Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 godzin temu, Agrest napisał:

Młotek który wymyśla takie tytuły winien przez tydzień siedzieć o chlebie i wodzie w ciemnej piwnicy. Rozjaśniło by to jego umysł.

Już myślałem że pozmieniali końcówki nalewaka i trzeba będzie wlewy w baku wymieniać🤦‍♂️😁

Tez raz przeczytałem na tej z.ebanej stronie że będzie podatek za każdy 1kon powyżej 245 w kwocie bodajże 90zl co roku to byłem gotowy samochód na olx wstawiać heheh

Opublikowano
48 minut temu, WitekRolnik napisał:

Falko Białystok na dzień dzisiejszy cena za On B0 przy ilości 500l wynosi 5,60zł brutto, przy ilości 1000l i powyżej 5,50zł brutto.

Dzis kupione b0 1000l 5.62 koniec roku było 8 gr tansze

Opublikowano

@nexeqadore Dużo zależy też gdzie mają dowieźć bo jak dzwonisz z zapytaniem  o cenę to pytają najpierw gdzie wieziemy, a później dopiero pytają o ilość, także tu też parę groszy naleci. Nie wiem jaka cena była końcem roku, ale 21 grudnia dzwoniłem i była taka odpowiedź: " ON B0 poniżej 1000l 5,59zł/L i powyżej 1000l 5,49zł/L" także w mojej sytuacji w przeciągu tego czasu to mało co z ceną się zmieniło.

Opublikowano
56 minut temu, Adam86 napisał:

Zamawiałem 29.XII. przywiezione 30.XII. po 5.42   2,5tyś

Do mnie dojechało 31.XII

1000l, tutaj pewnie tez różnica

Opublikowano

@farmtrac8244 5,5 to dobra cena. Baryłka dziś już 80 usd żeby nie doszło do 100 bo będzie 7 zl/l a po tarczy pewnie więcej. Jam mam resztę  20% limitu na 2022 jak po 5,5 będzie do lutego to kupię jak nie to na sierpień pójdzie.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, mmarcinn001 napisał:

@farmtrac8244 przy jakiej ilości ta cena? 

Możesz napisać u kogo kupowałeś?

Z Charsznicy 

6 minut temu, Norman napisał:

@farmtrac8244 5,5 to dobra cena. Baryłka dziś już 80 usd żeby nie doszło do 100 bo będzie 7 zl/l a po tarczy pewnie więcej. Jam mam resztę  20% limitu na 2022 jak po 5,5 będzie do lutego to kupię jak nie to na sierpień pójdzie.

Względem ubiegłego tygodnia +10 groszy. 

Edytowane przez farmtrac8244
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v