Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jarecki napisał:

1 godzinę temu, jacus napisał:

za jej rzadow imperium upadlo.. po wiekach rozkradania calego swiata zawalilo sie pod wlasnym ciezarem.

Chcesz powiedzieć ze putin nie chce dalej by rosja była rozkradana ?

"Chiny są gotowe, by współpracować z Rosją i wziąć na siebie odpowiedzialność światowego mocarstwa, odegrać pierwszoplanową rolę, tak by wnieść stabilność i pozytywną energię w świat, w którym pojawia się chaos - powiedział przywódca Chin." To kto teraz kogo panie kolego uśmiechnięty będzie wasalizował?

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, DTaras napisał:

energię w świat

energie już dają , pod postacią gazu z kroplonego 😁to nawet chyba ten z usa 😁 sprzedają swoje kontraktyna ten że gaz

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
32 minuty temu, DTaras napisał:

"Chiny są gotowe, by współpracować z Rosją i wziąć na siebie odpowiedzialność światowego mocarstwa, odegrać pierwszoplanową rolę, tak by wnieść stabilność i pozytywną energię w świat, w którym pojawia się chaos - powiedział przywódca Chin." To kto teraz kogo panie kolego uśmiechnięty będzie wasalizował?

Ooooooo właśnie. Posiedział Chińczyk nad rzeką i właśnie przepływają mu przed nosem zwłoki jego sąsiada przeciwnika.😂

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Najlepsza to jest zimna wódka. 

Eee tam ,Mirek najlepsze są zimne nóżki 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Dziad932 napisał:

Eee tam ,Mirek najlepsze są zimne nóżki 

W zestawie z zimną wódką.😂

Coś o czym zawsze marzyłem. 🤣 Taki tam dron bojowy.

4ux8iexbaec41.jpg

Edytowane przez mirro
Opublikowano
27 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Zapomniałem dodać że przeciwnicy teorii o zamachu mówią że najlepszy jest zimny Lech .

a jaki ma byc cieply ?? tego sie nie da pic na trzezwo.

najlepszym argumentem ze zadnego zamachu nie bylo sa tacy jak ty ktorzy  w niego wierza-bo dowodow nie maja zadnych0_1_113747_Opal_przez_pluszowymis.jpg

Opublikowano
28 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Zapomniałem dodać że przeciwnicy teorii o zamachu mówią że najlepszy jest zimny Lech .

to nie jest odpowiedź na moje pytanie.

czy wierzysz że to był zamach, a nie skutek nieszczęśliwych .... jak to nazwać... przypadków i zbiegów okoliczności?

ja oczywiście nie zaprzeczam że bałaganu ruskich się wiele do tego przyczynił.

1 minutę temu, jacus napisał:

a jaki ma byc cieply ?? tego sie nie da pic na trzezwo.

najlepszym argumentem ze zadnego zamachu nie bylo sa tacy jak ty ktorzy  w niego wierza-bo dowodow nie maja zadnych0_1_113747_Opal_przez_pluszowymis.jpg

ale ten wyłudzacz kasy Macierewicz, powinien beknąć za to. nic nie udowodnił, nic nie pokazał, a w ciul kasy naszego państwa wziął.

za mniejszą kasę np z nie zapłaconych podatków karano ludzi.

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

ja oczywiście nie zaprzeczam że bałaganu ruskich się wiele do tego przyczynił.

To nie bałagan, tylko takie standardy.😂 jak widać standardy są niezmienne, bo burdel w armii maja cały czas taki sam.🤣

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

To nie bałagan, tylko takie standardy.

ja za mały by to osądzać, ale jak to ja widzę tak  tu gadam.

19 minut temu, mirro napisał:

W zestawie z zimną wódką.😂

Coś o czym zawsze marzyłem. 🤣 Taki tam dron bojowy.

4ux8iexbaec41.jpg

Cie pizną granatem, to marzenia sie urealnią.

Opublikowano

10 minut temu, Pafnucy napisał:

ale ten wyłudzacz kasy Macierewicz, powinien beknąć za to. nic nie udowodnił, nic nie pokazał, a w ciul kasy naszego państwa wziął.

za mniejszą kasę np z nie zapłaconych podatków karano ludzi.

On nie miał niczego udowadniać tylko ciemnocie smoleńskiej przedstawić raport który stwierdzi to w co wierzą. Nikt tego raportu nie przeczyta a nawet jakby to i tak by nie zrozumieli. Chcecie zamach? To macie zamach

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

i prawda jest  taka że nie będzie żadnej prawdy .

A to myślisz że Rosjanie będą chcieli pociągnąć do odpowiedzialności organizatorów tego lotu?🤣

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Nie potrzebnie rudy powierzył Rosji dochodzenie jak by celowo i prawda jest  taka że nie będzie żadnej prawdy .

za różowy jeseś by o tym myśleć.

oże daj samo prawdzie, a nie o marzeniach nieudaczników z zadupia...

Opublikowano (edytowane)

Mariusz Serio uważasz, że śledztwo w PL przyniosło by jakiś rezultat? Kaczyński od razu stwierdził, że był zamach. I tyle. Zresztą jego komisja bada sprawę. Utopili 30 milionów w to. Zamówili w USA badania za 8 mln. I jak wyszło, ze to był wypadek to schowali do szuflady. Oddanie śledztwa ruskim nic tu nie zmieniło. Polacy prowadzili swoje badania i wyszło to co po latach stwierdzili Amerykanie. Samolot uległ wypadkowi nie zamachowi.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

Za co niby ma siedzieć Macierewicz ?

za wyłudzenie dużych pieniąnżków.

1 minutę temu, hubertuss napisał:

Serio uważasz, że śledztwo w PL przyniosło by jakiś rezultat? Kaczyński od razu stwierdził, że był zamach. I tyle. 

no to nasze prawo powinno jakoś działać. a nie od widzimisie kaczorka....

Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Za co niby ma siedzieć Macierewicz ? a był wtedy premierem i oddał śledztwo zamiast powołać komisję międzynarodową .

odpowiesz na moje pytanie???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v