Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pod warunkiem, że umówisz się na sprzedaż na żywą wagę z małą skitą. Na WBC zawsze coś upie*dolą przy mniejszych dostawach,złodziejskie nawyki mają we krwi.

Edytowane przez JanKrzysztof
Opublikowano
11 minut temu, Navara1988 napisał:

Kupię samochód tucznika żywa waga 5.9 netto minus 1 % . Samochód wazony na dużej wadze . Płatność zaraz po załadunku 

Ile ci wchodzi na samochód sztuk? Z ciekawości pytam. Sam mam tylko 20sztuk ale może by coś jeszcze znalazł.

Opublikowano
39 minut temu, Navara1988 napisał:

Kupię samochód tucznika żywa waga 5.9 netto minus 1 % . Samochód wazony na dużej wadze . Płatność zaraz po załadunku 

Czyli pieniądze nic nie maja wartości tylko towar.

• Confused 1
Opublikowano
3 godziny temu, Navara1988 napisał:

Na Wiejskiej masz 2 samochody pełne w Warszawie,załaduj i nawet mi nie musisz płacić ,weż w gratisie 😉

• Thanks 1
  • Haha 5
Opublikowano
4 godziny temu, Navara1988 napisał:

Napisze tak po tyle to niech Pan szuka dalej!

Opublikowano
10 minut temu, adamn999 napisał:

piszcie czy to cena na żywo czy na WBC bo w dzisiejszych czasach to nie wiadomo co kto ma na myśli.

🙃🙃

zywa przy aucie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v