Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

jak bym zgapił od Ciebie?

jak zrealizuję to będziesz jednym z pierwszych powiadomionych... :ph34r:

Opublikowano
7 minut temu, hubertb napisał:

Zamontuj czujniki parkowania będzie polonez na dojebce i stara w nic nie zap... Bajer się sprawdza wiem z doświadczenia. 

Odkąd nie spożywam alko to za sterami poloneza nie zasiadała. Ona zbyt brawurowo jeździła polonezami 😔

8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

jak zrealizuję to będziesz jednym z pierwszych powiadomionych... :ph34r:

Ok czekam na info. A może pomogę Ci je spełnić? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Ok czekam na info. A może pomogę Ci je spełnić? 

Może spełnisz moje, ale dla siebie. Ja spełnię dla siebie i będziem w jednym światku się obracać 😊

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
6 minut temu, stempos1980 napisał:

Robi się tu mocno politycznie w tym temacie.

Kogoś tu mocno ciągnie do koryta😁🤔

Taki dowcip na rozluźnienie atmosfery 

Wiesz czym się różni święty Mikołaj od żydów?

Mikołaj porusza się kominem w obie strony 

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Wielu krowiarzy z nami więc i o korycie rozmowy są ;) 

Hubert koryto to u świnarzy. U nas stoły paszowe...tak dostojniej 😉

• Haha 1
Opublikowano

Nooo suchar na miarę familiady ale kurna śmieszny. Jeszcze powiedz że w glanach do obory chodzisz i sprawa się rypnie. 

Przed chwilą, Qwazi napisał:

U nas stoły paszowe...

Z tego co czytam czasem to prawie jak te nooo Szwedzkie. 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Nooo suchar na miarę familiady ale kurna śmieszny. Jeszcze powiedz że w glanach do obory chodzisz i sprawa się rypnie. 

No ...dla przykładu to Sławek z Markiem nawet krowom dietetyków najęli. Nie wiem, jak Merlin, bo Gregor nic nie wspomniał, albo przeoczyłem

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Przecie to ma z minute do 100km/h kierwa jak tym jeździć brawurowo oO 

Nie fabrycznym 😁

Zaraz po zakupie było opijanie i zabrakło wódki, wieź nas po wodke. Wracamy jedzie jakas ibiza jedzie no to co? Kiluje ją wyprzedziła na blacie ze 150 zmiana swiateł i nastała ciemnosc. Wina pajaka pod kierownicą jak wlaczyles dlugie to wszystko gaslo.

druga akcja gołoledz "rzuciło mnie na zakrecie tak ze 120 jechałam ale wyprowadzilam, mijam sakret a samochody leżą w rowie po jednej i drugiej stronie"

Trzecią akcja jedzie ode mnie i złapała kapcia. Finalnie bieżnik opony do boków trzymał się już tylko na kilku sznurkach "no coś trzęsło ale myślałam że znów podpora albo wał"

Czwarta akcja jestem na stacji paliw tankuje poldka i podchodzi typ pyta jaki tu silnik. No mowie seria "nie możliwe bo ostatnio jechałem tak ze 130 a wyprzedzała mnie jakaś dziewczyna tym polonezem"

Było i wiele innych akcji ale z każdą taką akcją moje serce krwawiło...

11 minut temu, Qwazi napisał:

Może spełnić moje, ale dla siebie. Ja spełnię dla siebie i będziem w jednym światku się obracać 😊

Jakie Ty masz marzenie? Może pomogę jak będę w stanie 

5 minut temu, hubertb napisał:

Skąd ja bym miał wziąć pieniądze na glany? 

1 minutę temu, Qwazi napisał:

No ...dla przykładu to Sławek z Markiem nawet krowom dietetyków najęli. Nie wiem, jak Merlin, bo Gregor nic nie wspomniał, albo przeoczyłem

Jak nie wspominałem przecież wspominałem jak mnie pani żywieniowiec urzekła swoją wiedzą na temat żywienia bydła 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Wina pajaka pod kierownicą jak wlaczyles dlugie to wszystko gaslo

Elektrykę w Polonezie to ja jeszcze będe wnukom opowiadał, takie cuda jakie się tam wyprawiały to nawet Tolkien i Sapkowski razem wzięci by nie wymyślili. 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

"no coś trzęsło ale myślałam że znów podpora albo wał"

Moja skodą na kapciu zrobiła 45km, po przyjeździe do domu stwierdziła że koło trzeba "załatać" od razu zadzwoniłem do nową oponę, felgę i nadkole. 

