Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, Baks00 napisał:

Ty to jesteś kolega 👍

To my  z pafnucym wypijemy a ty zaprowadzisz mi traktor😉

No przecież po to pojadę 🤷. Tylko Marka zabiorę...i Tomka...żebyśta za lekko nie mieli😉

• Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, Desperado napisał:

No nareszcie ktoś się zlitował i ukręcił bata na sprzedających na OLX cena ma być podawana końcowa brutto i z Vatami i innymi pierdołami, a nie cwaniaczki cena zaniżona żeby tylko przyciągnąć klienta, a jak dzwonisz to cena z kosmosu. Dzwonisz, cena inna i już dziada zgłaszasz że oszukuje.

obraz.png

Jak by jeszcze dodali że podana cena jest za że z z 1 zdjecia 

25 minut temu, Baks00 napisał:

Mogę się wypowiedzieć 🙋 

Ja prototyp użytkowałem,nawet stoi nadal u kuzyna.Tam na końcu są wałki druciane,,mocno wygiete''🤭 ale mimo wieku ciągle ktoś go pożycza 

A co do podwody sprzedaży -ma niestety rację.😁🤭

Ja kupiłem miesięczny scierniskowiec,był jeszcze głębosz i agregat talerzowy z Tolmetu. Powod- syn powiedział że pier.... gospodarkę i jedzie za granicę.

Nie liczne są przypadki że ktoś kupuję nową maszynę i się nie sprawdzi🤦

Tak samo miałem z kosiarka i rozdrabniaczem. Jedno skosiło 5 ha i decyzja o likwidacji a druga maszyna zrobiona 20 lat temu. Zrobiła może 10ha ale żal było sprzedawać i tak stała 

17 minut temu, jacus napisał:

a te walki po 4 sie rozleca..

Widziałeś taki agregat z rozwalonym wałkiem po 4 latach? 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

jesli jestes taki zdolny, to po co tandete kupowales ?? chyba ze ktos inny bedzie jezdzil po piasku to moze pare lat wytrzymaja

moze i tobie bym polecil glowe leczyc -ale watpie czy jest co.

ty chocbys sie i wysilal i tak co nawyzej mozesz byc zalosny..

jesli ktos sprzedaje maszyne podobno solidna prawie nie uzywana za smieszne pieniadze -to jakis powod musi byc..

czytaj uwaznie -jesli  potrafisz..... bometa mam talerzowke..

ja mam agregat niemiecki. 

a tacy jak ty to na d*pie siedza 😂

kurna- na interii w prognozie dlugoterminowej pierwsze bezdeszczowe dni  w polowie czerwca

A to znasz Łukasza i wiesz dlaczego i za ile sprzedał ten agregat, tu mnie zaskoczyłeś, a czy za śmieszne pieniądze 🤔, dla mnie ta kwota nie jest śmieszna co innego dla ciebie światowca 

A o moją głowę się nie martw, bo jest to kilku ludzi którzy mnie znają osobiście i wiedzą że nie muszę się dowartościowywać opiniami takich ludzi jak ty i nie muszę tu nikogo udawać i kreować się na bogatszego lepszego i mądrzejszego od innych 

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

A to znasz Łukasza i wiesz dlaczego i za ile sprzedał ten agregat, tu mnie zaskoczyłeś, a czy za śmieszne pieniądze 🤔, dla mnie ta kwota nie jest śmieszna co innego dla ciebie światowca 

A o moją głowę się nie martw, bo jest to kilku ludzi którzy mnie znają osobiście i wiedzą że nie muszę się dowartościowywać opiniami takich ludzi jak ty i nie muszę tu nikogo udawać i kreować się na bogatszego lepszego i mądrzejszego od innych 

Znam😎 wiem👍

Opublikowano
16 minut temu, Łolek napisał:

Święte słowa Panie Marku. 

Daj se spokój z tym małym zawistnikiem.

Szkoda czasu na tego typa. 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, DANDYS napisał:

co fajnego w tym LEGO ?

Nie wiem ale moje też lubili 

41 minut temu, PRIMO napisał:

Święte słowa Panie Marku. 

Daj se spokój z tym małym zawistnikiem.

Szkoda czasu na tego typa. 

Nie rusza mnie taki ktoś, ale w sumie forszaja CZYŚCIŁ to wiedzę ma 🤭

Czyszcząc forszaja nabył wiedzę o konskillde, cały jacus i jego logika 🤷‍♂️

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
DANDYS napisał:

co fajnego w tym LEGO ?

wszystko 🤷‍♂️ sam bym jeszcze po układał tylko nie mam ani lego ani z kim 🙄

https://youtu.be/CmbBCDoi3UY a teraz na rozruszanie przy deszczu 😃😛

Opublikowano
slawek74 napisał:

DANDYS napisał:

co fajnego w tym LEGO ?

wszystko 🤷‍♂️ sam bym jeszcze po układał tylko nie mam ani lego ani z kim 🙄

https://youtu.be/CmbBCDoi3UY a teraz na rozruszanie przy deszczu 😃😛

Wnuków musisz się dorobić 😋

Opublikowano
jacus napisał:

3 minuty temu, Baks00 napisał:

Mogę się wypowiedzieć 🙋 

Ja prototyp użytkowałem,nawet stoi nadal u kuzyna.Tam na końcu są wałki druciane,,mocno wygiete''🤭 

A co do podwody sprzedaży -ma niestety rację.😁🤭

Ja kupiłem miesięczny scierniskowiec,był jeszcze głębosz i agregat talerzowy z Tolmetu. Powod- syn powiedział że pier.... gospodarkę i jedzie za granicę.

Nie liczne są przypadki że ktoś kupuję nową maszynę i się nie sprawdzi🤦

dziwni ludzie - ojciec syna zmuszal do gospdarowania ?? a w ogle wyjechal ?? czy to tylko bajki ??

gdy kupowalem ciagnik to gosc mowi ze pole sprzedaje pod kopalnie- do dzisiaj kopalni nie ma a ja nie kupilem .

podobny agregat to juz w pgr-ze na praktykach czyscilem- fortschritt takie robil, tyle ze one wytrzymywaly 40 lat a te walki po 4 sie rozleca..

Zanim kupiłem swój agregat fortschritt-a to trochę popytałem to tu to tam starych użytkowników takich agregatów, każdy mi szczerze odradzał te druciane wałki, ani to trwałe ani dobrze uprawia. Później Kleine takie same produkował i w latach 90-tych nasz famarol, kiedys nawet taki 3 metrowy famarolu oglądałem ale ostatecznie odstraszyły mnie właśnie te wałki i kupiłeml lemkena wtedy... Więc druciane wałki w jakim by nie były agregacie są do doopy.

• Thanks 1
Opublikowano
dejmian90 napisał:

Kiedy kosicie 1 pokos? Ja miałem zamiar w piątek ale chyba jeszcze z tydzień poczekam to po tych deszczach trochę podrośnie jeszcze 

wszystko zależy od pogody 🤷‍♂️...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v