Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Ja szukałem całego tylnego zacisku hamulcowego i tylko tam był

Producent ma 20 lat zapewniać dostęp do części potem zwykle nie produkuje już części. Po wyczyszczeniu stanu magazynowego jest brak części 

1 minutę temu, Qwazi napisał:

To jest niezły sposób...jakby tak żonę tego nauczyć 🤔

Baby są sprytniejsze piszą sobie listę zakupów….

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

To jest niezły sposób...jakby tak żonę tego nauczyć 🤔

Ale nie za darmo i nie obiecuje ze to przyniesie taki efekt jaki chcesz. Zajmę się tym

3 minuty temu, hubertb napisał:

Baby są sprytniejsze piszą sobie listę zakupów….

Dlatego nie jadłem dziś twarogu na kolację....

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Ale zamienniki są, a tam też je mają. Znaczy w Agro zeto w Kaliszu

Jest problem z kilkoma pierdołami do skrzyń URIII. Tam też nie było jednej skrzyni tylko kilka wariantów. Generalnie to bardzo dobre ciągniki ale też i bardzo drogie. 

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

@hubertb jaki palnik ksenona d2s polecisz. Coś nie kosmicznie drogie ale tez nie jakaś padaczka żeby zaraz zdechło. W ksenonach jestem zielony wiem tylko że najlepiej dwa wymieniac

Kupuje OSRAM. 

2 szt Żarówka Xenon D2S Classic BMW 5 E39 66240CLC 66240 za 239,99 zł z Zielona Góra - Allegro.pl - (13285715886)

7 minut temu, gregor1284 napisał:

Dlatego nie jadłem dziś twarogu na kolację....

Nie wpisałeś na listę? 

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Ale podpisu nie oczekuj☝️

A Ty postępów!

4 minuty temu, hubertb napisał:

Nie no dziś wyskoczyłem tylko na chwilę z tym fajansem a zeszło mi się 6 godzin i jak wychodziłem to pamiętałem o twarogu i dorobieniu klucza. Klucza nie wziąłem a o twarogu zapomnialem 

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Bogdan cos pisal ze rospuda podniosla cene. Nie ma rady lej gnojówe do e60 i jedziemy do skupu w rykach w poniedziałek

Pochwalić prezesa?

6 minut temu, PAN88 napisał:

Może spadło tyle że ratę na miesiąc zabrali 🤔

A na poważnie to trzeba być innym żeby wierzyć że ta cena będzie wieczna. 

Przestał śnieg padać. Zero stopni Celsjusza

Na poważnie to trzeba przestać pier**lić i udawać, że się żyje w idealnym świecie, ma się wszystko najlepsze i największe to po takim zderzeniu z rzeczywistością nie trzeba będzie usuwać kont. Jeszcze się żalić, że wszyscy go dojeżdżają, a dwa msc wcześniej cisnąć bekę z innej mleczarni 🤦

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Stany magazynowe mamucich wynalazków się nie zgadzały to mi upisala listę że w czwartek po to byłem a jeszcze dziś pamiętam 

Moja pisze jak lekarz tak że, jak nie wyślę smsa to i nie kupię. 

Opublikowano
17 minut temu, hubertb napisał:

Jest problem z kilkoma pierdołami do skrzyń URIII. Tam też nie było jednej skrzyni tylko kilka wariantów. Generalnie to bardzo dobre ciągniki ale też i bardzo drogie. 

Hubert a tak z ciekawości Zetor montował silniki DF a?

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

A co to te mamucie wynalazki?

A witaminy, soda, kreda, kup gąbki do mycia i nie zapomnij jechać po chleb 

9 minut temu, pedro2 napisał:

Pochwalić prezesa?

Na poważnie to trzeba przestać pier**lić i udawać, że się żyje w idealnym świecie, ma się wszystko najlepsze i największe to po takim zderzeniu z rzeczywistością nie trzeba będzie usuwać kont. Jeszcze się żalić, że wszyscy go dojeżdżają, a dwa msc wcześniej cisnąć bekę z innej mleczarni 🤦

Dlatego ja wolę zyc swoim biednym stylem życia 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

A witaminy, soda, kreda, kup gąbki do mycia i nie zapomnij jechać po chleb 

I zapomniałeś 🤔

2 minuty temu, hubertb napisał:

Ponoć tak zresztą teraz chyba też to robi. 

Teraz w nowych ciągnikach to wiem, ciekawiły mnie te starsze, bo jeden znajomy właśnie ma z DF i to jest chyba nawet szóstka. Nie wiem jak to ma symbol

Opublikowano
24 minuty temu, gregor1284 napisał:

dziś wyskoczyłem tylko na chwilę z tym fajansem a zeszło mi się 6 godzin

dobry ty as jesteś , nawet ja tyle na złomie nie siedziałem , te 2 godziny to max

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Bogdan cos pisal ze rospuda podniosla cene. Nie ma rady lej gnojówe do e60 i jedziemy do skupu w rykach w poniedziałek

No jest tendencja wzrostowa ...niestety większość spotka się  z cena Rospudy  około 1,8 /2 zl  za niedługo  ... idealne i wspaniałe Ryki nie będą jedyne ....

Na szczęście mnie już to wali i mogę się pośmiać 🤭

Opublikowano
18 minut temu, Bogdan_ja napisał:

No jest tendencja wzrostowa ...niestety większość spotka się  z cena Rospudy  około 1,8 /2 zl  za niedługo  ... idealne i wspaniałe Ryki nie będą jedyne ....

Na szczęście mnie już to wali i mogę się pośmiać 🤭

Ja nie rozumiem jednej rzeczy. Jak ktos doi te mamuty to już nic innego nie może robić? Innego świata nie ma niż te zymdolenie chyba dla nich 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v