Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogli jeszcze wsppmnieć iż jak zupelnie porzucą ten rynek to grozi im odpowiedzialność za szerzenie głodu i rzeżączki przy okazji.

Mariusz2903 napisał:

7 minut temu, mirro napisał:

I jak przyjdzie to zabierze nam laptopy, smartfony i smartwatche.😂 

Jak Ukraina padnie możesz się powoli pakować .

Groźba jakaś?

Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał:

ale po co takie gadki że to jakś sankcja na prawdę jakkolwiek odczuwalna na już?

A widzisz, bo oni już teraz wiedzą, że drugi raz taki numer jak w czasie IIWŚ może nie przejść.😂

Opublikowano
3 godziny temu, galan99 napisał:

Zanim Ukraina padnie a nie padnie to Niemcy będą plajtować z gospodarką a jeszcze jak zakażą eksportu ropy i węgla z Rosji to Niemiec zrobi wielkie oczy .

Uwielbiam te twoje autorskie przemyślenia.

55 minut temu, mirro napisał:

To jest właśnie wrzuta rodem z Operacji Psychologicznych.  Jakiś troll udając że podziwia męstwo ukraińskiego przywódcy, wali tezę że że to Zachód i Niemcy są jedynymi winnymi wyhodowania Putina. I jeszcze wskazuje że Niemcy nastają na Polskę.😂

Putin sam się wyhodował. Bo służby i ustrój Rosji są takie a nie inne. 

Niemcy zawsze są wszystkiemu winne😂

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Niemcy zawsze są wszystkiemu winne😂

....no i zydy..

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Jak Ukraina padnie możesz się powoli pakować .

Mój własny rząd mnie naparza pałą po łbie ale nie wybierałem się z działalnością ani na Ukrainę, ani do Czech, to tym bardziej jak u granic stanie Rosja nie wybieram się na emigrację. 

Opublikowano

sam nie wiem co mysleć o blokowaniu rosji gospodarczo , ale raczej to jest to co może podziałac , nawet jak putin wygra wojne to co dalej ? Kwestia jak to rozegrają chiny  ale o co chodzi chinom ? rosja to  jest rynek 120 mln . osób a unia chwilowo stoi pod scianą .

Opublikowano
4 minuty temu, DTaras napisał:

Mogli jeszcze wsppmnieć iż jak zupelnie porzucą ten rynek to grozi im odpowiedzialność za szerzenie głodu i rzeżączki przy okazji.

Groźba jakaś?

Uważasz że UKRAINA mu wystarczy ? miał być Krym , Ługańsk i Donieck i co jeszcze parę dni i będzie we Lwowie .

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Mój własny rząd mnie naparza pałą po łbie ale nie wybierałem się z działalnością ani na Ukrainę, ani do Czech, to tym bardziej jak u granic stanie Rosja nie wybieram się na emigrację. 

Chodziło chyba że będziesz musiał kamasz sznurować 😛...

Opublikowano

Ludzie przyzwyczaili się do wolności nie ograniczonej i pier**lą durnoty jak tylko się da .

jak padnie Ukraina to nie ciekawie będzie , bo Putin może postawić 1 warunek tylko ten 1 , NATO za odrę za pokój w Europie .

czy ktoś zdaje sobie sprawę że mogą na sprzedać i Litwę . 

Ludzie urodzeni w latach 90 i 200 tyś to nic nie wiedzą co było pod butem Rusa .

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

jak padnie Ukraina to nie ciekawie będzie , bo Putin może postawić 1 warunek tylko ten 1 , NATO za odrę za pokój w Europie .

Pierwsza w kolejności będzie Mołdawia.

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Ludzie urodzeni w latach 90 i 200 tyś to nic nie wiedzą co było pod butem Rusa .

no wielu twierdzi że świetnie. traktor za dwie świnie kupowali.

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

no wielu twierdzi że świetnie. traktor za dwie świnie kupowali.

Podłożone sąsiadom?🤔

Czyli uprzejmie donoszę,  że...😁

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

....no i zydy..

....ale przede wszystkim Tusk🤣

2 minuty temu, galan99 napisał:

Ludzie przyzwyczaili się do wolności nie ograniczonej i pier**lą durnoty jak tylko się da .

czy ktoś zdaje sobie sprawę że mogą na sprzedać i Litwę . 

A jak było ?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, galan99 napisał:

Dobrze było za Gierka .

Ale teraz RUS MOCNO WKURWIONY .

no i widzisz? Ty w końcu chwalisz , czy ganisz czasy pod ruskim? podpowiem że Gierek zalezny był od Kraju Rad.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

To se przypomnij i twoje 100 ha do  Pegeeru szybko wróci .

Tobie samemu pamięć szwankuje chyba. a raczej taka wybiórcza sie stała.

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

no i widzisz? Ty w końcu chwalisz , czy ganisz czasy po ruskim? podpowiem że Gierek zalezny był od Kraju Rad.

Było dobrze za gierka dla rolnika .

Tylko czy teraz będzie pod butem Rusa , to już bym nie był taki pewny za takie działanie wobec Rusa .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v