-
Podobna zawartość
-
Przez matigospo
Witam ostatnio przy ciężkim transporcie zapowietrzyła mi się c 360 zgasła i podpompowłem pompkę zasilająca i dalej chodziła ale znowu to samo zrobiła wymieniłem na nową kompletną pompkę ten sam problem bije pompkę ręcznie a tu nie może przebić nw czy chińska pompka czy w czymś innym szukać problem ile może być przyczyn nie ma wycieków nigdzie ropy
-
Przez karol0104
Potrzebuje pomocy wyświetla mi się błąd
Engine alarm 254
Consol alarm 210
Ciągnik nie chce przez to jechać. Czy ktoś z was się z czymś takim spotkał i czy wiecie co z tym zrobić. Proszę o podpowiedź z góry dziękuje
-
Przez adasko987
co zrobić żeby nie grzała się 60.panewki główne nowe,korbowodowe nowe,pierścienie nowe,głowice po regeneracji.Czy może być zużyta pompa wody lub zawalona brudem chłodnica proszę pomóżcie bo tu już niedługo sianokosy a ciągniki można powiedzieć niesprawny
-
Przez matigospo
Witam ostatnio przy ciężkim transporcie zapowietrzyła mi się c 360 zgasła i podpompowłem pompkę zasilająca i dalej chodziła ale znowu to samo zrobiła wymieniłem na nową kompletną pompkę ten sam problem bije pompkę ręcznie a tu nie może przebić nw czy chińska pompka czy w czymś innym szukać problem ile może być przyczyn nie ma wycieków nigdzie ropy
-
Przez ursusowski289
Witam, niedawno kupiłem nową pompę wtryskową do 3P, założyłem ją i silnik już nie chce odpalić. Czy możliwe jest że założyłem ją nie tak jak trzeba?
-