-
Podobna zawartość
-
Przez maroko
Witam
Od jakiegoś czasu rozglądam się za używanymi oponami do claasa jako że te co mam są już spękane. Rozmiar 23,1 x 26.
Nowych bym nie chciał zakładać bo okropnie drogie a może i kombajn będzie na sprzedaż za niedługo.
1. Jakiś inny bardziej dostępny rozmiar by można założyć? Szersze raczej odpadają bo ta już tarła o wariator na górach jak lewa strona była niżej.
2. Zna ktoś może skład z oponami gdzie bym dostał takie? Kuj-pom lub ościenne w miarę blisko.
3. Lub może znacie kogoś kto ty to naprawił dobrze? Pęknięcia są w '' jednym miejscu'' tzn. jest szczelina ok 10 cm dł i obok 2-3 takie po ok 3 cm. (zdj. w galerii)
Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi
-
Przez Piotrekcbr
Witam wszystkich. Posiadam mf 690 i chcę wymienić mu tylne opony lecz zastanawiam się jaki rozmiar wybrać czy 16.9 r34 może 18.4 r34 teraz siedzą 16.9 r34 i mam wrażenie że po załączeniu przedniego napędu zaczyna mocno przyspieszać tak jakby tył był za niski z przodu siedzą 13.6 r 24. Może ktoś podpowie coś z góry dziękuję.
-
Przez damian7331
Witam, posiadam obecnie oponki radialne marki Kleber 16.9/30 w zetorze 6340. Służy on jako główny traktor - orka transport po drogach aswaltowych i polnych. Zamierzam zmienić opony tylne na radialne bo są już obecne popękane. Jakiej firmy polecacie opony? Rozmiar 16.9r30. Dodam że z przodu zeszłego roku kupiliśmy zwykle kabaty. Na tył szukam opon które nie są jakieś wygórowane cenowo.
-
Przez Mateusz0110
Witam Panowie zakładał ktoś z was opony bieżnikowane na przód do ciągnika z przednim napędem? Myślałem żeby swoje opony dać do nadlania
-