Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nato wymordowało  przez te 2 lata ile.....ktoś pamięta liczby? Czy te ofiary sa dla was dalej nic nie znaczce, bo oczywiście w białych rękawiczkach i niejednokrotnie pod przymusem. To jest niewybaczalna hańba każdego człowieka, który odwracał się plecami i przyzwalał na ten eksperyment. 

A co samolocik taki straszny? Nie widzieliście z bliska fajnych bojowych samolotów? Pan Duda zaprosił przecież do tej zabawy; chcieliście i macie.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

Ja osobiście swoje marne życie oddalbym za nasz kraj bez mgnienia okiem

Nie wykpisz się tak łatwo. Najpierw wyślij na tamten świat jak najwięcej tych biednych sukinkotów ze strony przeciwnej.😂

Opublikowano
Pafnucy napisał:

2 minuty temu, robi57362 napisał:

nie rozumiem ludzi wojna o ich kraj o oni uciekają. Ja osobiście swoje marne życie oddalbym za nasz kraj bez mgnienia okiem

kobiety, dzieci, starcy....niepotrzebni tam. 

wedlug różnych źródeł uciekają ci którzy powinny stac murem za swoją ojczyzną

Opublikowano
Przed chwilą, Ywa napisał:

A co samolocik taki straszny? Nie widzieliście z bliska fajnych bojowych samolotów?

No właśnie. Widziałem co robi A10. I to jest fajne. Szkoda że takich ukraińcy nie mają.😂

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Nie wykpisz się tak łatwo. Najpierw wyślij na tamten świat jak najwięcej tych biednych sukinkotów ze strony przeciwnej.😂

Oj mirro paczaj trochi  kogo cytujesz i kto co pisze 😁

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, mirro napisał:

No właśnie. Widziałem co robi A10. I to jest fajne. Szkoda że takich ukraińcy nie mają.😂

Strasznie mi się podobaja ogladałam jesieniom na lotnisku z bliska pokazy bojowych samolocików leżac na trawie i popijajac piwko....tureckie fajne złociutkie itp.

Ukraincy należa do Rosji koniec i kropka haha

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

https://www.tygodnikpowszechny.pl/rosyjska-cerkiew-w-sluzbie-putina-171337

"Dzień przed inwazją Rosji na Ukrainę patriarcha moskiewski Cyryl pod murami Kremla podczas obchodów Dnia Obrońców Ojczyzny powiedział: „Żyjemy w okresie pokoju, ale zdajemy sobie sprawę, że również w czasach pokoju powstają zagrożenia. Niestety i w obecnym momencie istnieją zagrożenia. Wszyscy zdajemy sobie sprawę, co dzieje się na rubieżach naszej ojczyzny. Dlatego myślę, że nasi wojskowi nie mogą mieć żadnych wątpliwości co do tego, że dokonali oni jedynie słusznego i prawidłowego wyboru w swoim życiu”.

No i takie podejście duchownego to ja rozumiem.😂 Wie czyja ręka go karmi i skąd pieniążki na nowy pałacyk.

Opublikowano
Ywa napisał:

Nato wymordowało  przez te 2 lata ile.....ktoś pamięta liczby? Czy te ofiary sa dla was dalej nic nie znaczce, bo oczywiście w białych rękawiczkach i niejednokrotnie pod przymusem. To jest niewybaczalna hańba każdego człowieka, który odwracał się plecami i przyzwalał na ten eksperyment. 

A co samolocik taki straszny? Nie widzieliście z bliska fajnych bojowych samolotów? Pan Duda zaprosił przecież do tej zabawy; chcieliście i macie.

Już mieszanie w garze szczepionek pokazalo co z Ciebie za gagatek. Czekam na więcej tej rosyjskiej twórczości...

Opublikowano

Jestem szczera do bólu i współodczuwajca z matkami z całego świata, które cierpia; a Twoja opinia DTaras lata mi.

Opublikowano
Przed chwilą, Ywa napisał:

Jestem szczera do bólu i współodczuwajca z matkami z całego świata, które cierpia; a Twoja opinia DTaras lata mi.

ile ruskie ci płacą?>

Opublikowano
Ywa napisał:

Strasznie mi się podobaja ogladałam jesieniom na lotnisku z bliska pokazy bojowych samolocików leżac na trawie i popijajac piwko....tureckie fajne złociutkie itp. Ukraincy należa do Rosji koniec i kropka haha

Pokazy bojowych samolotów z bliska to ogląda się ostatni raz w życiu...

• Sad 1
Opublikowano
4 minuty temu, Ywa napisał:

Ukraincy należa do Rosji koniec i kropka haha

Pewnie konsultowali to z nimi. Podobnie jak nasz rząd konsultuje różne sprawy z Polakami.😂

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Tyle pier**l  co dziś się wylało z ust wielkich decydentów  zachodu to w życiu nie słyszałem..... 🤔

znaczy?

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał:

Pokazy bojowych samolotów z bliska to ogląda się ostatni raz w życiu...

Strach Cię obleciał?

Opublikowano
3 minuty temu, Ywa napisał:

Strach Cię obleciał?

życzę bycia odważną pod ostrzałem tego mordercy niewinnych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v