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

nie możliwe bo ostatnio jechałem tak ze 130 a wyprzedzała mnie jakaś dziewczyna tym polonezem"

dwa litry czy od razu busso wpadło ? 

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Jakie Ty masz marzenie? Może pomogę jak będę w stanie 

Skąd ja bym miał wziąć pieniądze na glany? 

Jak nie wspominałem przecież wspominałem jak mnie pani żywieniowiec urzekła swoją wiedzą na temat żywienia bydła 

Drugim zdaniem wykluczyłeś pierwsze😔 

A co do pani żywieniowiec to mi umknęło 🤷

Opublikowano

W poldkach to tam nic takiego trudnego nie było. Jak się bawiliśmy w swapy to część wiąchy poldka łączyło się z wiązką od innego auta przy wykorzystaniu oryginalnych kabli od plusa po zapłonie, czujnika ciśnienia który w poldku nigdy nie działał, ładowania temperatury itp. Kiedyś to lubiłem teraz zbyt nerwowy jestem 

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Poloneza nie przebił 

Mikrusa widziałeś? Albo zaporozca 

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Drugim zdaniem wykluczyłeś pierwsze😔 

A co do pani żywieniowiec to mi umknęło 🤷

Bez pani żywieniowiec nie udało by się uzyskać takich wyników hodowlanych. 5 krów i w kance piątce mleko do zlewni noszę. No dawaj z tym marzeniem. Tego Zetory nadal chcesz?

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Bez pani żywieniowiec nie udało by się uzyskać takich wyników hodowlanych. 5 krów i w kance piątce mleko do zlewni noszę. No dawaj z tym marzeniem. Tego Zetory nadal chcesz?

To pani żywieniowiec pierwyj sort, trzeba przyznać. A o moim marzeniu już pisaliśmy...ma kopyta, grzywę, ogon🤷...ale to nie są tanie rzeczy🤷. Chociaż jakbyś też sobie kiedyś sprawił to byśmy mogli się spotykać na imprezach, wymieniać doświadczeniami, może pohandlować 🤔

Opublikowano
Opublikowano
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

A może chciałbyś zostać prezesem takiej fundacji? 

Gospodarstwa prezesów zawsze prosperują. Sumienie gdzieś na wakacje wysłać, i mogę działać 😜 

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

pisaliśmy...ma kopyta, grzywę, ogon🤷...ale to nie są tanie rzeczy🤷

Po co Ci zebra?🤔

Opublikowano
Przed chwilą, wojtal24 napisał:

dziewczyna z poloneza z historii od @gregora Cię wyprzedzi przy 120 w gołolec fajne auto a te 2.0 jest już czym przycisnąć

Chcesz sprawdzić? Zapraszam z gotówką 

2 minuty temu, Qwazi napisał:

To pani żywieniowiec pierwyj sort, trzeba przyznać. A o moim marzeniu już pisaliśmy...ma kopyta, grzywę, ogon🤷...ale to nie są tanie rzeczy🤷. Chociaż jakbyś też sobie kiedyś sprawił to byśmy mogli się spotykać na imprezach, wymieniać doświadczeniami, może pohandlować 🤔

Te ostatnie słowo najbardziej mnie zainteresowało.

1 minutę temu, Leszy napisał:

Gospodarstwa prezesów zawsze prosperują. Sumienie gdzieś na wakacje wysłać, i mogę działać 😜 

Powaga? Tylko trzeba uzgodnić ze ja działam jak prezes Jarosław a Ty zbierasz wszystkie kopniaki. W razie wtopy to mówisz jak prezes vivy że płacenie kary jest wbrew Twojemu światopoglądowi i lecimy dalej 

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Po co Ci zebra?🤔

Żeby było egzotycznie😉

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Chcesz sprawdzić? Zapraszam z gotówką 

Te ostatnie słowo najbardziej mnie zainteresowało.

Wiedziałem, dlatego tak napisałem🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v