Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał:

Właśnie się dowiedziałem straszliwa wiadomość…. Dlaczego @slawek74 odchodzi z forum? 😳

Bo mu dokuczasz 😜

Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał:

Oko jest takim narządem, że pewnie każdy się spina przy jakichś zabiegach. A tym bardziej chłop, który ma 70 lat i przechodzi pierwszy zabieg w życiu. Nie, że na oku, tylko wogóle 

Okulista powiedział ostatnio że to tylko faceci tak mają, kobitkom podobno można igłą grzebać w oku i nic sobie z tego nie robią , a i facetów często zdarza się że mu jakiś mdleje na fotelu

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Wszystko byle by nie badanie ciśnienia w oku. Pole widzenia to czysta przyjemność, jakiś ten oddalający się domek na przyrządzie też ale pomiar ciśnienia to nie.

Moje spotkania z oklulistą ograniczyły się do okresowego odczytywania literek z podświetlanej tablicy oraz jakiegoś rozpoznawania obrazków przez jakieś okulary. Jak robiłem badania psychotechniczne to były te różne tunele świetlne i uciekające figury geometryczne, ale to prowadził psycholog. No i trzy razy miałem zaszczyt mieć usuwane ciało obce. Tak, że nie wiem jak te badania wyglądają 

Opublikowano

Sam skarbnik koła wędkarskiego przed chwilą dzwonił żeby im miejscówki na ryby pokazać. Oj ja im pokaże miejscówki to sami zaczną się zastanawiać co robią z pieniędzmi na zarybienie cholera jasna!

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Moje spotkania z oklulistą ograniczyły się do okresowego odczytywania literek z podświetlanej tablicy oraz jakiegoś rozpoznawania obrazków przez jakieś okulary. Jak robiłem badania psychotechniczne to były te różne tunele świetlne i uciekające figury geometryczne, ale to prowadził psycholog. No i trzy razy miałem zaszczyt mieć usuwane ciało obce. Tak, że nie wiem jak te badania wyglądają 

mi ostatnio z oka przyklejony kawałek opiłka usuwali, to powiedzieli, ze dawno takiego pacjenta nie mieli... nie, nie mdlałem , jak by co..

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

No ja już bodajże 16 rok mam tą wątpliwą przyjemność. Teraz mniej ale kiedyś dużo częściej.

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

mi ostatnio z oka przyklejony kawałek opiłka usuwali, to powiedzieli, ze dawno takiego pacjenta nie mieli... nie, nie mdlałem , jak by co..

Zgaduje.To pewnie byłeś nie umyty prosto z obory 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Po coś rzucał do pani doktor tekstem, że Ci w oko wpadła i musiałeś przyjść? Nie można było normalnie...na kawę zaprosić 🤷

6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

No ja już bodajże 16 rok mam tą wątpliwą przyjemność. Teraz mniej ale kiedyś dużo częściej.

Współczuję wszystkim, którzy w takim wieku muszą odwiedzać lekarzy. Moje starsze dzieci, też chodzą w okularach. Oboje mają ta sama wadę co mój ojciec. Jeszcze te wadę ma moja siostra. Pozostali nie narzekają na wzrok 

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Współczuję wszystkim, którzy w takim wieku muszą odwiedzać lekarzy. Moje starsze dzieci, też chodzą w okularach. Oboje mają ta sama wadę co mój ojciec. Jeszcze te wadę ma moja siostra. Pozostali nie narzekają na wzrok 

Tak źle znowu nie jest, gorsze niż okulista bywało. 

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Jutro motopompę odpalam i wieś zalewam

do lasu pompuj...

Opublikowano
33 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Wpierw myślałem że poferment wożą i tak dumam jak wjadą w pole jak woda. 

przypomnę jeszcze raz. pisałeś że klęska jest potrzebna...

5 minut temu, gregor1284 napisał:

Jakby kto odszedł 🤔

a odszedł?

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

pisałeś że klęska jest potrzebna...

Tylko jemu jest potrzebna i klęska i jeszcze zapomoga do tej klęski. Co mu z samej klęski jak mu nie dopłacą - mało zbierze, dopłaty znikąd i co do gara włoży? A tak mało zbierze, jeszcze mu dorzucą to wygląda klęski...

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Tylko trochę dalej u germańcuf i brukseli.

widać sie w niebie pomylili słuchając Twoich próśb... 🤷‍♂️

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Ten sezon nie idzie tak jak powinien

nie przesadzaj. nie pierwszy raz masz na wiosnę ... mokro..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v