Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Krzak napisał:

No wcześniej o różne rzeczy mnie pytałeś więc wszystkiego mogłem się spodziewać.

coś nie tak pytałem?

pisałeś że będziesz gryzł brzoskwinkę, zapytałem jak smakowała. co było głupie?

po za tym dużo głupich pytań zadałem że tak oceniłeś?

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Kurna, to może trza się zapisać do tego PSL u?🤣

Miałeś czas na rejestrację swojej partii i miałeś być premierem😉

Co tam u karotki słychać?

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

coś nie tak pytałem?

pisałeś że będziesz gryzł brzoskwinkę, zapytałem jak smakowała. co było głupie?

po za tym dużo głupich pytań zadałem że tak oceniłeś?

Wcześniej niewybredne komentarze na mój temat czyniłeś i to na sprawy prywatne ale nie napisałem tak jak ty mi przed chwilą.  Więc teraz nie udawaj wielce obrażonego o byle pierdołę bo w sumie to ja się czuje dotknięty.

Opublikowano (edytowane)

czym konkretnie?

w sumie to chciałem potrząsnąć tobą, bo zaniepokoiły mnie twoje wpisy, ale widzę że tylko uwagi szukasz.

nie ważne . miłego wieczoru.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

czym konkretnie?

Na PW ci napiszę żeby dramy tu nie robić

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Co tam u karotki słychać?

A jakoś powoli chyba jednak dokopię francę. 😂 Tylko zerwało mi zamki na jednej taśmie i na dzisiaj skończyłem.

Opublikowano

Na PW ci napiszę żeby dramy tu nie robić

ani mi się waż.

dobranoc.

Opublikowano (edytowane)

odechciało mi się. mój błąd.

i nie pisz Krzak na pw. usuwam bez czytania. zachlaj się i zarzygaj.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

No weź z nim pogadaj.

Jak ktoś nie chce rozmowy to nie.Nie lubię tylko jak ktoś udaje wielce urażonego. Widzę trzeba powoli opuszczać to zacne grono AF.

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

odechciało mi się. mój błąd.

i nie pisz Krzak na pw. usuwam bez czytania. zachlaj się i zarzygaj.

Dobrze dzięki. Jak tak chciałeś mi pomóc to powinieneś się cieszyć że nie mam depresji albo coś.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzak napisał:

Jak ktoś nie chce rozmowy to nie.Nie lubię tylko jak ktoś udaje wielce urażonego.

Nie opuszczaj, ale Ci jedno powiem, z kolegami to tu ciężko, a o przyjacielu, to jak w lotto, ale się może zdarzyć.   :)

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Nie opuszczaj, ale Ci jedno powiem, z kolegami to tu ciężko, a o przyjacielu, to jak w lotto, ale się może zdarzyć.   :)

A daj spokój trochę już tu siedzę i jest tu grono wzajemniej adoracji a jak ktoś udziela się spoza grona to już jest uważany za głupszego ;)  Człowiek nikomu raczej nic przykrego nie napisał a tu taka pyskówka w moją stronę leci. Dorośli ludzie tak robią?

Opublikowano

i jest tu grono wzajemniej adoracji a jak ktoś udziela się spoza grona to już jest uważany za głupszego

Napominam więc grono wzajemnej adoracji, że tak się nie godzi. Wstydźcie się.

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Ja to bym wolał jakąś przyjaciółkę😗

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Napominam więc grono wzajemnej adoracji, że tak się nie godzi. Wstydźcie się.

:$😟

Opublikowano
Przed chwilą, lemik napisał:

Ja to bym wolał jakąś przyjaciółkę😗

to załóż se znowu takie konto i pisz ze sobą... musi łumisz...? 😁

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzak napisał:

A daj spokój trochę już tu siedzę i jest tu grono wzajemniej adoracji a jak ktoś udziela się spoza grona to już jest uważany za głupszego ;)  Człowiek nikomu raczej nic przykrego nie napisał a tu taka pyskówka w moją stronę leci. Dorośli ludzie tak robią?

Do żadnego kółka ja nie należę, nie jestem tu zbyt lubiany, ale mam to w>>>>  że tak to delikatnie ujmę.    :P  :D

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

ale mam to w

a jak wygląda w ?

Opublikowano

Dasz se rady bo te koła to dla bezradnych som... 😂

2 minuty temu, Desperado napisał:

Do żadnego kółka ja nie należę, nie jestem tu zbyt lubiany, ale mam to w>>>>  że tak to delikatnie ujmę.    :P  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v