Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieradz też ponoć nieźle płacił. Zarębski też, nawet na poziomie Mlekowity. A jak Mlekowita bierze od większego, to nie weźmie od mniejszego po trasie? 

7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A po co kijek , wysiać nie można 🤔

Ale wszystkie praktycznie skupują na północy województwa , u nas cała produkcja praktycznie do lokalnych mleczarni takich jak Sieradz , Radomsko, Szczerców, Łask , Pajęczno, Czarnocin , Zarębski,czy Wieluń . Paru większych tyko odwiedza mlekovita 

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Mam zestaw elektrozaworow ze sterownikiem. Przywiozłem od grigi, ale nie będę chyba zakładał do swojego. Najbardziej mi na rozwadniaczu zależało, a to wziąłem bo cena na całość była rozsądna.

Jak chcesz, ja bym założył. 

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Sieradz też ponoć nieźle płacił. Zarębski też, nawet na poziomie Mlekowity. A jak Mlekowita bierze od większego, to nie weźmie od mniejszego po trasie? 

Wart milk płaci tylko kilka groszy więcej od Radomska , Zarębski nie wiem możliwe . Mlekovita słyszałem że musi być minimum 300 na odbiór a ja nie zawsze tak mam

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Nie chce ktoś takiego wozu 

image000001_11.jpg

image000000_19.jpg

Co to to jest?🙆‍♂️😱

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Grajewo mo łódź wziąć ale pewnie ceny nie wywinduje 

Marek ale jeszcze jogo odbiera mleko i coś produkuje ? 

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Co to to jest?🙆‍♂️😱

To suzuki R wagon, 1,3 benzyna 

Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek ale jeszcze jogo odbiera mleko i coś produkuje ? 

🤷‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

a to nie waggon czy jakoś tak

Dandys zmierzysz mi ile ta 1002 ma wysokości z tyłu dachu 

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Grajewo mo łódź wziąć ale pewnie ceny nie wywinduje 

Tak samo jak i te wszystkie, które wypisałem. Żadna ceny nie podciągnęła w górę. Albo u siebie płacą inaczej i u nas inaczej, albo to jest tylko gadanie, że płacą tak dobrze. Czy płaciły, bo teraz to wszędzie spadnie

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wygląda jak jakiś kuzyn mojego Dajhajsu 🤔

Kuzynka Piotrze. Zobacz na kolor i ozdóbki. Dama jak nic🤭

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Skrzyżowany z T2. Takie hipis auto po piniondzach. 

Też wygląda, że się siedzi trochę wyżej, pewnie fajne autko. A silnik może nawet ten sam. 

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Kuzynka Piotrze. Zobacz na kolor i ozdóbki. Dama jak nic🤭

Jeden wuj...

Opublikowano
6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak chcesz to stoję koło 912 właśnie ;)

28 minut temu, hubertb napisał:

Jak chcesz, ja bym założył. 

Nie wiem czy się wyrobie, a mam inną średnicę węży. Nie mówię że to jakiś problem nie do przeskoczenia ale czasu może do rsm mi zabraknąć 😒

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 minutę temu, DANDYS napisał:

a to nie waggon czy jakoś tak

oki

o Szymek pomoże

ale nie wiem właśnie czy z przodu kabiny nie jest wyższa

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Nie wiem czy się wyrobie, a mam inną średnicę węży. Nie mówię że to jakiś problem nie do przeskoczenia ale czasu może do rsm mi zabraknąć 😒

Rozumiem, są przejściówki w formie plastikowych krucców stosowane w motoryzacji. 

@Aktywnyrolnik7245 2,5m na dachu niskim, 2,7 na wysokim. 

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Mierz , do sprzedania ?

2 minuty temu, DANDYS napisał:

oki

o Szymek pomoże

ale nie wiem właśnie czy z przodu kabiny nie jest wyższa

Mi chodzi o tył właśnie, podjazd pod maszynę w garażu

1 minutę temu, hubertb napisał:

@Aktywnyrolnik7245 2,5m na dachu niskim, 2,7 na wysokim. 

Skąd wiesz ?

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Skąd wiesz ?

Miałem serie ciężką i podczas kupna zetora porównywałem wymiary. Zetor postawiony na r34 jest wyższy niż ursus serii ciężkiej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v