Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jaco512 napisał:

12 minut temu, Turok napisał:

b0 czy b7

b7

to ja miałem ofertę na b7 za 6.75zl ale wybrałem b0 bo będę dłużej przechowywał a niby lepsza jest do tego

Opublikowano
54 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

A ja wziąłem se 130L B7 po 7.01 i odrazu dolałem czarnej strzały bo to dłużej sobie postoi 

Kuurcze był facet paserati B5 i miał schowaną beczkę 200L w bagażniku pod roletą 🙆

U nas jest jeden cpn co ludzie leją w co się da , nawet butle gazowe do kuchenki się niby da naładować choć to mega niebezpieczne. 

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

Ropa będzie i gaz będzie gospodarki Unii ruszą .

Polska gospodarka jak będzie , bo prowadzimy wojnę obraną na Ukrainie 

Oczywiście polska się nie zgodzi bo nie chce wspierać "machiny wojennej Putina" 🤭 

FB_IMG_1661702235293.jpg

• Like 1
Opublikowano
30 minut temu, slawekz1975 napisał:

czy rolnik rr 1tys paliwa musi zglaszac SENT zakonczenie dostawy ? nie moge sie zalogowac i nie wioem czy kara bedzie kiedys mialem dzialalnosc to zgłaszalem

Nie.

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

A ja wziąłem se 130L B7 po 7.01 i odrazu dolałem czarnej strzały bo to dłużej sobie postoi 

Kuurcze był facet paserati B5 i miał schowaną beczkę 200L w bagażniku pod roletą 🙆

Takie ilości kupując to lepiej kupować na bieżąco a nie kombinować z dolewaniem strzał czy czegoś innego , bo ile można zaoszczędzić kasy na takiej ilości . Gra nie warta świeczki 

1 godzinę temu, slawekz1975 napisał:

czy rolnik rr 1tys paliwa musi zglaszac SENT zakonczenie dostawy ? nie moge sie zalogowac i nie wioem czy kara bedzie kiedys mialem dzialalnosc to zgłaszalem

Nie trzeba nic zgłaszać , nawet vatowiec nie musi zgłaszać

• Thanks 1
Opublikowano
26 minut temu, Azor07 napisał:

@mysza103 @mateeuszl dziś dostawa 6.95BO ,mówił że jest problem z BO .

IMG_20210709_151544~2.jpg

Dziś miałem dostawę i kierowca śmiał się że ruch mają jak na początku wojny. Chłopy biorą na potęgę bojąc się podwyżką vatu. 2 tyg czekania. Tak obajtek zrobi zysk.

• Like 2
Opublikowano
14 minut temu, radekz200 napisał:

To na co ja zamówił tyle paliwa? 

sprzedasz w przyszłym roku z nawiązką lub usługodawcom wiosną będziesz tankował jak przyjadą QQ siać lub trawy w pryzme robić 

Opublikowano
4 godziny temu, Bercik92 napisał:

Oczywiście polska się nie zgodzi bo nie chce wspierać "machiny wojennej Putina" 🤭 

FB_IMG_1661702235293.jpg

image.jpeg

EROL Golub-Dobrzyń, kupione 3000 l B0 po 6,97

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, Turok napisał:

7.00zl za b0 przy ilości 500l dostawca z Wielunia

11 godzin temu, jaco512 napisał:

6,90 dzisiejsza dostawa 500l

U was to dobrze , wożą po 500 litrów i to w takiej cenie .Mi przy dwóch tysiącach nikt takiej ceny nie zrobi

11 godzin temu, Turok napisał:

7.00zl za b0 przy ilości 500l dostawca z Wielunia

11 godzin temu, jaco512 napisał:

6,90 dzisiejsza dostawa 500l

U was to dobrze , wożą po 500 litrów i to w takiej cenie .Mi przy dwóch tysiącach nikt takiej ceny nie zrobi

Opublikowano
9 godzin temu, marek1977 napisał:

Od sprzedaży detalicznej.... A nie od VAT u

7 godzin temu, AS2 napisał:

EROL Golub-Dobrzyń, kupione 3000 l B0 po 6,97

W każdej "teorii spiskowej" jest ziarno prawdy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v