Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdę powiada , Państwa Muzułmańskie maja własną kulturę i narzucają ja innym a Państwa demokratyczne takie rozwojowe są upadłe tak pilnowali swej kultury że je już nie mają .

Opublikowano

https://wiadomosci.wp.pl/skundlenie-byly-szef-cba-o-kolejnej-odslonie-afery-mailowej-6730145174289056a

""Dzwonił do mnie dziś Bejda. Prosił, aby przekazać Ci, że dzwonił wyłącznie z podziękowaniami za możliwość dotychczasowej pracy. Przyjął wszystkie decyzje i jest, jak podkreśla, w 100 proc. lojalny. Prosił tylko, żeby zapytać się czy wiesz o pomyśle na jego następcę - jakiś człowiek z ABW z delegatury chyba katowickiej. Powiedział, że facet jest ok, tylko Bejda obawia się, że może nie udźwignąć złożonych wyzwań, jakie stoją przed CBA" - miał napisać Michał Dworczyk do premiera Mateusz Morawieckiego.

No i weź i daj takim pajacom Pegazusa. 

1 minutę temu, galan99 napisał:

Prawdę powiada , Państwa Muzułmańskie maja własną kulturę

Dawaj tu mnie natychmiast kulturę prasłowiańską. Czemu nie chcesz aby ją kultywować , tylko jakąś Judeo-chrześcijańską?

Opublikowano

Europa była chrześcijańska jak dostawała w pier**l od Osmanów to się jednoczyli choć na chwilę .

teraz jak by tak dostali wp***dol to by się zastanowili czy warto było wpuszczać muzułmanów obcą religię .

Opublikowano

prawdziwe dochody to sa z koncertow i festynow a nie wyswietlen..a to sie ucielo i nigdy juz nie wroci,nawetnie przez pandemie tylko kryzys finansow samorzadowwych, tylko gwiazdy disko-glupolo i rodowicz zarabiaj w tv.

kultura slowianska ??? nic takiego nie ma ,bylo, zniknelo- wszelkie te bzdury ktore podaja turboslowianie to wymysly 19 wieczne, nic nie zostalo procz paru zwyczajow przefilcowanych na chrzescijanstwo. sobotki,swiecenie pokarmow, krzyze i figurki   przydrozne.

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, jacus napisał:

prawdziwe dochody to sa z koncertow i festynow a nie wyswietlen..a to sie ucielo i nigdy juz nie wroci,nawetnie przez pandemie tylko kryzys finansow samorzadowwych, tylko gwiazdy disko-glupolo i rodowicz zarabiaj w tv.

chyba koncerty dla tvp  , jest wiele osób młodego pokolenia które zarabiają na you tube lepiej  niż na koncertach .  nawet sprzedaż płyt jest lepiej opłacalna niż koncerty .  taki koncert to np doda zgarnia np 30-40 tys  a złotówki z internetu biją ciągle , ci artysci to zarabiają na festynach opłacanych przez podatników , do tego dochodzą pieniążki z fejsa , instagrama 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Były dwie religie i ZAMIESZKIWALI RAZEM  ale zawsze znajdzie się dureń że to popsuje .

Tylko że teraz muzułmanie biorą górę i ludzie w europie chyba na to czekają kiedy będą im łby ścinać za poglądy inne .

Unia już zakazuje wyrażeń chrześcijańskich dla czego i dla kogo to robią .

Opublikowano
41 minut temu, galan99 napisał:

Unia już zakazuje wyrażeń chrześcijańskich dla czego i dla kogo to robią .

Zachód odszedł od wiary bo to zabobony , tak twierdzą a elity europejskie chcą wyplenić wiarę chrześcijańską do końca po to by ludźmi bez wiary było łatwiej manipulować np. tworzyć obraz zielonej planety , wprowadzać wielokulturowość , trans płciowość . Ludzie silni wiarą są mało podatni na takie zniewolenie czerwonej brukselskiej propagandy .

Opublikowano

poczytaj o historii kosciola to dowiesz sie czemu odeszli od wiary......

ludzie silni wiara sa podatnina czarna albo brunatna propagande.. muzulmanscy terrorysci tez silnie wierza...

Opublikowano (edytowane)

pojebany zachód to raz .

Panie Boże strzeż Polskę przed Pojebana lewica i innymi durniami jak dziś się wypowiadali na siłę szpryca każdemu Polakowi .

precz z durniami co to gówno popierają .

Wiara jesteś małej wiary jak to piórko nic nie znaczysz tyle jesteś wart .

Niemcy wypowiadali się na temat Rosji stary to naród z własną Historia jak Niemcy tez stary naród i mają własną Historię .

