Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Denwer napisał:

No  nie  :D  :D  :D  

Tuskowa  Hiena   w akcji 

FO1e7w9XMAM8n8s?format=jpg&name=900x900

czyzby jakubiak sfalszowal zycorys i nie byl oficerem ludowego wojska polskiego ??? w skrocie trepem .

Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał:

Gdyby Gorbaczow nie ,,rozpuścił " ZSRR komuniści rządzili by do dziś a Wałęsa do dziś skakał przez płot.Jakoś w Chinach ,Wietnamie nie zdechli a mają się coraz lepiej.

to co z komunizmu w Chinach zostało to jedynie polityczny autorytaryzm, w gospodarce po komuniźmie tam nie ma śladu
Wietnam, nie wiem ale pewnie też coś w tym kierunku

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, PRIMO napisał:

Orban zdał sobie sprawę że wejście do łunii było jednym z większych błędów

Wtedy nikt nie traktował tego jako błędu i nikt oprócz Niemców nie przewidywał że to tak się potoczy.

A jeśli zdał sobie sprawę to już uruchomił procedurę wyjścia z unii?

Edytowane przez witejus
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

A Wasyl zamiast bronic ukrainy jak nam to w mediach opowiadają przyjechał z rodziną do Torunia !!

A gdzie miał jechać z tak liczną rodziną/ Tylko do Torunia. Jeszce staną się wzorem dla Kai Godek.:lol:

2 minuty temu, dysydent napisał:

to co z komunizmu w Chinach zostało to jedynie polityczny autorytaryzm,

A to taki folklor, założą co jakiś czas mundury, obwieszą sie odznaczeniami i wychwalają Mao pod niebiosa.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

A Wasyl zamiast bronic ukrainy jak nam to w mediach opowiadają przyjechał z rodziną do Torunia !!

Przekroczenie granicy to tylko kwestia ceny,może przyjechał do Torunia prosić o wsparcie o Rydzyka😊

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, PRIMO napisał:

Orban zdał sobie sprawę że wejście do łunii było jednym z większych błędów w przeciwieństwie do naszych idiotów z wiejskiej i nie tylko. 

Oj nie zgodzę się. On prowadzi politykę czerpania korzyści i dobrych stosunków ze wschodem i zachodem. Nasi kretyni prowadzą politykę nieustannego konfliktu z wschodem i zachodem. Ot subtelna różnica.

9 minut temu, dysydent napisał:

to co z komunizmu w Chinach zostało to jedynie polityczny autorytaryzm, w gospodarce po komuniźmie tam nie ma śladu
Wietnam, nie wiem ale pewnie też coś w tym kierunku

A wcale że nie😆 Koledzy  mówią  że w Chinach jest czysty komunizm bo rządzi komunistyczna partia Chin a to że stali sie potęgą gospodarcza to jakiś przypadek a tak w ogóle to pracują za darmo albo miske ryżu i umieraja z głodu przy taśmach produkcyjnych.😩

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

Przekroczenie granicy to tylko kwestia ceny,może przyjechał do Torunia prosić o wsparcie o Rydzyka😊

Rydzyk to lubi zeby jego wspierać a nie on innych.

Opublikowano

do Rydzyka? po wsparcie? tak z "gołymi rękami"? zero szans

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Taaa? A gdzie tak się dzieje i skąd info?

No jak skąd takie info 🤨 u k**ewskiego w wizji tak mówili. 😁🤭🤣😂

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, PRIMO napisał:

u k**ewskiego w wizji tak mówili.

Ochłoń ,akurat w ,,odszczepieniach" tefałena widziałem

2 minuty temu, Ulman napisał:

Dasz link? 

NIE, szukajcie a znajdziecie

Edytowane przez witejus
Opublikowano

Ochłoń ,akurat w ,,odszczepieniach" tefałena widziałem

😱🥶 Ty to oglądasz?

3 minuty temu, witejus napisał:

NIE, szukajcie a znajdziecie

Czyli wymysły. 😫

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, PRIMO napisał:

Czyli wymysły.

Udowodnij

2 minuty temu, PRIMO napisał:

Ty to oglądasz?

A ty Kurskiego oglądasz?🤬🙆‍♂️

Edytowane przez witejus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v