Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Trzej spaniali jeden jest i sieje terror na świecie .

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby, ludzie stoją i tekst

Nie słuchaj szkopa bo on by nas widział w komorach gazowych najlepiej .

Tez w to niewierze, jutro jadę załatwiać pozwolenie na giwerę.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Ja bym bardziej powiedział że wierzą mamonie 

Mamonie,możnym tego świata. Było parę lat pokoju w europie i co ludzie zrobili z tym DAREM aborcja,eutanazja i inne? A Chrystus nie obiecywał lekkiego życia na czas tej naszej ziemskiej wędrówki.

Opublikowano
8 minut temu, cinek1808 napisał:

Nie wiadomo do kogo strzelać czy do Chińczyków , ruska czy Niemców 

No tak , do wszystkich na raz się nie da

Opublikowano
Przed chwilą, Krzak napisał:

Mamonie,możnym tego świata. Było parę lat pokoju w europie i co ludzie zrobili z tym DAREM aborcja,eutanazja i inne? A Chrystus nie obiecywał lekkiego życia na czas tej naszej ziemskiej wędrówki.

zlituj sie człowieku... 🤦‍♂️

Opublikowano
8 minut temu, Denwer napisał:

dla  ciebie  nie  ma   dla  Gruzinów  ma    bo  jest  w ich  kraju  bohaterem.

Gdyby  w 2008  roku   Angela  Merkel  posłuchała  Lecha  Kaczyńskiego   z dużym  prawdopodobieństwem  można  stawiać  tezę  że  nie było  by   ataku  Rosji  na  Europę  i  nie wybuchła  by 3 wojna światowa. 

Jak  Pamiętamy   Angela  Merkel  jak i  jej  Pupil  D  Tusk  wspierali  po tym  putina   nawet   jego  pro  putinowskiego  prezydenta  na Ukrainie   forsowali  na Prezydenta  który  potem  kazał  strzelać  do  własnego  narodu.

Ale  wy  pustogłowi  tego  nie  rozumiecie 

Jak wychodzisz na przepustkę to widać dobitnie że leczenie nie daje efektów. Przed inwazja kosmitów tez nas Lech ocalił?

3 minuty temu, galan99 napisał:

Trzej spaniali jeden jest i sieje terror na świecie .

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby, ludzie stoją i tekst

Gdzie na świecie Putin sieje terror?

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

zlituj sie człowieku... 🤦‍♂️

Co chcesz taka prawda. Europejczycy roztwonili czas pokoju na głupoty,niczego ich 2 wojna światowa nie nauczyła.

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Jak mówię od kilku dni , to gadają że panikuje. Ciekawe czy pójdą dalej na szwaba 🤔

A z skąd ja to mam wiedzieć, wiem jedno ze przezornego pan bóg strzeże wiec te nasze złotówki na euro i dolary i baby za granice z dziećmi jak dojdzie do lwowa

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzak napisał:

Co chcesz taka prawda. Europejczycy roztwonili czas pokoju na głupoty,niczego ich 2 wojna światowa nie nauczyła.

pokój długo trwał. nauczyli się sporo.

a własciwie że jak roztrwonili? co robic powinni?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

pokój długo trwał. nauczyli się sporo.

Od co najmniej 1968r trwa wojna w europie od tzw rewolucji seksualnej na zachodzie.Plaga aborcji,eutanazji,porzucanie wartości. To jest wojna tylko że zamiast karabinów używa się zastrzyków czy narzędzi chirurgicznych. Wojna przeciwko ludzkości,holocaust dzieci którym nie dano prawa się urodzić.  Kto sieje wiatr ten zbiera burzę jak się wchodzi w konszachty ze złem to to zło o swoje się upomni.

Opublikowano
Przed chwilą, Krzak napisał:

Od co najmniej 1968r trwa wojna w europie od tzw rewolucji seksualnej na zachodzie.Plaga aborcji,eutanazji,porzucanie wartości. To jest wojna tylko że zamiast karabinów używa się zastrzyków czy narzędzi chirurgicznych. Wojna przeciwko ludzkości,holocaust dzieci którym nie dano prawa się urodzić.  Kto sieje wiatr ten zbiera burzę jak się wchodzi w konszachty ze złem to to zło o swoje się upomni.

tylko na zachodzie tak?

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

tylko na zachodzie tak?

Niestety na całym świecie dzisiaj tak ale zachód wiedzie prym w tym.

Opublikowano
10 minut temu, Krzak napisał:

Jak to nie nauczyła żydzi teraz w Izraelu jak uznojeni baba czy chłop 2 lata w wojsku tylko u nas takie głupie żyd wyciągnął konsekwencje z holokaustu..

Opublikowano

@Krzak słuchacz "radyjka" ? 

11 minut temu, Ulman napisał:

Gdzie na świecie Putin sieje terror?

W państwie na U, było jeszcze kilka innych miejsc. Gruzja, w Syrii też aniołem nie jest, Czeczenie też można policzyć. 

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

@Krzak słuchacz "radyjka" ? 

W państwie na U, było jeszcze kilka innych miejsc. Gruzja, w Syrii też aniołem nie jest, Czeczenie też można policzyć. 

Jakiego radyjka?

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

To mniej wiecej tak jak USA

No raczej Ci nie mają sobie równych

Opublikowano
21 minut temu, Strongman napisał:

A z skąd ja to mam wiedzieć, wiem jedno ze przezornego pan bóg strzeże wiec te nasze złotówki na euro i dolary i baby za granice z dziećmi jak dojdzie do lwowa

Rozsądny pomysł , a my tutaj będziemy musieli dziadostwo przepędzic 💪 

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Takiej rozgłośni z Torunia? 

Dobra @Ulman przyznaj się co chcesz udowodnić i kogo wybielić ? 

Słucham no i co?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v