Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Łazorkowcy u was jaka cena?🤔

U mnie 2 zeta za litr brutto za październik a miała być podwyżka. 😡😠

Prymek lux cena , nie będe pisał ile ja miałem 😐

Opublikowano
robert1226 napisał:

Smierany nigdy nie jadłem he he .

A na serio to i śmietany nie ruszę.

2 minuty temu, DanielFarmer napisał:

Nudzi się Wam?

A co masz do roboty .

a w zupie pewnie nie raz i nawet nie wiedziałeś 😉

Opublikowano

A pomidorki ,a ogóreczki ze śmietaną ,do tego ziemniaczki polane skwareczkami  i koperek na wierzch ,i szczypiorek ,a obok kubek ze zsiadłym mleczkiem . Ot smaki lata 9_9  . Był jakiś mrozek ,na razie nie wieje i zachmurzenie . . 

Opublikowano
18 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Prymek lux cena , nie będe pisał ile ja miałem 😐

Dla Ciebie satysfakcjonująca cena a dla mnie nie. 😤

Opublikowano
13 minut temu, PRIMO napisał:

Ja to jeszcze fv nie mam :D kasę dostałem ale nie wiem ile litrów było aleee więcej niż ostatnio napewno nie zapłacili za literka :d

Opublikowano
robert1226 napisał:

Ja z mleka to tylko lubię przelewy na konto .

Tak slawek jakieś małe ilości których nawet smaku nie poczuje to przechodzą. 

a ja wręcz przeciwnie... masło obowiązkowo a często mleczko na kolacjię...

Opublikowano
31 minut temu, PRIMO napisał:

Pazerny jesteś 🤭

Opublikowano
21 minut temu, ubogiwladek napisał:

Ja to jeszcze fv nie mam :D kasę dostałem ale nie wiem ile litrów było aleee więcej niż ostatnio napewno nie zapłacili za literka :d

😳

17001248469942341036984290756101.jpg

Opublikowano
23 minuty temu, ubogiwladek napisał:

A skąd oni wiedzą co będzie w grudniu :D dziwna tą polityka cenowa ich

Jest info i tego trzeba się trzymać a jak będzieto ciul wie. 🤷‍♂️

42 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Pazerny jesteś 🤭

Nie pazerny tylko wiem ile kosztują mnie pasze i usługi a to nie są tanie rzeczy. 

Opublikowano
13 minut temu, krzychu121 napisał:

Serio dostajecie informacje na temat ceny mleka na takich swistkach ? Przecież tam ani pieczątki ani podpisu. 

Serio serio. 

Za każdym razem jak dostaliśmy taki świstek tak było czy to podwyżka czy obniżka. 

Opublikowano
30 minut temu, Qwazi napisał:

Ja dostaję SMS

@Luki99 co się znowu krzywisz? Wiem, że w Piątnicy masz inną cenę. Jakbyśmy się teraz zamienili, to może byś białą flagę wywiesił na tych Twoich rekordzistkach

Masz fajny tłuszcz i białko ,kutwa tam gdzie obok Ciebie Mlekpol nie lata ? ,zawsze te  ok 30 groszy byłoby lepiej

• Like 1
Opublikowano
37 minut temu, Qwazi napisał:

Ja dostaję SMS

@Luki99 co się znowu krzywisz? Wiem, że w Piątnicy masz inną cenę. Jakbyśmy się teraz zamienili, to może byś białą flagę wywiesił na tych Twoich rekordzistkach

Za 1,70 to pewnie by tak było. 😥🤔🥺

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Nie pazerny tylko wiem ile kosztują mnie pasze i usługi a to nie są tanie rzeczy. 

Pasze i usługi wszystkich kosztują. Jak ci się nie opłaci to przestań płakać zakąsaj rękawy i zrób bez usług wtedy się będzie opłaciło.  2zł to bardzo dobra cena- marzenie wielu

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, kizak napisał:

Masz fajny tłuszcz i białko ,kutwa tam gdzie obok Ciebie Mlekpol nie lata ? ,zawsze te  ok 30 groszy byłoby lepiej

Mlekpol nie. Miałbym do wyboru potencjalnie Łowicz, Lacpol, Mlekovitę, Ronomlex albo Turek. Żadna mnie nie interesuje...nie znam mleczarni z lepszym cennikiem dla małego dostawcy 

8 minut temu, WitekRolnik napisał:

Parametry to masz ładne :) A co do ceny, cóż zawsze mogłaby być lepsza.

A dzięki. Tłuszcz mi w październiku skoczył o kreskę, bo było kilka krów bezpośrednio przed zasuszeniem. Białko też lekko. Ale te skoki nie są duże, bo zawsze mam mniej więcej po równo krów we wszystkich fazach laktacji.

Pewnie, że mogłaby być lepsza, ale na to wpływu nie mam

8 minut temu, Luki99 napisał:

Za 1,70 to pewnie by tak było. 😥🤔🥺

No widzisz. A ja tam se pcham ten wózek i nie piszczę, bo to i tak nic nie da

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Dodaj nową pozycję...
v