Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Bułgaria buntuje się przeciw sankcjom na Rosję. "Pewnych decyzji nie możemy poprzeć"

Powinni zostać wchłonięci do Rosji i zawisnąć Sierp i młot tak ja było dawniej .

Sami pchają się w paszczę diabła .

Opublikowano
1 godzinę temu, pawel885 napisał:

nie rozumiem, masz pretensje do jakiegoś polityka że państwowa stacja paliw ma najtańsze paliwo i ludzie wykupują na potęgę zaczynając tam gdzie najtaniej ? 

Źle mnie zrozumiałeś, pretensje mam o kłamstwa nie o ceny.

Opublikowano
4 godziny temu, mariusz4321 napisał:

Dziś lokalna stacja LRY diesel 7,29 zł. Ojciec dzwonił do hurtownika to 7,65 w hurcie na chwilę obecną ale termin dostawy nie znany. Takie mam małe spostrzeżenie jadąc S17 do Lublina - jadąc dwa tygodnie temu około 110km/h większość mnie wyprzedzała a wczoraj to ja musiałem wyprzedzać. Czyżby cena paliwa bardziej działała na przestrzeganie ograniczeń niż wyższe mandaty? ;) .

Tez dzis jechałem 17 i nie zauważyłem aby ruch byl wolniejszy ale za to w stronę Warszawy prawie połowa samochodów to na blachach z Ukrainy i załadowane az d*pa siedzi.

Opublikowano

Sławek mam swoje 😁🤠

30 minut temu, Tomekg109 napisał:

Okolice Koszalina 7,39-7,80. Jak wszędzie.

Panowie, robicie zapasy? Ja nie mam jeszcze nic. Zaczynam się bać, że będzie 9zł.

Cóż mogę powiedzieć, Twoje obawy są słuszne

Opublikowano
4 minuty temu, Tomekg109 napisał:

Wiem, dlatego napiszcie co robicie, kupujecie? Kupiliście? Czekacie? 

Ja kupiłem dziś tylko na robote na najbliższe dni...

to kupisz zaraz drożej.

Opublikowano

9 to promocja, bój się o 15zł.

Na razie końca podwyżek nie widać. Tu się nie ma co pytać czy robić zapas tylko wozić.

Dziś przy limicie 100l tyle wyrwałem- za 2000zł tj. około 265l po 7,44. Oczywiście paliwo to samo co wczoraj po 6,99.  Złote czasy dla właścicieli stacji.

20220308_164404.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, john56l napisał:

Panowie a kombinował ktoś coś z tym Ecoterm, tym olejem opałowym? Tak tak wiem nie wolno kary itp, ale z ciekawości pytam

Kolega interesował się ceną opałówki. Droga tak samo jak ON. Skórka za wyprawkę.

11 minut temu, john56l napisał:

Wielkopolska ceny hurtowe dziś dzwonione 8,50 a stacje od 7,14 do 7,80

8,50 hurtownik? Na pewno? Kurłaaaa 9,50 do końca tygodnia jak nic...

Opublikowano
23 minuty temu, Tomekg109 napisał:

Wiem, dlatego napiszcie co robicie, kupujecie? Kupiliście? Czekacie? 

Ja kupiłem dziś tylko na robote na najbliższe dni...

Kupuj

Jak Agrest robi zapasy to musi coś być na rzeczy, uwierz mi 🙂

Te 1X zł też bardzo realne, zwiastunem tego są dokładane okienka aby cena za litr była czterocyfrowa

Opublikowano
35 minut temu, mario666 napisał:

Z ciekawości nie pytaj bo nie wolno tym na tym jeździć ale były czasy że piecyki typu c330 c360 na czystym chodziły 

3p też na tym śmigał , sw-400 też nie grymasił 🙃

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v