Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, gregor1284 napisał:

Nr rejestracyjny pojazdu i nr przewoźnika wpisywałeś?

nie.

wyszło że dokument złożony pomyślnie i to mi wystarczy.

nie widzę żadnego błędu

@gregor1284

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
11 minut temu, Pafnucy12 napisał:

nie.

wyszło że dokument złożony pomyślnie i to mi wystarczy.

nie widzę żadnego błędu

@gregor1284

Jest błąd. Też dziś przemieszczałem i nie podawałem tych danych o które pytam. Sprawdź dobrze. Niby agencja przymyka na to oko, jak zostaniesz wezwany na tłumaczenie to daj znać, nie chce z Tobą dzielić jednej celi 

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Ale fajny sprzęt dla Adama @stempos1980ale byś popitalał oczywiście ten mniejszy 

Resized_20230221_110801.jpeg

Screenshot_20230226_185442_com.android.chrome.jpg

Mam wysypke jak widzę ten model.

Opublikowano

LUX tak długo jak się nie zepsuje.Pogadamy jak pompa główna się roz.....Już trzy takie robiłem.

Opublikowano
19 minut temu, bratrolnika napisał:

Pewno, żeby kobita mi na zawał zeszła 

U nas parę lat temu było że dziadek wnuczkowi kupił ścigacza po zdaniu prawka i to się źle skończyło . Potem na sumieniu wnuczka miał .młody nie miał wyobraźni szalał aż się doigrał 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

LUX tak długo jak się nie zepsuje.Pogadamy jak pompa główna się roz.....Już trzy takie robiłem.

Jeżeli u ciebie się zwaliło to nie znaczy że u kogoś innego też to się stanie.Tez masz 716?

Zresztą stać na krowę to i na cielę.

Opublikowano

Nie ja go nie mam ale już kilka takich sztuk się przez moje ręce przewinęło.Wspaniale maszyny

Opublikowano
40 minut temu, gregor1284 napisał:

Jest błąd. Też dziś przemieszczałem i nie podawałem tych danych o które pytam. Sprawdź dobrze. Niby agencja przymyka na to oko, jak zostaniesz wezwany na tłumaczenie to daj znać, nie chce z Tobą dzielić jednej celi 

Oni tam mają taki bajzel że nawet na te błędy uwagi nie zwracają. Początkiem roku mieliśmy młyn w papierach (zgłoszenia się dublowały, sztuki które już nie żyją nagle się w stadzie pojawiły 🙆) i sami z siebie tam poszliśmy żeby to wyjaśnić to w i h odczuciu najlepiej było by żeby nas tam wcale nie było bo tylko głowę zawracamy a ludzie dzwonią i urwami rzucają 

Opublikowano
6 minut temu, marcin19071980 napisał:

Marcin znam gości którzy akurat nie 700tki ale wersji 800i 900 użytkują ok 30sztuk i to wsiadają pracownicyi mówią że nie chcą innych 

Opublikowano (edytowane)

@mf362 te małe z reduktorem szybko nie jeżdżą a jak dobierze przełożenia to i szybciej od traktora nie pojedzie , 

pytanie tylko po co to robić, we 2 jeździć to się nie nadaje , samemu nie będzie tym jeździł mając GSa a dzieciakowi zrobić to trochę się dyga 

tym bardziej że pewnie tez po ulicach to nie będzie się nadawało jeździć

@bratrolnika

może lepiej pójść w stronę gokarta ? małe niskie niewywrotne i trudniej qq zrobić na nim a pewnie patrząc po garażu i umiejętnościach spawacza nie byłoby to problemem skoro i władimirca z niczego zrobiłeś

Edytowane przez konteno
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Nie ja go nie mam ale już kilka takich sztuk się przez moje ręce przewinęło.Wspaniale maszyny

Być może,od czerwca ma na razie aby 480 motogodzin

Opublikowano
23 minuty temu, konteno napisał:

@bratrolnika może takie cóś

NS_SILNIK-POCKET-MINI-BIKE-Z-PRZEKLADNIA

szau nie bedzie bo jeden bieg tylko ale nowe to trochę posłuży i jakichś szałowych prędkości nie uzyskasz więc dzieciak się nie zabije choć i z tobą na 1/4 mili się nie pościga

Takie coś to teraz właśnie tam siedzi, za słaby, albo przełożenie nie takie 

10 minut temu, mf362 napisał:

U nas parę lat temu było że dziadek wnuczkowi kupił ścigacza po zdaniu prawka i to się źle skończyło . Potem na sumieniu wnuczka miał .młody nie miał wyobraźni szalał aż się doigrał 

To przecież ja mu motorynkę chce wyszykować, a nie ścigacza 

3 minuty temu, konteno napisał:

GSa

Nie mam już GSa 

3 minuty temu, konteno napisał:

może lepiej pójść w stronę gokarta

To może nie jest głupi pomysł...

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Łolek napisał:

Marcin znam gości którzy akurat nie 700tki ale wersji 800i 900 użytkują ok 30sztuk i to wsiadają pracownicyi mówią że nie chcą innych 

Seria 900 to inna bajka.Moze kiedyś wstawię tu zdjęcia szrotu gdzie kilka takich stoij z roz....skrzyniami

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

W tym roku już 5500, naliczone blisko  8300, ale jeszcze ulgi z zakupu.

W innej gminie dodatkowo 300, w kolejnej 550.

Inwestujesz w budynki, a z ulgi nie korzystasz? Ja mam gospodarstwo na siebie 6 lat i jeszcze dłuuugo nie zamierzam płacić, tata tez lata nie płacił. 

Opublikowano
5 minut temu, Baks00 napisał:

Być może,od czerwca ma na razie aby 480 motogodzin

No to ma jeszcze czas 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v