Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, marulekk napisał:

weź no mi poładuj motór to z Toba pojezdzę ;) 

Jaki? Co zepsowane?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale ostatnie lata coraz szybciej.

A teraz tydzien ti jak 2 dni kiedyś.

Na ten rok nic nie planuję.

Zyć chwilą z dnia na dzień aby do jutra.

Zadnyvh zakupów ani inwestycji.

To co samo zycie przyniesie.

Zobacze czy lepiej niż plany na robić na zaś.

Taki test.

I tu masz Rysiu lajka. Też już tak podchodzę. Dość gonitwy. To nie ma żadnego sensu. Maszyny, budynki, ziemia...i tak jednakowo nam nasypią...i temu co ma 500ha...i temu co ma 500m2...tyle co trzeba, żeby sobie możliwie jak najwygodniej i swobodnie żyć. Motorem pojeździć, jak ktoś lubi, tak jak Zbyszek. Ja może też kiedyś spełnię swoje marzenie. I wszystkim tego życzę 

• Like 6
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Tylko aby głowy z szyji nie zerwało😁

Raz się żyje 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Jaki? Co zepsowane?

a taki tylko czarny, gażniki trzeba wyczyścic , wyregulować, łancuszek rozrządu rzęzi , pasowało by głowice góre wymienic albo przegwintować bo jeden gwint urwany przy wałku rozrzxądu , migacz urwany itd... niemam weny na reanimacje tego

image;s=1000x700

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał:

O ja sporzył dwie no się dzisiaj urobiłem a kurla nic nie zrobiłem,... o

Marek jak chcesz to Ci rozrzutnik załatwię. MF pociągnie, tylko możesz mieć problem z załadunkiem, bo pewnie ani Fendt ani Ursus nie siegnie

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

I tu masz Rysiu lajka. Też już tak podchodzę. Dość gonitwy. To nie ma żadnego sensu. Maszyny, budynki, ziemia...i tak jednakowo nam nasypią...i temu co ma 500ha...i temu co ma 500m2...tyle co trzeba, żeby sobie możliwie jak najwygodniej i swobodnie żyć. Motorem pojeździć, jak ktoś lubi, tak jak Zbyszek. Ja może też kiedyś spełnię swoje marzenie. I wszystkim tego życzę 

Starzejemy się

Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał:

a taki tylko czarny, gażniki trzeba wyczyścic , wyregulować, łancuszek rozrządu rzęzi , pasowało by głowice góre wymienic albo przegwintować bo jeden gwint urwany , migacz urwany itd... niemam weny na reanimacje tego

image;s=1000x700

E no fajna maszynka.

Mam pomysł.

Sprzedaj, a kup moje kawasaki🤷‍♂️ 

Nic nie trzeba poprawiać.

Wsiadać i śmigać 

Opublikowano

A i Pan Bóg coraz starejszy... coraz częściej odpoczywa... nie pilnuje już tak co się dzieje 

1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

E no fajna maszynka.

Mam pomysł.

Sprzedaj, a kup moje kawasaki🤷‍♂️ 

Nic nie trzeba poprawiać.

Wsiadać i śmigać 

Dodaj że za ile kto da i ja zaraz wkraczam do akcji 

DLA KOLEGI

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dodaj że za ile kto da i ja zaraz wkraczam do akcji 

Jak jeszcze będzie dodane kto pierwszy poda kwotę ten bierze, to staje do wyścigu i zrobię wszystko, żeby Ci go sprzatnąć🤭

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano

Dobra.

Cza iść spać bo przed 4 wstać cza.

Budzta mie jak bym zaspał....

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Jak jeszcze będzie dodane kto pierwszy poda kwotę ten bierze, to staje do wyścigu i zrobię wszystko, żeby Ci go sprzatnąć🤭

1000 w ciemno dam jak to odpala, jeździ, zarejestrowane opłacone i umowa jedna jedyna ze sprzedającym a żadnych innych. No i czy to nie po trupie 

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Ale najważniejsze że człowiek jeszcze młody i sporo przed nami

Obyś miał rację choć z tą młodością to bym nie przesadzał 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał:

Marek jak chcesz to Ci rozrzutnik załatwię. MF pociągnie, tylko możesz mieć problem z załadunkiem, bo pewnie ani Fendt ani Ursus nie siegnie

Dzięki ale dam se z nim radę znam tego uja dobrze muszę wypatroszyć skrzynki co wałki napędzają może kupię zestaw ściągaczy taki to szybciej pójdzie 

Używa ktoś 

Screenshot_20230308_223150_com.android.chrome.jpg

22 minuty temu, witejus napisał:

Starzejemy się

Niestety 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Zależy co po prostu zjadasz. Dla mnie większość owoców mogłaby nie istnieć. Ryby tak samo. Ciasta, placki - również. Mi w zasadzie do przeżycia wystarczy chleb, ziemniaki i mięso. Teraz już nawet mleka nie.

Tak z przymrużeniem oka nie ma nic lepszego niż lepszego niż truskawka na bitej śmietanie posadzona na młodym jędrnym biuście. A tak na poważnie w ten dzień kobiet powiem wam tak że ja już swoją wisieneczkę na czteropiętrowym torcie odnalazłem a i tak śmietanki oblizać do końca nie mogę. Kto żonaty ten wie, że ile by tego kwiatu nie pielęgnować tym zawsze lekki niedosyt jest ;) A patrząc na moją okularnicę to starzeje się jak wino im starsza tym większą mam na nią ochotę. W tym dniu to i nawet te chyba czterdzieste trzecie buty które kupiła jakoś przeszły. 

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

i zmartwiło Cie to?

No trochę jest, żeby ludziom tyle przyjemności odbierać i jakie straty! Liczone w milionach. 

Edytowane przez hubertb
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v