Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, arosaw100 napisał:

Znaiomy z sąsiedniej wioski oddaje do sierpca to za kwietnia już oddaje po 1.9 przy ilości 40000 ty.

Może i za tyle oddaje tylko że ceny za kwiecień to jeszcze w Sierpcu nie podali kilka dni temu dopiero się dowiedzieliśmy o cenie za marzec także conajmniej w połowie bajki piszesz.

Opublikowano
1 godzinę temu, PolandOnion napisał:

A jak Giżycko spadnie do 1,50 zł to w Rospudzie będzie z 80 gr albo i mniej 🤔

na dzis różnica jest 20 gr ...Rospuda nie daje do marketów więc raczej taniej nie będzie ..😜

Opublikowano
29 minut temu, robert1226 napisał:

Może i za tyle oddaje tylko że ceny za kwiecień to jeszcze w Sierpcu nie podali kilka dni temu dopiero się dowiedzieliśmy o cenie za marzec także conajmniej w połowie bajki piszesz.

Tak twierdzi ten znaiomy co oddaje do do sierpca  że tak doi  za kwietnia a   za marca miał 2.2 a baiki to może oglądać w telewizji 

Opublikowano
1 godzinę temu, Marcin133 napisał:

Piątnica cena kosmos👍

Łowicz dopiero cenę podał za marzec a gdzie tu o kwietniu myślą 

To łowicz ma postępowanie w uokik i nadal nic nie zmienił w informowaniu o cenie?

Opublikowano
24 minuty temu, grzesiu napisał:

To łowicz ma postępowanie w uokik i nadal nic nie zmienił w informowaniu o cenie?

Łowicz ma postępowanie w UOKiK o zbyt długie wypłacane udziałów tym co odeszli a szczególnie nie podoba się urzędowi wypłata udziałów tym co przeszli do innych podmiotów bo wypłata trwa 10 lat 

Opublikowano
30 minut temu, arosaw100 napisał:

Łowicz ma postępowanie w UOKiK o zbyt długie wypłacane udziałów tym co odeszli a szczególnie nie podoba się urzędowi wypłata udziałów tym co przeszli do innych podmiotów bo wypłata trwa 10 lat 

No nic dziwnego, że im się nie podoba. Szkoda ze nie 100lat

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, komizmo napisał:

Co to za tajemnica? Bardzo dobrze że ich szarpią za to

Lepiej się ciesz ze ma kto wypłacać te udziały a UOKiK nie ma nic do tego jak długo są wypłacane  udziały 

Opublikowano (edytowane)

Tym bardziej że to nie są ich pieniądze tylko dostawcow.ja jak odchodziłem od mojej byłej mleczarni to w ciągu 1,5roku kasa z całości udziałów była na koncie i wszystkim tak wypłacali chociaż tyle dobrego...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
11 minut temu, MariuszDe napisał:

Tym bardziej że to nie są ich pieniądze tylko dostawcow.ja jak odchodziłem od mojej byłej mleczarni to w ciągu 1,5roku kasa z całości udziałów była na koncie i wszystkim tak wypłacali chociaż tyle dobrego...

Dobrze to zauważyłeś to są pieniądze rolników i dlatego sami udziałowcy ustalają  w jakim czasie są wypłacane te pieniądze 

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Luki86 napisał:

No i teraz wytłumacz mi po co takiemu grzesiowi to mówisz?

Niby po to że nikt nigdy wszystkiego  nie wie

Edytowane przez arosaw100
Opublikowano
23 godziny temu, artur12441 napisał:

Zjazd jak i tak już nie ma z czego zjeżdżać...  Domyślam się że koledze PolandOnion chodzi o polmlek bo była stabilizacja marzec kwiecień bez zmian a za maj pewnie w dół... 

ewentualnie chodzi o lydera bo marzec, kwiecień też bez zmian, a jak lyder by obniżył to i mlekpol. jak nie będzie smsa do 29 kwietnia odnośnie ceny to 30 będzie z obniżką.

Dnia 10.04.2023 o 06:33, slawek74 napisał:

lyder ktoś mówił że już też nie bierze... a ciekawe jak lumiko płaci tym milionerom🤔

lyder zależy od oddziału, w centrali biorą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v