Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mleko tanieje a pasza też? Niewiem bo nie kupuje. 

Opublikowano
1 godzinę temu, semos napisał:

ta obniżka to za maj? to ile teraz wyjdzie?

Za kwiecień a maj ponoć bez zmian. 

Opublikowano
13 minut temu, PRIMO napisał:

Za kwiecień a maj ponoć bez zmian. 

To ile teraz Ci wyjdzie?widziałem się niedawno ze znajomym z tym że on taki mały dostawca do 5tys to podobno za marzec wyszło 2,08 a więc za Kwiecień już 1,93brutto

Opublikowano
1 godzinę temu, Luki99 napisał:

Mleko tanieje a pasza też? Niewiem bo nie kupuje. 

śruta sojowa 2950 rzepakowa 1850 od stycznia w okolicy około 100zł na tonie tylko staniało 

Opublikowano
5 godzin temu, arek2108 napisał:

Dostawcy Lidera jak tam parametry? 😜

U mnie tłuszcz spadł, było sporo wycieleń, jutro zweryfikuję :)

5 godzin temu, niesamowity90 napisał:

Pewnie jakaś żona SBka, trafiło się.

Po co sbka, chyba większość myśli że w mieści każdy robi za minimalną i emerytury tylko trochę większe niż z krusu. Obecnie wiele zawodów dobrze zarabia. brat odszedł na emeryturę w munduruwce w wieku 45lat i 5k emerytury dostał.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, MariuszDe napisał:

To ile teraz Ci wyjdzie?widziałem się niedawno ze znajomym z tym że on taki mały dostawca do 5tys to podobno za marzec wyszło 2,08 a więc za Kwiecień już 1,93brutto

Za kwiecień 2,20 brutto. 

Ilość 11 500 prawie. 

A jak tobie w tej chwili wychodzi cenowo?

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
6 godzin temu, arek2108 napisał:

Dostawcy Lidera jak tam parametry? 😜

Na tłuszczu przycieli w drugiej połowie. Już dzwoniłęm z pytaniem co to się stało i pod koniec miesiąca pielgrzymka do kierownik i dyrektor zakładu

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Za kwiecień 2,20 brutto. 

Ilość 11 500 prawie. 

A jak tobie w tej chwili wychodzi cenowo?

2,03brutto z tym że ja mam mało poniżej 5tys za Kwiecień obniżyli 4grosze także mniej z tym że za maj pewnie ,,wyrównają,,

Opublikowano

Nie wiem co się u mnie stało pasze te same wycieleń nie było mocznik podobny przyszedł a parametry ostro w dół, tłuszcz z 4,6 na 4,3 białko z 3,5 na 3,2🙆‍♂️

Opublikowano

Polecam obejrzeć dzisiejszy raport Jarosława Malczewskiego o cenach mleka. 

Średnia cena przerzutu w kwietniu 1.3zl można nawet kupić po 1zl. 

Spieniężenie na serach 1.6-1.7zl 

Masło w blokach około 20zl kg a sieci za konfekcjonowane (kostka 200gr zapakowana) noe chcą płacić więcej jak 19zl/kg 

Opublikowano
1 godzinę temu, grzesiu napisał:

Polecam obejrzeć dzisiejszy raport Jarosława Malczewskiego o cenach mleka. 

Średnia cena przerzutu w kwietniu 1.3zl można nawet kupić po 1zl. 

Spieniężenie na serach 1.6-1.7zl 

Masło w blokach około 20zl kg a sieci za konfekcjonowane (kostka 200gr zapakowana) noe chcą płacić więcej jak 19zl/kg 

Nie pisz/powtarzaj bzdur. Pełne mleko przerzutowe nie kosztowało i nie kosztuje 1 zł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v