Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Pafnucy napisał:

by pokazać ich głupotę w rozdawnictwie... zapewne.

Nie. Ja naprawdę jestem wdzięczny Panu Jarosławowi, za pomoc którą dostaję zwłaszcza w tym trudnym dla wszystkich czasie. Dziękuję za 500+ dla dziecka, za 13 dla mamy 14 dla babci i sutą waloryzację dla obu i przede wszystkim za to, że jesteś Jarosławie Kaczyński

• Like 1
Opublikowano

Dlaczegotak uważasz?  To są realne pieniądze, który każdy inny by rozkradł a Pan Jarosław szczodrze dzieli wśród poddanych.

I jeszcze za kwotę wolną od podatku dla wszystkich i to , że zawsze pamięta Pan o nas Rolnikach.Za suszowe, covidowe, dopłaty do ubezpieczeń i inne- Dziękuję

Opublikowano (edytowane)

bo w bardzo dziwny sposób to piszesz. raczej jajcarski.

1 minutę temu, Dublin napisał:

Dlaczegotak uważasz?  To są realne pieniądze, który każdy inny by rozkradł a Pan Jarosław szczodrze dzieli wśród poddanych.

I jeszcze za kwotę wolną od podatku dla wszystkich i to , że zawsze pamięta Pan o nas Rolnikach.Za suszowe, covidowe, dopłaty do ubezpieczeń i inne- Dziękuję

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

Nie umiem inaczej tego wyrazić jak wdzięczny jestem Panu Prezesowi, ale wszystko co napisałem jest prawdą oczywistą. Ja nie wiem jak możecie tego nie zauważyć!!! Tej dobroci, która płynie z serca Pana Jarosława, tej troski o najsłabszych, tej walki o Polskość.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Dublin napisał:

Nie umiem inaczej tego wyrazić jak wdzięczny jestem Panu Prezesowi, ale wszystko co napisałem jest prawdą oczywistą. Ja nie wiem jak możecie tego nie zauważyć!!! Tej dobroci, która płynie z serca Pana Jarosława, tej troski o najsłabszych, tej walki o Polskość.

tak.    widać że Tusk Cię nasłał...

jeszcze tylko dopisz że pracujesz w bibliotece .... i wszystko jasne...

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

To będzie zależało od programu co przedstawi Rudy .

Choć Rudy to zdradnik - jedno mówi a drugie robi .

Rudy nawet nie może nam tyle obiecać co Pan Jarosław dać.

Opublikowano

ja za to dostalem doplaty, zarobilem tez pare[set] zlotych od 5 rano. dodatku nie dostalem bo gmina nie ma pieniedzy. wegla nie kupilem.

ten lublin to albo jajcarz albo kolega marecka tylko skrzyzowany z galanem 🤣.

43 minuty temu, Pafnucy napisał:

skąd wiesz że taki dobry? 🤔

iluz to kolegow bylo tam na odwyku 🤣, przez 6 tygodni poznalo go dokladnie,do tego ma tez oddzialy nazwalbym normalne .

42 minuty temu, Dublin napisał:

Dostałem dziś od Pana Jarosława Kaczyńskiego 3k na węgiel, którego nie potrzebuję. Dziękuję Panie Jarosławie.

skladanie falszywych oswiadczen jest karalne-jesli zlozyles wniosek a nie masz pieca to zero sie za ciebie wieznie.

33 minuty temu, witejus napisał:

jako stały bywalec to wie.

jak to szlo piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i bezpieczniki wywalilo w maszynie do elektrowstrzasow 🤣

Opublikowano
9 minut temu, Dublin napisał:

Ty se jednak jaja robisz. Niezła szydera i sarkazm.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

ja za to dostalem doplaty, zarobilem tez pare[set] zlotych od 5 rano. dodatku nie dostalem bo gmina nie ma pieniedzy. wegla nie kupilem.

ten lublin to albo jajcarz albo kolega marecka tylko skrzyzowany z galanem 🤣.

Nie dostałeś na węgiel nie to że gmina nie ma kasy , tylko Krakusy nie wypłacają swym bo walka ze smogiem .

A co do mnie to na Pan .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

tak.    widać że Tusk Cię nasłał...

jeszcze tylko dopisz że pracujesz w bibliotece .... i wszystko jasne...

A czemu akurat w bibliotece 🤔

Opublikowano
6 minut temu, Dublin napisał:

Rudy nawet nie może nam tyle obiecać co Pan Jarosław dać.

Pan Jarosław szybciej stoi niż Tusk biegnie 😉

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

no bo że tak powiem, był taki... chyba powrócił...

Nic nie wiem , nie znam i dobrze mi z tym 😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v