Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Lepiej nigdzie nie jeździć.Oczywiscie powrotu do zdrowia dla mamy życzę.Wczoraj byliśmy się odchamić w Łodzi trochę w Porcie trochę w Manufakturze to wróciliśmy zmordowani bardziej niż po wykopaniu hektara ziemniaków.No i te hordy bogatych Ukraińców wszędzie są przytłaczające.-1 teraz.

Ogólnie tylko do mamy  i na cmentarz małego do dziadka na grób po drodze jazda.

A tak to większości szwagrowie do nas robią najazd😁

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

U mnie już po światecznych wyjazdach  na tą chwilę😞

Lepiej nigdzie nie jeździć.Oczywiscie powrotu do zdrowia dla mamy życzę.Wczoraj byliśmy się odchamić w Łodzi trochę w Porcie trochę w Manufakturze to wróciliśmy zmordowani bardziej niż po wykopaniu hektara ziemniaków.No i te hordy bogatych Ukraińców wszędzie są przytłaczające.-1 teraz.

ceny też nieźle poszybowaly ciuchów

6465 napisał:

Fiat to jakaś nie doróbka. Ciągle wywala jakiś komunikat że coś nie działa. Teraz Hill Holder nie dostępny.

spoko ja stoję przy węźle na Grodzisk bo się coś zderzyło chyba muszę wcześniej wyjeżdżać 😁😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Jeszcze stoi🤔😉

Łooooo paaaanie

Baksiu pamiętaj, gdzie Michał zatrudnion🤭

53 minuty temu, Leszy napisał:
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Żeby cos postawić to trzeba rozebrać 😂😂

Taka fizjologia nasza 😜 

Znaczy taki klasyk z pewnego gatunku filmowego pt. "Radek rozbiera stodołę", będzie się nagrywał🤔. Znane z radzieckiej kinematografii, prawda Mieciu

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

U mnie już po światecznych wyjazdach  na tą chwilę😞

Adam zdrowia dla mamy i juniora

• Thanks 1
Opublikowano
14 minut temu, marcin19071980 napisał:

U syna w internacie wyżywienie jest przez pięć dni.

W weekendy ukraińcy robią sobie imprezy a podstawa wyżywienia krewetki🤣

Opublikowano

Udało się wyjaśnić w ARiMR z tym bydłem, był papierek tylko coś irz spierdzielił 

Opublikowano
30 minut temu, 6465 napisał:

Fiat to jakaś nie doróbka. Ciągle wywala jakiś komunikat że coś nie działa. Teraz Hill Holder nie dostępny.

Ivan wrócił z serwisu, mówili że wszystko ogarnięte, kasy jak za pół nowego zostawione po 400 km wyrzucił ten sam błąd co twój fiat plus do tego ABS ASR i na liczniku kontrolka od kierunkowskazów miga jakby żarówka spalona a wszystkie mrugają tak jak powinny 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Nie smaczne to. Zresztą w biedrze to to tanie 

3 minuty temu, Qwazi napisał:

Gdybyś się nie budził Merlin mogłaby być niezadowolona🤷

Ona jak ją budzę to na początku niezadowolona 

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

Biedacy kur.... jego mać

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

Przereklamowane, przynajmniej te u nas dostępne. Już bliny chyba byłyby lepsze 😜 

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Biedacy kur.... jego mać

Ukraińcy co tu przyjechali są bogaci i pochodzą z miast a najbiedniejsi zostali na wsiach i tam ich ruskie bandyci gwałcą i mordują. 

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Biedacy kur.... jego mać

Ci biedacy po kilkaset ha mają.

Jak czasem jaki rodzic się pojawi to suvem Mercedesa świeżynką oczywiście

2 minuty temu, PRIMO napisał:

Snpoka nigdy nie słuchałeś?

Niektóre utwory nawet całkiem całkiem. 

Co do śmierci to chyba fake bo 1 był Prima aprilis. 

Też się złapałem że zmarł, ale on zmarzł🤣🤣🤣

Pod spodem napisane prima aprylis

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Luki99 napisał:

Ukraińcy co tu przyjechali są bogaci i pochodzą z miast a najbiedniejsi zostali na wsiach i tam ich ruskie bandyci gwałcą i mordują. 

A jak myślisz, jakby u nas szykowała się wojna, to wszystkie cwaniaczki pierwsze by uciekli na zachód, już zawczasu załatwiają papiery od lekarzy że są inwalidami nienadającymi się do niczego, żeby czasem nakazem ich nie ściągnęli z powrotem, tam jest to samo.

Edytowane przez Desperado
  • Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Ci biedacy po kilkaset ha mają.

Jak czasem jaki rodzic się pojawi to suvem Mercedesa świeżynką oczywiście

Co w tym dziwnego jak tyle ziemi mają? 

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

A jak myślisz, jakby u nas szykowała się wojna, to wszystkie cwaniaczki pierwsze by uciekli na zachód, już zawczasu załatwiają papiery od lekarzy że są inwalidami nienadającymi się do niczego, tam jest to samo.

W 39 kto miał kasę to też spierniczał. Taka natura świata. 

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

A jak myślisz, jakby u nas szykowała się wojna, to wszystkie cwaniaczki pierwsze by uciekli na zachód, już zawczasu załatwiają papiery od lekarzy że są inwalidami nienadającymi się do niczego, tam jest to samo.

Cwaniaczki i...żołnierze

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

W 39 kto miał kasę to też spierniczał. Taka natura świata. 

No to co się dziwicie Ukraińcom, uciekli ci co mieli kasę i ci co od dawna marzyli o ucieczce na zachód, rach ciach i wrota otwarte bez kombinowania, wojna była dla nich wybawieniem, nie marzyli nawet we snach że uda im się tak szybko znaleźć na zachodzie, do kraju na pewno prędko nie wrócą, o ile w ogóle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v