Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, hubertb napisał:

Navara albo Mazda BT-50 rdzę raczej sobie ogarniesz. Silnikowo jest tam dość spoko. 

Ma być stare

1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopie teraz to leje codziennie 😐aż mi woda do piwnicy wlazła 

To aż przez materac przesiąkło?! Matko bosko 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:
2 minuty temu, hubertb napisał:

Navara albo Mazda BT-50 rdzę raczej sobie ogarniesz. Silnikowo jest tam dość spoko. 

Ma być stare

No to stara Navara🤷

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Z pomaganiem to jak z miłością. Najzdrowiej jest jak ta druga strona odwzajemnia 

Dziś do puszki wrzuciłem. Dziękuję usłyszałem. Tyle powinno wystarczyć za taką pomoc. Dajesz z dobrej woli.

Bzykasz dla zaspokojenia własnych potrzeb🤣

Opublikowano

Ma być stare

No i można kupić starą navarę i starą mazdę. Po za tym starociem jeździć na co dzień to trzeba mieć pieniędzy wór 

Przed chwilą, Agrest napisał:

No nie mów że Ty już z przymusu 😜 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopie teraz to leje codziennie 😐aż mi woda do piwnicy wlazła 

Tym się nie przejmuj. W piwnicy jeździł nie będziesz.

I sam widzisz że przesiąka jak przez sito. Za 2 dni wjedziesz.

Pominę już fakt że 2tyg temu powinieneś.

Opublikowano

Ta żeby mi się złamała 

Do tych dwóch aut bezproblemu dostaniesz każdą blaszkę. Tak samo jest z mustangiem. Nie są to produkty plug&play jakość polcaru albo oryginałów do np. poloneza. 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

A jakie masz niedziałające? 

Chodzi Ci o markę?

Ty też? Myślałem że Rysiek kolekcjoner 

Jedna w naprawie,kupiona druga,trzecia spadek

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Oczywiście że nie.

Tylko Gregor łączy pomoc z miłością - tz chce pomagać poprzez wydymanie potrzebującego pomocy🤭

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Dziś do puszki wrzuciłem. Dziękuję usłyszałem. Tyle powinno wystarczyć za taką pomoc. Dajesz z dobrej woli.

Nie! Jaka zbiórka? Na jaki cel?

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Tym się nie przejmuj. W piwnicy jeździł nie będziesz.

I sam widzisz że przesiąka jak przez sito. Za 2 dni wjedziesz.

Pominę już fakt że 2tyg temu powinieneś.

Mogłem były akurat mrozy idealne, ale przy takich opadach nie wymyje azotu 🤔

To już po plonach mam ? Bo w ciągu najbliższego tygodnia też nie wjade

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Chodzi Ci o markę?

No markę i najlepiej model. 

1 minutę temu, Agrest napisał:

chce pomagać poprzez wydymanie potrzebującego pomocy🤭

Sodomia i gomoria 

Opublikowano

Widzisz, pewnie fundacje założyli za plecami, i na tą paszę zbierają. Napisać coś na forum i zaraz wszyscy pomysły podłapią..... 

Opublikowano

Wymyje z wierzchu w strefę korzeni.

Jeszcze na 2t masz szansę😁

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

A stoją codziennie pod sklepem i zbierają na chore dzieci.

Opublikowano
9 minut temu, hubertb napisał:

No i można kupić starą navarę i starą mazdę. Po za tym starociem jeździć na co dzień to trzeba mieć pieniędzy wór 

To ma kilka razy w miesiącu zrobić po max 50km w jedną stronę. Żuk skrzyniak najlepiej albo stary poldek truck 

pobrane (6).jpeg

images (5).jpeg

images (6).jpeg

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

No markę i najlepiej model. 

Sodomia i gomoria 

O to ciężkie pytanie,trzeba by grzebać.Ogolnoe ze dwie galeziowki a'la sthil,że 3 castory i dwie to nie pamiętam a nie chce mi się do garażu iść 

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Oczywiście że nie.

Tylko Gregor łączy pomoc z miłością - tz chce pomagać poprzez wydymanie potrzebującego pomocy🤭

E nie znasz mnie żeby tak brzydko pisać. 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

To ma kilka razy w miesiącu zrobić po max 50km w jedną stronę.

A w drugą stronę już nie?

Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

Widzisz, pewnie fundacje założyli za plecami, i na tą paszę zbierają. Napisać coś na forum i zaraz wszyscy pomysły podłapią..... 

A dlatego i innych nie pisze 

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

A stoją codziennie pod sklepem i zbierają na chore dzieci.

Do warsztatu przyjechało 4 malinowe nosy żeby im oddać stare akumulatory bo zbierają na wózek dla kolegi. Koleżanka już prawie im powiedziała że mogą brać, tylko uprzedziłem ją że kg akumulatora to 1,5 a mamy same 110Ah więc jeśli chce to niech odda im od razu z kasy 1200zł co się chłopy będą męczyć. 

Oszuści są coraz sprytniejsi. 

1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

A w drugą stronę już nie?

Żukiem bywa ciężko pojechać i wrócić. 

Opublikowano

No nie znam.

Żartujemy tylko, a taki obraz mi się rysuje z puzli😉

E nie znasz mnie żeby tak brzydko pisać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v