Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ja tam się już nie przejmuje tym. sprzedać i tak nie ma gdzie u nas. Tylko jeden handlarz. Ilości małe są więc świata się nie zwojuje. Jeszcze rok dwa i zamykamy biznes nawet choćby były po 20zl.

Opublikowano
11 godzin temu, czesio200 napisał:

Ja tam się już nie przejmuje tym. sprzedać i tak nie ma gdzie u nas. Tylko jeden handlarz. Ilości małe są więc świata się nie zwojuje. Jeszcze rok dwa i zamykamy biznes nawet choćby były po 20zl.

Urzędasy w czerwonej  pomogą ci  w zamknięciu

• Confused 1
Opublikowano
czesio200 napisał:

jak nie ma gdzie sprzedać ? to ubojni nie ma tam u Ciebie ? co za problem teraz dla handlarza lub ubojni przejechać się 60-80 km ?

• Like 1
Opublikowano

a mówiłem że trza dziki tłuc nie rolników? ... to krzyczałeś na mnie...

Opublikowano

że jak by było pod dostatkiem, to by nie sprowadzali... chyba...

Ty, a tam badają na ASF?/

Opublikowano

faktycznie.... a przypomnij... jaka opcja polityczna za to odpowiada?/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v