Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, racyl napisał:

Zdjęcie

Co to ma być myślisz że w tedy towaru brakowało nie to była celowa zagrywka Polityczna w Koszarach w Zamościu wszystko było pułki się uginali .

Była kasa wszystko można było kupić .

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, galan99 napisał:

Co to ma być myślisz że w tedy towaru brakowało nie to była celowa zagrywka Polityczna w Koszarach w Zamościu wszystko było pułki się uginali .

Ty tak poważnie?

niby kto tak zagrywał politycznie?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

Zdjęcie

Weź edytuj na ziemniaki. Chcesz zayebać polską wieś?

Kto zje 15kg ryżu?

Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał:

Była kasa wszystko można było kupić .

Dokładnie , robiliśmy kiedyś u byłego dyrektora w Społem , towar na śmieci wywozili a ludzią nie sprzedali . Wiadomo nie było tyle tego co dziś 

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

a ludzią nie sprzedali

no to to na pewno.,

kartki na wszystko pamiętasz? tak było dobrze, że reglamentację wprowadzono?

Opublikowano

No to ziemniak kasza i ryż, ale nie sam ryż. 

Po za tym jak głód nastanie to i moda zginie

Opublikowano

Kuźwa ja kupił paliwa na wiosenne prace  a tu mają obniżki jeszcze być 🤔 UJ by to strzelił

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Kuźwa ja kupił paliwa na wiosenne prace  a tu mają obniżki jeszcze być 🤔 UJ by to strzelił

to sprzedaj.

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

@galan99

sam nie wie czego chcę 🤣 niby chciałby tanio kupować a jednocześnie dobrze zarabiać

Tak jak było to w roku 2021 było dobrze i tak by było dalej tylko z tym gazem wywróciło się wszystko i teraz nie będzie dobrze .

Opublikowano
24 minuty temu, mikad napisał:

Jakiś poseł PIS to wymyślił samodzielnie i tak mu sie w wywiadzie wymknęło. Widać po tym że to jest po prostu komunista w najczystszej formie. Takie pomysły mieli kiedyś członkowie PZPR a teraz patrioci z PIS. 

21 minut temu, galan99 napisał:

Jakie kartki o czym mowa wprowadzą ceny z góry ustalone by nie było jak z nawozami ile kto chce tyle drze bo tak chce .

Twierdzisz że nawozy są produkowane tanio a wysokie ceny to zmowa dystrybutorów?

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Po jaki h*j tak się srał szybko już w pole jedziesz .

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał:

Tak jak było to w roku 2021 było dobrze i tak by było dalej tylko z tym gazem wywróciło się wszystko i teraz nie będzie dobrze .

CHłopie zejdź na ziemię, podobało ci się bo malina była po 20zł 😂

To był wyjątek od reguły i już się nie powtórzy tak prędko

Edytowane przez racyl
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A skąd wiesz że nie tak samo i pszenica już tak może nie kosztować .

Poniżej 10 zł malina nie będzie a pszenica może być poniżej 1000 zł .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Po jaki h*j tak się srał szybko już w pole jedziesz .

No pieniądze są to trzeba w coś zamrozić 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v