Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Pioter żartowałem nie spinaj się 

Ja nie zartowalam

7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Niech będzie choć się to inaczej nazywa.

Nie masz kogo reformować. 

A jak to się nazywa? Po do rock albo pod przymusem

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Ja nie zartowalam

A jak to się nazywa? Po do rock albo pod przymusem

No taki pierwiosnek to łakomy kąsek dla doświadczonej kobiety 

Ale wiem że jego tematy sexualne drażnią 

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

I jak ma człowiek uważać kobiety za mądre stworzenia?

Pioter zachowuj się 

Opublikowano
14 minut temu, malaczarna napisał:

Aż łapki swędzą żeby zreformować takiego

chyba cos innego cie swedzi 🤣,  moze chcesz zmienic klimaty na bardziej swiatowe-choc powietrze u nas niezdrowe..

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, PRIMO napisał:

Znaczy się ełnuch?🙊😱

Jak chcesz komuś ubliżyć to byś chociaż poprawnie napisał....

2 minuty temu, jacus napisał:

chyba cos innego cie swedzi 🤣,  moze chcesz zmienic klimaty na bardziej swiatowe-choc powietrze u nas niezdrowe..

Opiekunki szukasz? 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Powiedział co wiedział a że nic nie wiedział to się wypowiedział. 🤪

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

Nie dzięki. Wolę moje wolne od spalin z uległym facetem. Tyle poświęciłam żeby go wychować 

Opublikowano
9 minut temu, PRIMO napisał:

Powiedział co wiedział a że nic nie wiedział to się wypowiedział. 🤪

Zwróć mędrcowi uwagę a podziękuję

Zwróć głupcowi a poczuje się urażony 

6 minut temu, jahooo napisał:

on nie trafił po prostu nigdy na silną i zdecydowaną kobietę z charakterem, jak @malaczarna

Ale na co mu ta kobieta? Pisał niejednokrotnie to wy dalej swoje 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ale na co mu ta kobieta? Pisał niejednokrotnie to wy dalej swoje 

ale może taki zaradny mężczyzna jest potrzebny do czegoś silnej , niezależnej kobiecie ?

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

A niby czemu miałbym być urażony?😁

Opublikowano
35 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nic nie dostanie bo nie mam dla niej nic do zaoferowania.

A na grobie będziesz miał wyryte "Tu leży ciało co się baby bało".

• Haha 4
Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

A mówił że Monika to się nie nadaje... 

moja to sie jeszcze nadaje 🤣

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Ja nawet przedszkola nie mam...

ja dwa lata chodzilem do przedszkola..

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Moi rodzice rocznik powojenny oboje technika skończyli ewenement by w ich wioskach 

sasiad przed wojna skonczyl szkole srednia ,zdal mature i byl potem dyrektorem w zakladach chemicznych tarnow.

21 minut temu, gregor1284 napisał:

Opiekunki szukasz? 

ja opiekunki ? a po co  ? - skarpetki juz sobie sam zakladam  🤣

3 minuty temu, malaczarna napisał:

Wyluzujcie chłopcy już weekend za chwile

no wlasnie , romantyczny weekend we wloszech-werona i karnawal w wenecji-prezent na 50 urodziny od zony..zaraz wyruszamy..

Opublikowano
7 minut temu, marulekk napisał:

Kupujecie swoim żonom coś na Walentynki ? czy zabieracie je na kolację a może starym chłopom już nie wypada bawić się w młodzieńcze święto 

Przecież weterani obchodzą to święto cały rok....

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

moja to sie jeszcze nadaje 🤣

ja dwa lata chodzilem do przedszkola..

sasiad przed wojna skonczyl szkole srednia ,zdal mature i byl potem dyrektorem w zakladach chemicznych tarnow.

ja opiekunki ? a po co  ? - skarpetki juz sobie sam zakladam  🤣

no wlasnie , romantyczny weekend we wloszech-werona i karnawal w wenecji-prezent na 50 urodziny od zony..zaraz wyruszamy..

Już 50? Stosunkowo udanego weekendu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v