Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

10 tyś dostanę .

A później oddasz te 10 tyś tylko jeszcze razem z odsetkami. 🤭🤣

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Może inaczej na to spojrzyj. Obecnie PIS popierają ludzie wytresowani przez tvp i powtarzający później zasłyszane tezy

Ludzie którym to się wydaje że wszsytkie te + od PIS będą miały wpływ na ich zamożność.

Mam takiego pracownika zwolennika PIS który opowiadał mi że za PO jak nie miał na węgiel to chodził po drzewo do lasu i opowiada jak to było źle. Tylko że wtedy węgiel polski był ok 700zł a teraz jest ponad 3 tys. On nawet nie widzi różnicy że łatwiej coś było kupić za 700zł jak teraz za 3 tys zwłaszcza jak się nie ma kasy

To fakt.

I podstawowy aspekt to aspekt prozdrowotny - chodził do lasu. W ten sposób dbsł o swoje zdrowie, kondycję, i polski NFZ. 😁

Opublikowano

10 tyś dostanę .

...zdrowasiek od księdza, jak mu opowiesz o twoich pomysłach na zabijanie ludzi.

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Nie .

Co dadzą jeszcze przez rok przed wyborami .

no kasa ważna...

o Judaszu słyszałeś?

Opublikowano

PiS - nie zdradzę .

no jasno piszesz że dla kasy tak.

a jak więcej ci dadzą?

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

no i wreszcie podął swoją cenę 🤣

Jaki program przedstawił ci , Rudy możesz wymienić bo jakoś zapomniałem , czy nie słyszałem tego programu , przypomnij tu i teraz .

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Jaki program przedstawił ci , Rudy możesz wymienić bo jakoś zapomniałem , czy nie słyszałem tego programu , przypomnij tu i teraz .

Dla ciebie program to jest rozdawanie żywej gotówki w MOPS-ach.

Dla mnie wystarczy  jak zrobi porządek w tvp, z ziobrą albo glapińskim. Normalność niech powróci

Opublikowano

jak tak patrzę po wpisach w nawozach i pogodzie toto jak jarek jeszcze ardana wyciągnie na ministra rolnictwa i elektorat wiejski ucałuje butki prezesa znowu i to kuwa za 5 tyś 🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)

Jaki to jest elektorat wiejski rolniczy ? to są tylko emeryci i renciści mieszkający na wsi nic już nie mającego wspólnego z rolnictwem po za uprawą grządek albo i nie

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Nic nie pojmujesz , żyjesz dniem dzisiejszym , mało co słyszałeś zapewne nawet nie wiesz dlaczego Hankę nazywają Gazową .

Katastralny jest na zachodzie normą ,  w Polsce nie ma jeszcze ale będzie na pewno .

Co do moje życia to się nie martw .

Martw się o swoje i swoje gospodarstwo byś podołał i zdrowia wystarczyło .

Jedyne czego nie pojmuję to bzdury które piszesz i to że nie potrafisz powiązać choćby dwóch, trzech rzeczy ze sobą bo ci defekt intelektualno emocjonalny na to nie pozwala. Co do życia dniem dzisiejszym to przecież właśnie ty prezentowałeś swoje patolskie przemyslenia że najważniejszy jest dzień dzisiejszy bo co bedzie jutro, to nie wiadomo i  jakieś tam podobne pierdy. 

To ze katastralny jest na zachodzie i jest to dla ciebie jakaś nowina i odkrycie jest tylko potwierdzeniem twojego braku swiadomości nawet na najprostsze tematy. 

O twoje zycie sie nie martwie tylko ubolewam nad tak bezproduktywnymi i pozbawionymi jakichkolwiek ambicji jednostkami które kompletnie nic nie wnoszą 

23 minuty temu, galan99 napisał:

Jak będzie to się okaże - Rudy lubi zabierać i tobie zabierze i dalej będziesz wkurwiony nie świadomy tego wyborco rudego .

PIS również zabiera tobie tylko jesteś za głupi żeby to zrozumieć tak jak większość ich elektoratu.

15 minut temu, PRIMO napisał:

A później oddasz te 10 tyś tylko jeszcze razem z odsetkami. 🤭🤣

Elektorat PIS to gołodupce bez jakiejkolwiek świadomości jak działa gospodarka i ekonomia więc nigdy nie pojmą że wyciągną od nich wielokrotnie więcej a dadzą im jakieś grosze by ciemnota na nich głosowała i jeszcze się z tego cieszyła.  

7 minut temu, galan99 napisał:

Tak - zdradził .

PiS - nie zdradzę .

Ty się sprzedałeś za śmieszne grosze tak jak Judasz więc nie ma żadnej różnicy.

Opublikowano
56 minut temu, mirro napisał:

To była chyba operacja żydowskich służb specjalnych, Możliwe że pierwsza.😂

Tyle wieków upłynęło a oni ciągle to robią, tylko techniki zmieniają. Cel pozostał niezmienny - kasa.

A niedobra  tak pisać😜

Komu frytkę bo się kończą?

Ale ruch w mcśmietniku🤦‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

PiS - nie zdradzę .

Ty nie jesteś wyborcą PiSu tylko durnym fanatykiem a tacy są niebezpieczni i trzeba ich izolować od społeczeństwa.

44 minuty temu, Agrest napisał:

Tyle wieków upłynęło a oni ciągle to robią, tylko techniki zmieniają. Cel pozostał niezmienny - kasa.

A niedobra  tak pisać😜

Komu frytkę bo się kończą?

Ale ruch w mcśmietniku🤦‍♂️

Panie Sławku a to przypadkiem nie Pan?🤔🤭🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v