Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 godzin temu, magic88 napisał:

A kto sprzedaje? moje okolice a nic nie słychać...

Był u mnie  dostawcą z paszą dla krów I jeździ też w tamtych okolicach i tak mi tłumaczył ale nie pytałem o szczegóły a co  chętny 

Opublikowano

Ptaszek zaćwierkał że nie długo duża obniżka cen mleka w jednej z dużych mleczarni. Nie będę podawał nazwy żeby mnie ktoś o jakieś pomówienia nie ganiał. Oby to była plotka bo będzie bieda.

Opublikowano
4 minuty temu, PolandOnion napisał:

Ptaszek zaćwierkał że nie długo duża obniżka cen mleka w jednej z dużych mleczarni. Nie będę podawał nazwy żeby mnie ktoś o jakieś pomówienia nie ganiał. Oby to była plotka bo będzie bieda.

Po   uj  pitolisz  bzdety    co  do ktoś ci  za  to  płaci  ,  mamy  ceny  rynkowe i   nigdy nie ma i nie  będzie  stabilnej  ceny   a takie   je......nie niczego  nowego  nie   wnosi  do  tematu  .

Opublikowano

Wiedziałem że będzie zaraz takie pierdolenie. Dzielę się tylko informacja która dostałem od człowieka z pewnej mleczarni, dużej mleczarni. Niby nic nie wnosi ale po obniżkach na początku roku nastała stabilizacja z ceną przy której jest jeszcze opłacalność a podobni knują znowu obniżki. Ot cała filozofia. Jak się pisze o podwyżkach to jest super ale niestety nie zawsze tak jest a też bym chciał żeby te 3 zł ci było w grudniu zostało a nawet jeszcze szło w górę.

Opublikowano

Słuchając Malczewskiego i cen sprzedaży za tydzień świąteczny to najlepiej to nie wygląda. On i tak stara się nie siać paniki i pokazuje ceny max. Przerzut w święta max 1.3zl spieniężenie na proszku i myślę 1.9zl ser 1.8zl od tych cen odjąć 20% kosztów.  

Opublikowano
8 minut temu, artur12441 napisał:

Zjazd jak i tak już nie ma z czego zjeżdżać...  Domyślam się że koledze PolandOnion chodzi o polmlek bo była stabilizacja marzec kwiecień bez zmian a za maj pewnie w dół... 

Jak nie ma z czego będą chcieli zjechac to i zjadą na 1.40 kto im zabroni 🤷😃

Opublikowano

Chocby miliona placili to i tak bym nie wrocil do bagna . I w mlekpolu pewnie nizej 2 zleci . A w gizycku nie ciekawie prawdopodobnie.  h*j tam z rok dwa mozna i po 1.5 podoic 

Opublikowano (edytowane)

spoko ...będziesz miał to samo co w Rospudzie z której się naśmiewałes ...karma 🤭

będziesz miał ta "krew " o której pisałeś 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 2
Opublikowano
15 minut temu, alfa napisał:

Chocby miliona placili to i tak bym nie wrocil do bagna . I w mlekpolu pewnie nizej 2 zleci . A w gizycku nie ciekawie prawdopodobnie.  h*j tam z rok dwa mozna i po 1.5 podoic 

Już kiedyś pisałeś że masz tyle mieszkań,  inwestycji na giełdzie wsio za gotówkę i zaraz będziesz kończył z produkcją.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Kolego zeby skonczyc to i zobowiązania trzeba pokonczyc nie takie hop siup . A jakos nie martwi mnie cena 1.5 i za 1 zl dam sobie rade a nawet na reke by mi to bylo jak dziwnie by to nie brzmialo . A nawet jak ktos mogl skonczyc to chyba nie robil tego przy 3 zl za litr 

Edytowane przez alfa
Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

spoko ...będziesz miał to samo co w Rospudzie z której się naśmiewałes ...karma 🤭

będziesz miał ta "krew " o której pisałeś 🤣🤣🤣🤣

A jak Giżycko spadnie do 1,50 zł to w Rospudzie będzie z 80 gr albo i mniej 🤔

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v