Chiny tak samo a wielu powiada że to nic nie warte to kto tak powiada to sam jest nic nie warty .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
16 minut temu, galan99 napisał:

na siłę szpryca każdemu Polakowi .

buhahahahhahahahahahahahahahahahahahahaha

Opublikowano (edytowane)

jest jeszcze wartość ujemna i wiara bardzo często jest skuteczną barierą dla wiedzy.
no ale wiedza wymaga wysiłku i wśród wierzących w we wszystko co wiedzę zastępuje jest najwięcej i kalek ale i gnojasów umysłowych

w sferze wiary to suma tych plusów i minusów najczęściej jest wartością ujemną bo równie silnie można wierzyć.... być np satanistą ;)
z resztą dla praktycznie wszystkich religii innowiercy to jak np sataniści dla chrześcijaństwa

stąd @galan99 (i inni) "..... są tacy
                                          to nie żart
                                          dla których jesteś wart
                                          ................. "

zatem wiara bezsprzecznie tworzy fałszywe mierniki wartości jeszcze bardziej niż bezideowa ignorancja

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Też dlatego sie moge pośmiać 

6 minut temu, galan99 napisał:

Tak Lwica pier**lona wrzeszczy 

Edytowane przez V12
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

jest jeszcze wartość ujemna i wiara bardzo często jest skuteczną barierą dla wiedzy.
no ale wiedza wymaga wysiłku i wśród wierzących w we wszystko co wiedzę zastępuje jest najwięcej i kalek ale i gnojasów umysłowych

w sferze wiary to suma tych plusów i minusów najczęściej jest wartością ujemną bo równie silnie można wierzyć.... być np satanistą ;)
z resztą dla praktycznie wszystkich religii innowiercy to jak np sataniści dla chrześcijaństwa

to nie żart
                                          dla których jesteś wart
                                          ................. "

zatem wiara bezsprzecznie tworzy fałszywe mierniki warttości

Mój pogląd jest taki jaki jest i mam do tego prawo dla mnie Historia pochodzenie ma bardzo wielkie znaczenie .

Kto się wstydzi być Polakiem i Polskiej mowy powinien wyjechać z tego kraju .

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

to nie żart
                                          dla których jesteś wart
                                          ................. "

zatem wiara bezsprzecznie tworzy fałszywe mierniki wartości jeszcze bardziej niż bezideowa ignorancja

Straszna sprawa ...

Opublikowano (edytowane)

no nie mylmy Historii i genealogii z wiarą wszak to dziedziny wiedzy, wybitnie manipulowalnej ale wiedzy

zawężanie definicji np. polskości też leży w gestii wiedzy i gdy kto te definicje zbytnio zwęzi może się okazać jedynym na całym świecie spełniającym wybrane tylko przez siebie kryteria

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

po to by ludźmi bez wiary było łatwiej manipulować np. tworzyć obraz zielonej planety , wprowadzać wielokulturowość , trans płciowość . Ludzie silni wiarą są mało podatni na takie zniewolenie czerwonej brukselskiej propagandy .

I zwierzątka ważniejsze od ludzi ....

4 minuty temu, galan99 napisał:

Jestem Polakiem i się tego nie wstydzę swego pochodzenia i mowy Polskiej .

Ja to nawet jestem dumny że jestem Polakiem  🇵🇱 

Ale korzenie szlacheckie mam 🤷‍♂️

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
58 minut temu, dysydent napisał:

zawężanie definicji np. polskości też leży w gestii wiedzy i gdy kto te definicje zbytnio zwęzi może się okazać jedynym na całym świecie spełniającym wybrane tylko przez siebie kryteria

Ale wtedy będzie mógł obwieścić pełny sukces. 😂 Ustanowi też wzorzec i od tej chwili nikt mu nie podskoczy. No chyba że coś wydłubią z jego przeszłości i udowdnią ze wcale tak dobrze nie jest.

1 godzinę temu, galan99 napisał:

dla mnie Historia pochodzenie ma bardzo wielkie znaczenie .

Aaaaa masz jakąś jej ulubioną wersję?😂

Opublikowano

pewnie byś wolał takim służyć .

Obecnie Zakon Krzyżacki jest obecny w sześciu krajach, liczy ponad 1000 osób, w tym około stu księży, ok. 200 sióstr i 700 tzw. familiantów – świeckich, którzy wielkiemu mistrzowi składają przysięgę wierności ideałom Zakonu.

Bruno Platter, wielki mistrz zakonu krzyżackiego: po 550 latach przegrana już nie boli [WYWIAD]

Opat i wielki mistrz zakonu krzyżackiego Bruno Platter po raz pierwszy przyjechał do Gdańska z oficjalną wizytą. Spotkaliśmy się 22 października, rozmawialiśmy o współczesnych braciach i siostrach zakonu; o tym, dlaczego przyszedł czas na to, by z epoki państwa krzyżackiego w Gdańsku zapamiętać więcej niż rzeź w 1308 r. i o tym wreszcie, dlaczego wielki mistrz świętuje rocznicę przegranej swoich poprzedników.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v