę możesz kupić albo jaki tonic ewentualnie zgrzewkę cisowianki. No jeszcze może być Żywiec zero ale skłaniam się ku piciu wody, soków nie mogę pić bo lekarz gadał ze sraczka będzie 

No to nie ma problemu. Popędzi się. Za te dwie dychy łącznie będzie sporo płynu 😉

7 minut temu, Bananek napisał:

Łon myśloł, że DF na prasie to DojczFar i kupił, żeby komplet mieć. 

Teraz to jeszcze Karol powinien zakupić prasę MF🤔- z Sokółki😉. Też by miał komplet🤭

a ja mam mf i nie narzekam 🤔😁

Opublikowano
Łolek napisał:

4 minuty temu, slawek74 napisał:

jak żyjecie 🤔🤭 Radek w niedzielę belki kręci 🤔

Radek nie ino jego prawie DF 

prawie to dwa palca w ,,d,, wchodzą 🤭🤪 jeden wchoszi drugi prawie... 🤦‍♂️😁

Karol6130 napisał:

2 godziny temu, slawek74 napisał:

już te białogrzbietki zwiozłeś 🤔🤭

Ta

Teraz dawaj córkę niech doi

chcesz dożyć starości w spokoju 🤔🤦‍♂️

Opublikowano
slawek74 napisał:

prawie to dwa palca w ,,d,, wchodzą 🤭🤪 jeden wchoszi drugi prawie... 🤦‍♂️

lubię opierać się na tych Twoich doświadczeniach. tyś człowiek praktyki, nie teoretyk. 😉

• Haha 6
Opublikowano
Bananek napisał:

slawek74 napisał:

prawie to dwa palca w ,,d,, wchodzą 🤭🤪 jeden wchoszi drugi prawie... 🤦‍♂️

lubię opierać się na tych Twoich doświadczeniach. tyś człowiek praktyki, nie teoretyk. 😉

a to akurat dewiza z warsztatow od instruktora ,,średnika,, 🤪😁

Qwazi napisał:

9 minut temu, slawek74 napisał:

a ja mam mf i nie narzekam 🤔😁

Ale ciągnika MF do niej nie masz😜

Mój Fendt 😁🙋‍♂️

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał:

Wcale bym do domu nie wołał

Opublikowano
3 godziny temu, Karol6130 napisał:

A na uj mnie większy na gospodarstwo 16.5ha

Mi to by kazali takiego 2000l , a ja cztery setką opierdziele 🤷

Opublikowano
Karol6130 napisał:

6 minut temu, slawek74 napisał:

Wcale bym do domu nie wołał

a Ty czasami w budce z cielakiem czasami nie sypiasz 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v