Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Hvj w małych gospodarstwach stare traktory bedziem diesla  rozcienczać tańszą benzyną i sie da radę.

samozapłonu złapie

Opublikowano
13 minut temu, galan99 napisał:

ładna cena aby tak wyżej będzie lepiej się gospodarzyło .

Bariera psychologiczna przełamana. Do 8,99 będzie łatwo się podnosiło. I ten 1 grosz będzie kolejną barierą... na chwilę

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

8,14 Orlen Chwałki k/Sandomierza 

To kupuj bo w hurcie 8,15 B0 już jest. 

Opublikowano
2 minuty temu, thor1984 napisał:

Zwykly czy verva

Zwykły. 

Moya Tarłów 8,09

Orlen Walentynów 8,09

Orlen Opatów 8,09.

2 minuty temu, PRIMO napisał:

To kupuj bo w hurcie 8,15 B0 już jest. 

Kupiłem w czwartek 800l po 7,39 i teraz czekam wiosny. Co będzie

Opublikowano

Jak przed żniwami przepłaciłem tak ostatnia dostawa 500L po 7zł się opłaciła. I to tak od niechcenia, sami zadzwonili, że będą w wiosce 🤭 zbiornik full, do zimy się obrobie. Dzisiaj benzyny do rakiety zatankowałem 6.72, aż nie spojrzałem po ile ON 🤦

Opublikowano
12 minut temu, krilan06 napisał:

Pytanie czy robić jakiś zapas po tej cenie?

z beczkę można kto ma kasę , ja parę kanistrów i auto to z pół beczki skitrał ale wyjeździ do końca roku 

zapasy na całą zimę to można było w dołku wrześniowym robić

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Do 8,99 będzie łatwo się podnosiło

więc jest pewne że do wyborów tej kwoty nie przekroczy 

Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

To kiedy człowieki jedziecie blokować drogi że drogie paliwo😁😁😁

trzeba mieć łeb żeby na drogim paliwie na strajki jechać traktorami, jazda traktorem ma zarobić na paliwo 

Opublikowano

Dołek to jest praktycznie co miesiąc.

Na Orlenie babka dała mi paragon, że do końca listopada punkty przepadają. Da się za nie zatankować? Jest ponad 50tys, kilka lat nic nie korzystałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v