Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, Drobnik napisał:

Osadkowski RSM 32 - 3440zl. wiec cena w dół, bańka pęka ;) podobno producenci sa zasypani nawozem i maja problemy z magazynowaniem...

Jaki oddział?

Opublikowano (edytowane)

Dzwoniłem przed chwila to 4300 w Oławie a w Nysie jescze drożej

Edytowane przez SAUTER
Opublikowano

Wielu zachwyca się wysokimi zyskami Grupy Azoty, ale mi się wydaje, że przy cenach nawozów azotowych z tego sezonu wcale to nie jest tak dużo. Sporo marży mogą dokładać dystrybutorzy i być może muszą dzielić się z kim trzeba. Jako spółka ze sporym udziałem Skarbu Państwa, GA nie powinna mieć prawa do zasłaniania się tajemnicą handlową. Gdyby wyciekły ceny nawozów dla dystrybutorów to wielu mogłaby opaść szczęka do samej podłogi, a PiS przegrałby kolejne wybory z kretesem.

Opublikowano
SAUTER napisał:

Dzwoniłem przed chwila to 4300 w Oławie a w Nysie jescze drożej

chyba ze ta cena byla tylko na wczoraj bo kolejna oferte promocyjna mialem wczoraj z procamu za 3900. ciezko powiedziec ale wiem napewno ze dobrze usłyszałem ta cene.

Opublikowano (edytowane)

Cene gazu dla zakładów Sprawdzajcie sobie na TGE, te spadki na 3500 nie wiem z  czego wynikają, może komuś kasy trzeba

Edytowane przez Tigon
Opublikowano

Ja nie widzę żeby to było równo rozsiane, do tego na filmie jest  ładny nie zbrylony

Opublikowano

trochę chyba presja jest na wypchnięcie nawozów. dziś w trasie się zatrzymałem na składzie. 5600 nowy mocznik. popytałem o inne towary i dziękuję do widzenia. a Janusz biznesu z wyglądu jakby pierwszych pieniędzy się dorobił sprzedając rodziców samochód razem z rodzicami 😁

ciśnie żeby się zastanowić. może jakiś rabat i nic że daleko. transport też w cenie 🙂

Opublikowano
1 godzinę temu, Drobnik napisał:

chyba ze ta cena byla tylko na wczoraj bo kolejna oferte promocyjna mialem wczoraj z procamu za 3900. ciezko powiedziec ale wiem napewno ze dobrze usłyszałem ta cene.

Tam dziunie często się zmieniają i niekoniecznie się znają na tej robocie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
  • Dodaj nową pozycję...
v